Jumbo - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 59
Hier is pagina 59 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
O0RS
NG
4
|
...
Als
Jijnog
lekker in je bed
“GOUDEERLIJK BROOD
ligt, komt bij jouw Jumbo
IS BAKKERSK WALITEIT
winkel het brood al binnen
À
Zo ontbijt of lunch jij elke
JUMBO PRIJSJE”
dag met supervers brood van
bakkerskwaliteit, maar dan
\
Br
ge
Verschillende vormen
voor een Jumbo prijsje
Goudeerlijk brood is in verschillende
varianten verkrijgbaar, van wit tot grof
volkoren. “Ook de vorm verschilt
umbo heeft meerdere
vertelt Johan. “Zo maken we busbroden
ige
bakkerijen, verdeeld
die zijn smal en hoog. Boerenbroo
over het land. Johan
zi
is qua smaak precies hetzelfde, maar
Pater is directeur van
heeft een bredere en lagere vor
de bakkerij in Midden-
Schotelbroden zijn een luxere variant
Nederland. Om genoeg
binnen de Goudeerlijk lijn. Ze hebben
brood te kunnen bakken
een vulling door het deeg, zoals zaden
voor alle Jumbo klanten, is een deel
of pitten, en een decoratie op de korst
van het bakproces geautomatiseerd
Schotelbroden worden niet in een blik
Toch voelt Johan zich n
bakken maar op een schotel, ze zijn
een echte bakker. “Brood is elke dag
hierdoor ronder.” > lees verder op p.ó1
anders, omdat je werkt met natuurlijke
mg
Ifs de beste wielrenners ter wereld kieze
grondstoffen. Zo reageert de gist di
voor Goudeerlijk bro’
od. Op p.62 vertelt Team
we toevoegen op de temperatuur
Jumbo-Visma sportdiëtist Karin Lambrechtse
en luchtvochtigheid buiten. Ook
je alles over brood in de topsp
de kwaliteit van het graan hangt af
van de weersomstandigheden
moeten dus elke dag weer bekijken
wat de juiste samenstelling is van het
Het beste brood
deeg. Het kneden van het deeg gaat
Jumbo
D
L
I
machinaal. Maar voordat het brood
1D
gebakken wordt, controleren we
r
t
r
handmatig of het deeg goed is
je Rak
J
entrum (NBC), een
€
Onverpakt
Ia kl
tructuur en malsheid. Het
Nadat het brood uit de oven komt,
NBC
koelt het eerst even af. Sommige
oude recept. D
broden worden vervolgens gesneden
d
verpakt, maar el
brood geldt dat niet.
broden leggen we wel in
kratten. Zo gaan ze, vaak n
op transport. Pas in de Jumbo winkels
worden ze gesneden en verpakt,
NOG MEER WETEN? KIJK OP
verdeeld over de dag. Zo blijft het
brood vers en de korst krokant.
JUMBO.COM/GOUDEERLIJK
JUMBO 59