Jumbo - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 44
Hier is pagina 44 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ri
4
+
Risotto met witte
k
en groene asperges
hoofdgerecht - 25 min. - A pers
1bos witte asperges (500 g)
at
=,
Fi
1groentebouillonblokje
sr
1bos groene asperges (400 9)
50 gbot
a
300 grisottori
O g Parmezaanse kaas
=
2
es
(à
À
A
1 Schil de witte asperges en snijd 2 cm
a
van de onderkant. Doe de asperges
er
in een ruime pan (of een en
en kook ze in 12 min. halfgaar.
de asperges uit de pan en En
het kookwater. Snijd de asperges in
stukjesvan3cm.2
t1
kookwater
af en breng aan de kook met het
RL Us intussen de
ui.
ij
n de onderkant van de
groene asperges en snijd de asperges
in stukjes van 3 cm. 3 Verhit de helft
de boter in een kookpan met dikke
bodem en fruit de ui 3 min. Voeg de
rijst toe en fruit nog 2 min. tot de korrels
LG
f
Dd
glazig zien. Voeg een flinke scheut hete
ii
bouillon toe en laat al roerend door
ar
de rijst opnemen. Voeg dan weer een
nieuwe scheut toe en ga zo door tot de
7,
re *
risotto gaar en smeuïg is. Dit duurt ca
ge
O min. Voeg na 10 min. de groene-
gaar is het vuur uit en meng er de witte
Ar
A
5
4
comfortfood, zo kun
de boter toe, rasp er 30 g kaas boven en
5
laat alroerend smelten. Verdeel over
je deze risotto het
5
RZ,
4 diep
orden, rasp er de rest van de
beste omschrijven
HA
kaas over en serveer.
Om er helemaal een
we
FE
feestje van te maken
voedingswaarde p.p. 465 kcal, vet 15 g
drink je er deze che-
N
T
5
BFE
waarvan verzadigd 10 g, koolhydraten
nin blanc bij. Net als
67 g, waarvan suikers 4 g, vezels 5 g,
het gerecht stevig,
NS
:
eiwit 13 g, zout 1,3 g, groente 228 g
vo
|
E'
OX
Bloemfontein
LC
CA
Scan de QR-code
Tip: lekker bij gebakken vis
chenin blanc
d dl
voor het recept
750 ml 5,99
kip of een biefstukje
dd
44
JUNBD
D.