Jumbo - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 98




Hier is pagina 98 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

gr

_

#;

À

in.

Lu

ar

5

La

u

ie

7

+

P

Fe

Marokkaanse quiche

met kip en rozijnen

hoofdgerecht « 20 min.



$

(

+30 min. oventijd) - 4 pers.

L

1

Es

1schaal kipfilet (ca. 390 g)

I

I

Sag

m

2tlkaneel

a

Ed

1zak gesneden spitskool (400 g)

00 g tuinerwten (diepvrie

PN

6 scharreleiere

1 pak on (225 g, diepvries)

SERIEN

100

& ae 5 24cm)

41

bakpapier

87

bakkwastje

2 pp

voedingswaarden p.p. 685 kcal

W

vet 21g, waarvan eg 5g,

BR 71g, w

ers 29 g, vezels 3 g, eiwit 49 g,

(A

zn g, groente 225 g

"L

cm

r

2c

1 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Snipper de

uien. Snijd de kip in blokjes van 2 cm. Verhit 2 el

“pixel en tuinerwten door het eimengsel Voeg

olie in een hapjespan en fruit de ui. Voeg de kip

IJ

|

9

al fel

met de kaneel toe en bak rondom aan. Voeg de

over

{

F

over de vulling. Dek af met aluminiumfolie en bak

PES met de tuinerwten toe en bak 5 min

in je min. neue de oven. Verwijder na 20 min. de

!

L

L Ball

n

y

r

k

n. knapperi

Scan de QR-code

L

L

7

L

£

|

\

L

eee dun met Bies: en beki

=

eedde

Tip: bestrooi de quiche met 1el

receptvideo.

p

\

Laatca.4

poedersuiker en 1tlkaneel

98 IUNBO