Jumbo - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 59




Hier is pagina 59 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

O0RS

NG

4

|

...

Als

Jijnog

lekker in je bed

“GOUDEERLIJK BROOD

ligt, komt bij jouw Jumbo

IS BAKKERSK WALITEIT

winkel het brood al binnen

À

Zo ontbijt of lunch jij elke

JUMBO PRIJSJE”

dag met supervers brood van

bakkerskwaliteit, maar dan

\

Br

ge

Verschillende vormen

voor een Jumbo prijsje

Goudeerlijk brood is in verschillende

varianten verkrijgbaar, van wit tot grof

volkoren. “Ook de vorm verschilt

umbo heeft meerdere

vertelt Johan. “Zo maken we busbroden

ige

bakkerijen, verdeeld

die zijn smal en hoog. Boerenbroo

over het land. Johan

zi

is qua smaak precies hetzelfde, maar

Pater is directeur van

heeft een bredere en lagere vor

de bakkerij in Midden-

Schotelbroden zijn een luxere variant

Nederland. Om genoeg

binnen de Goudeerlijk lijn. Ze hebben

brood te kunnen bakken

een vulling door het deeg, zoals zaden

voor alle Jumbo klanten, is een deel

of pitten, en een decoratie op de korst

van het bakproces geautomatiseerd

Schotelbroden worden niet in een blik

Toch voelt Johan zich n

bakken maar op een schotel, ze zijn

een echte bakker. “Brood is elke dag

hierdoor ronder.” > lees verder op p.ó1

anders, omdat je werkt met natuurlijke

mg

Ifs de beste wielrenners ter wereld kieze

grondstoffen. Zo reageert de gist di

voor Goudeerlijk bro’

od. Op p.62 vertelt Team

we toevoegen op de temperatuur

Jumbo-Visma sportdiëtist Karin Lambrechtse

en luchtvochtigheid buiten. Ook

je alles over brood in de topsp

de kwaliteit van het graan hangt af

van de weersomstandigheden

moeten dus elke dag weer bekijken

wat de juiste samenstelling is van het

Het beste brood

deeg. Het kneden van het deeg gaat

Jumbo

D

L

I

machinaal. Maar voordat het brood

1D

gebakken wordt, controleren we

r

t

r

handmatig of het deeg goed is

je Rak

J

entrum (NBC), een



Onverpakt

Ia kl

tructuur en malsheid. Het

Nadat het brood uit de oven komt,

NBC

koelt het eerst even af. Sommige

oude recept. D

broden worden vervolgens gesneden

d

verpakt, maar el

brood geldt dat niet.

broden leggen we wel in

kratten. Zo gaan ze, vaak n

op transport. Pas in de Jumbo winkels

worden ze gesneden en verpakt,

NOG MEER WETEN? KIJK OP

verdeeld over de dag. Zo blijft het

brood vers en de korst krokant.

JUMBO.COM/GOUDEERLIJK

JUMBO 59