Jumbo - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 46
Hier is pagina 46 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
PASTA CARBONARA
Pasta met asperges, ham en ei
hoofdgerecht - 35 min. « 4 pers.
=:
ET EVEN ANDERS
2 bossen witte asperges (à 500 g)
6 ei
1 bakje bieslook (20 g)
1 pakje achterham (ca. a ee
% pakje
m (à 25
Ve 1»
1zak verse rdlinelle (500 g)
Pr
1Schil de asperges en snijd 2 cm van
|
Fa mA
de onderkant. Doe de asperges in een
k
ruime pan (of een aspergepan) en
kook ze in 15-20 min. beetgaar. Neem
de asperges uit de pan en bewaar
,
het kookwater. Snijd de helft van de
asperges in stukjes van 3 cm
ne À
Ek
intussen 4 eieren in 6/ min. halfzacht en
x
laat ze schrikken. Pel de eieren. 2 Breek
d
dere 2 eieren boven een kt
he
{
Snijd de bieslook fijn, houd 2 el achter
à
4:
oeg de rest toe aan het ei in de kom
#
Snijd de plakjes ham in stukjes en voeg
ook toe. Doe er de kookroom bij en klop
a
en
met een vork door elkaar. 3 Breng het
aspergewater opnieuw aan de
4
ve
è
en kook daarin de tagliatelle in 2 min
N
gaar. Haal een kopje (150 ml) kookvocht
Í
uit de pan en schenk al roerend bij
eimengsel. Giet de pasta af. Doe terug
À
Lo
in de warme pan en zet op het kleinste
1
pitje. Voeg al roerend het eimengsel
As
Ä
toe. Roer tot de saus iets indikt en mooi
nne
aan de pasta blijft hangen. Breng o
2
=.
smaak. Schep er de aspergestukjes
4
door. 4 Verdeel de pasta over 4 (diepe)
„A
4.
borden. Verdeel er de rest va
Ae”
D Itali
asperges over. Halyaan de sien en leg
op dep
en serveer.
ersie van de pinot
ene is vel en
See
617 kcal, vet 19 g,
smaak. Lekker bij
waarvan verzadigd 8g, ‘ie
g
=
zels
9,
CPE
bitterzoete smaak
eiwit 35 g, zout 1,2 g, Mens 2259
OR
es.
Mezzacorona
Scan de QR- aid
Tip: tijd besparen? Je kunt ook geschilde
voor het recept.
pinot bianco
aspergesnemen. Je hebt dan 800 g nodig in
750 ml 5,99
plaats van 1kg
46 JUMBO