Jumbo - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 28




Hier is pagina 28 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

en

Ee

FA

|

8

ed

U

or

i

Ÿ

N

13

tl

Le

F4 ?

+

RE

fi

LC

;

x

U

+.

en

[ei

ej

ti

ÈS

Perfect gebakken Te

Roti(-pannenkoeken) van Lita

Sateetjes van Karin

van mevrou

hoofdgerecht» 55

hoofdgerecht « 30 min

bijgerecht - 25 min à à a.

(+30 min. wachten) « 4 pers.

(+2 uur wachten) « 4 pers

350

1

y

1kg vastkokende aardappelen

3teentjes knoflook

(à ca. 260 g)

50

room

f margarine

I

4 el zonnebloemolie

1tl gemalen komijn

x

50

1 teentje knoflook

fj

}

|

y

N

|

a

75

1

p

h

I

1D

extra

ineen pan en doe er een bodempje

voor bestuiven

1 bakje satésaus (500

water bij. L

r

j

4el gebakken uitjes si à 100 g)

n

|

7

L

50gJ

&de

kook Kook ze in ca. 20 min. gaar, totdat

knoflookpers

het water is verdampt. Zet he

hone theedoek

ill

uit en laat de aardappelen helemaal

afkoelen. Dit duurt ca. 3 uur. 2 Trek

1e

J

|

£

ookzeineen

|

L

bi

L

de schilletjes met behulp van een

pan met 1 L water in 25-30 min. beetgaar.

van 1% bij 1% cm en doe in een kom.

Giet af en laat 10 min. afkoelen. 2 Doe de

mesje van de aardappelen. Snijd de

2Snipper de ui zo fijn mogelijk en

9

.Pers er Le GR

+

IL

y

L

L

A

A

dik.3

knoflook, het zout,

boven. N

1

nger

or

Leg

door.

N

\

\

\

g boter

peper toe en pureer

r

rin

Laat minimaal

L

L

y

y

L

breng oprsmesle, Bak ze 10- 12 min. op

middelhoog vuur. Keerze na 5-6 min.

deeg. vorm een Bals van EE en

langer hoe beter). 3 Rijg het vlees aan

n voor

in. rusten.

Bestrooi vlak voor serveren evt. met wat

4 Vorm 1

L

1

N

r

j

Druk

|

j

min Fe:

zeezout.

elledeegballetje: een beetje plat en schep

Keer regelmatig, anders an

erlelerwtenpuree op. Vouwerhetdeeg

Verwarm intussen de satésaus

weer

k

Tip: je kunt voor extra smaak de laatst

D

Er

>

5 min. een fijngesnipperd uitje meebakken.

l.Rolelk

erpakking.51

m

A

borden

cheper

r

r

van gca. 22cm

+

L

L

N

L

L

L

J

op mi

Ihoog vuur. Voeg een scheut)

Monique:" “Helemaal lekker met

"

elfg

vloeibare margarine toe en bak de roti in

Tip: je kunt de sateetjes uiteraard ook

Kijk op Jumbo.com voor een heerlijk

6 min. gaar. Keer halverwege. Bestrijk de

op de barbecue bereiden

recept voor romige mayonaise

roti voor het keren met een klein beetje

vloeibare margarine. Bak er zo

1

Bewaar de roti’s na het bakken op een

bord onder een schone theedoek, zodat

ze niet uitdrogen

28 JUMBO