Jumbo - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 29




Hier is pagina 29 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

7

|

N

ak

a

=

& if

Na

N

N:

AE:

_

1

op

=

I

ue

harel

Zalm met zoete aardappel

Bucatini all’amatriciana

Suddervlees van mevrouw

van Rober

uitde 2 = Bep

hoofdger:

hoofdgerecht « 40 min. - 4 pers

hoofdgerecht

5 mi

O min me 4 pers

+4 uur wachten) - 4 pers

1 pakje pancetta (ca. 110 g)

1rode

1schaal biologische zoete

aardappele

3 teentjes knoflook

4 el olijf

2 teentjes knoflo

1prei

2 zakken bloemkool & broccoli

2 el olijfolie extra vierge:

1tomaat

3

t

525g)

(a4

F

1schaal zalmfilet zonder huid

a

0

pak 500 g)

15

(c

75 g Pecorino Romano (kaas)

1el olijfolie

1 bakje roomkaas knoflook & kruiden

1runderbouillonblokje

1 snijd dà pancetta in en en bak in

% bakje platte peterselie (à 15 g)

in

uit op laag

1 Snip

y

N

y

& bakpapier

vuur. Halveerde ode peper, verwijder

in kleine

knoflookfijn. Sn a ge PIE in ringen

+

y

k

5

a

y

L

y

I

1 Verwarm de oven voor tot 200 °C

stukjes. V,

F

in blokje

bak 2 min. mee

Sch

y

++

op smaak. Verhit in een braadpan

Schil de zoete FRAPPE” en snijd ze in

met peper si de pan. 2 Snipper de

argarine en olie en bak de

stukke

erhit in

4-5 min. aan beide

sukadelap

enschep om mett el olie, Verdeel ze

dezelfde Koekenpan de olie en fruit op

zijden. Voeg de ui, knoflook, preien

jat

L

i

over

laag uur

d

+

npanw

Laat

met het

bloemkool en broscoll 4 min. Giet af

op laag vuur 20 min

m

L

k. Schenk

TET

m

|

eem

aan

odat

de zoete en uit ee oven, ‚leg

Igen

>

taat. Laat op het

deb

m

AR

1

AControleer

&

j

F

|

Ir.

de olie.

J

Voeg de

ofhet viens gaar is. Het moet zacht en

1

ooktu

en. Bestrooi

met Wersgemalen) peper Verdeel

au

rder op

iets verderi

de

5 Giet

sau

oor over

j

F

+

|

de sau:

20 min. in de ovel

r

Tip: lekker met gekookte aardappelen en

grof. Haal de bakplaät uit de oven,

de rest van de kaas,

groente, bijvoorbeeld sperziebone

bestrooi met peterselie en serveer.

ALLE RECEPTEN EN VOEDINGSWAARDEN VIND JE OOK OP JUMBO.COM/FAMILIERECEPTEN

JUMBO 29