Jumbo - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
7
|
N
ak
a
=
& if
Na
N
N:
AE:
_
1
op
=
I
ue
harel
Zalm met zoete aardappel
Bucatini all’amatriciana
Suddervlees van mevrouw
van Rober
uitde 2 = Bep
hoofdger:
hoofdgerecht « 40 min. - 4 pers
hoofdgerecht
5 mi
O min me 4 pers
+4 uur wachten) - 4 pers
1 pakje pancetta (ca. 110 g)
1rode
1schaal biologische zoete
aardappele
3 teentjes knoflook
4 el olijf
2 teentjes knoflo
1prei
2 zakken bloemkool & broccoli
2 el olijfolie extra vierge:
1tomaat
3
t
525g)
(a4
F
1schaal zalmfilet zonder huid
a
0
pak 500 g)
15
(c
75 g Pecorino Romano (kaas)
1el olijfolie
1 bakje roomkaas knoflook & kruiden
1runderbouillonblokje
1 snijd dà pancetta in en en bak in
% bakje platte peterselie (à 15 g)
in
uit op laag
1 Snip
y
N
y
& bakpapier
vuur. Halveerde ode peper, verwijder
in kleine
knoflookfijn. Sn a ge PIE in ringen
+
y
k
5
a
y
L
y
I
1 Verwarm de oven voor tot 200 °C
stukjes. V,
F
in blokje
bak 2 min. mee
Sch
y
++
op smaak. Verhit in een braadpan
Schil de zoete FRAPPE” en snijd ze in
met peper si de pan. 2 Snipper de
argarine en olie en bak de
stukke
erhit in
4-5 min. aan beide
sukadelap
enschep om mett el olie, Verdeel ze
dezelfde Koekenpan de olie en fruit op
zijden. Voeg de ui, knoflook, preien
jat
L
i
over
laag uur
d
+
npanw
Laat
met het
bloemkool en broscoll 4 min. Giet af
op laag vuur 20 min
m
L
k. Schenk
TET
m
|
eem
aan
odat
de zoete en uit ee oven, ‚leg
Igen
>
taat. Laat op het
deb
m
AR
1
AControleer
&
j
F
|
Ir.
de olie.
J
Voeg de
ofhet viens gaar is. Het moet zacht en
1
ooktu
en. Bestrooi
met Wersgemalen) peper Verdeel
au
rder op
iets verderi
de
5 Giet
sau
oor over
j
F
+
|
de sau:
20 min. in de ovel
r
Tip: lekker met gekookte aardappelen en
grof. Haal de bakplaät uit de oven,
de rest van de kaas,
groente, bijvoorbeeld sperziebone
bestrooi met peterselie en serveer.
ALLE RECEPTEN EN VOEDINGSWAARDEN VIND JE OOK OP JUMBO.COM/FAMILIERECEPTEN
JUMBO 29