Jumbo - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 44




Hier is pagina 44 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ri

4

+

Risotto met witte

k

en groene asperges

hoofdgerecht - 25 min. - A pers

1bos witte asperges (500 g)

at

=,

Fi

1groentebouillonblokje

sr

1bos groene asperges (400 9)

50 gbot

a

300 grisottori

O g Parmezaanse kaas

=

2

es



À

A

1 Schil de witte asperges en snijd 2 cm

a

van de onderkant. Doe de asperges

er

in een ruime pan (of een en

en kook ze in 12 min. halfgaar.

de asperges uit de pan en En

het kookwater. Snijd de asperges in

stukjesvan3cm.2

t1

kookwater

af en breng aan de kook met het

RL Us intussen de

ui.

ij

n de onderkant van de

groene asperges en snijd de asperges

in stukjes van 3 cm. 3 Verhit de helft

de boter in een kookpan met dikke

bodem en fruit de ui 3 min. Voeg de

rijst toe en fruit nog 2 min. tot de korrels

LG

f

Dd

glazig zien. Voeg een flinke scheut hete

ii

bouillon toe en laat al roerend door

ar

de rijst opnemen. Voeg dan weer een

nieuwe scheut toe en ga zo door tot de

7,

re *

risotto gaar en smeuïg is. Dit duurt ca

ge

O min. Voeg na 10 min. de groene-

gaar is het vuur uit en meng er de witte

Ar

A

5

4

comfortfood, zo kun

de boter toe, rasp er 30 g kaas boven en

5

laat alroerend smelten. Verdeel over

je deze risotto het

5

RZ,

4 diep

orden, rasp er de rest van de

beste omschrijven

HA

kaas over en serveer.

Om er helemaal een

we

FE

feestje van te maken

voedingswaarde p.p. 465 kcal, vet 15 g

drink je er deze che-

N

T

5

BFE

waarvan verzadigd 10 g, koolhydraten

nin blanc bij. Net als

67 g, waarvan suikers 4 g, vezels 5 g,

het gerecht stevig,

NS

:

eiwit 13 g, zout 1,3 g, groente 228 g

vo

|

E'

OX

Bloemfontein

LC

CA

Scan de QR-code

Tip: lekker bij gebakken vis

chenin blanc

d dl

voor het recept

750 ml 5,99

kip of een biefstukje

dd

44

JUNBD

D.