Jumbo - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 46




Hier is pagina 46 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PASTA CARBONARA

Pasta met asperges, ham en ei

hoofdgerecht - 35 min. « 4 pers.

=:

ET EVEN ANDERS

2 bossen witte asperges (à 500 g)

6 ei

1 bakje bieslook (20 g)

1 pakje achterham (ca. a ee

% pakje

m (à 25

Ve 1»

1zak verse rdlinelle (500 g)

Pr

1Schil de asperges en snijd 2 cm van

|

Fa mA

de onderkant. Doe de asperges in een

k

ruime pan (of een aspergepan) en

kook ze in 15-20 min. beetgaar. Neem

de asperges uit de pan en bewaar

,

het kookwater. Snijd de helft van de

asperges in stukjes van 3 cm

ne À

Ek

intussen 4 eieren in 6/ min. halfzacht en

x

laat ze schrikken. Pel de eieren. 2 Breek

d

dere 2 eieren boven een kt

he

{

Snijd de bieslook fijn, houd 2 el achter

à

4:

oeg de rest toe aan het ei in de kom

#

Snijd de plakjes ham in stukjes en voeg

ook toe. Doe er de kookroom bij en klop

a

en

met een vork door elkaar. 3 Breng het

aspergewater opnieuw aan de

4

ve

è

en kook daarin de tagliatelle in 2 min

N

gaar. Haal een kopje (150 ml) kookvocht

Í

uit de pan en schenk al roerend bij

eimengsel. Giet de pasta af. Doe terug

À

Lo

in de warme pan en zet op het kleinste

1

pitje. Voeg al roerend het eimengsel

As

Ä

toe. Roer tot de saus iets indikt en mooi

nne

aan de pasta blijft hangen. Breng o

2

=.

smaak. Schep er de aspergestukjes

4

door. 4 Verdeel de pasta over 4 (diepe)

„A

4.

borden. Verdeel er de rest va

Ae”

D Itali

asperges over. Halyaan de sien en leg

op dep

en serveer.

ersie van de pinot

ene is vel en

See

617 kcal, vet 19 g,

smaak. Lekker bij

waarvan verzadigd 8g, ‘ie

g

=

zels

9,

CPE

bitterzoete smaak

eiwit 35 g, zout 1,2 g, Mens 2259

OR

es.

Mezzacorona

Scan de QR- aid

Tip: tijd besparen? Je kunt ook geschilde

voor het recept.

pinot bianco

aspergesnemen. Je hebt dan 800 g nodig in

750 ml 5,99

plaats van 1kg

46 JUMBO