Jumbo - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 28
Hier is pagina 28 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
en
Ee
FA
|
8
ed
U
or
i
Ÿ
N
13
tl
Le
F4 ?
+
RE
fi
LC
;
x
U
+.
en
[ei
ej
ti
ÈS
Perfect gebakken Te
Roti(-pannenkoeken) van Lita
Sateetjes van Karin
van mevrou
hoofdgerecht» 55
hoofdgerecht « 30 min
bijgerecht - 25 min à à a.
(+30 min. wachten) « 4 pers.
(+2 uur wachten) « 4 pers
350
1
y
1kg vastkokende aardappelen
3teentjes knoflook
(à ca. 260 g)
50
room
f margarine
I
4 el zonnebloemolie
1tl gemalen komijn
x
50
1 teentje knoflook
fj
}
|
y
N
|
a
75
1
p
h
I
1D
extra
ineen pan en doe er een bodempje
voor bestuiven
1 bakje satésaus (500
water bij. L
r
j
4el gebakken uitjes si à 100 g)
n
|
7
L
50gJ
&de
kook Kook ze in ca. 20 min. gaar, totdat
knoflookpers
het water is verdampt. Zet he
hone theedoek
ill
uit en laat de aardappelen helemaal
afkoelen. Dit duurt ca. 3 uur. 2 Trek
1e
J
|
£
ookzeineen
|
L
bi
L
de schilletjes met behulp van een
pan met 1 L water in 25-30 min. beetgaar.
van 1% bij 1% cm en doe in een kom.
Giet af en laat 10 min. afkoelen. 2 Doe de
mesje van de aardappelen. Snijd de
2Snipper de ui zo fijn mogelijk en
9
.Pers er Le GR
+
IL
y
L
L
A
A
dik.3
knoflook, het zout,
boven. N
1
nger
or
Leg
door.
N
\
\
\
g boter
peper toe en pureer
r
rin
Laat minimaal
L
L
y
y
L
breng oprsmesle, Bak ze 10- 12 min. op
middelhoog vuur. Keerze na 5-6 min.
deeg. vorm een Bals van EE en
langer hoe beter). 3 Rijg het vlees aan
n voor
in. rusten.
Bestrooi vlak voor serveren evt. met wat
4 Vorm 1
L
1
N
r
j
Druk
|
j
min Fe:
zeezout.
elledeegballetje: een beetje plat en schep
Keer regelmatig, anders an
erlelerwtenpuree op. Vouwerhetdeeg
Verwarm intussen de satésaus
weer
k
Tip: je kunt voor extra smaak de laatst
D
Er
>
5 min. een fijngesnipperd uitje meebakken.
l.Rolelk
erpakking.51
m
A
borden
cheper
r
r
van gca. 22cm
+
L
L
N
L
L
L
J
op mi
Ihoog vuur. Voeg een scheut)
Monique:" “Helemaal lekker met
"
elfg
vloeibare margarine toe en bak de roti in
Tip: je kunt de sateetjes uiteraard ook
Kijk op Jumbo.com voor een heerlijk
6 min. gaar. Keer halverwege. Bestrijk de
op de barbecue bereiden
recept voor romige mayonaise
roti voor het keren met een klein beetje
vloeibare margarine. Bak er zo
1
Bewaar de roti’s na het bakken op een
bord onder een schone theedoek, zodat
ze niet uitdrogen
28 JUMBO