Jumbo - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 47




Hier is pagina 47 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

FI

met spek en asperges

)

lunchgerecht « 25 min. (+ 25 min. oventijd en

45 min. wachttijd) « 4 pers.

500 gbloe

ket

A,

1 En za gist (79)

1tiz

ms

1el lie

ie

1bos witte asperges (500 g)

ne

1

1beker crème pe (200 9)

=.

mr

100 gontb

& re a schone theedoek

Je

À

bakpapier

5

be

uk

73

1 Meng de bloem met de gist en het zout in een

te

kom. Voeg de olie en 300 ml handwarm water

toe. Kneed met de hand in ca. 5 min. toteen

sh

ad

soepel deeg. Doe het deeg in een kom, dek

af met vershoudfolie of een schone theedoek

en laat 45 min. rijzen. 2 Schil intussen d:

asperges, snijd 2 cm van de onderkant en snijd

= 2.

ze in schuine stukke!

e asperges in een

4

ruime pan (of een aspergepan) en kookzein

f

%

15-20 min. beetgaar. Neem ze uit de pan. Snijd

de ui in dunne ri

n.3

de o'

n voor

à

tot 210 °C. Bekleed 2 bakplaten met bakpapier.

_

‘|

Verdeel het deeg in 2 gelijke porties en rol elke

portie uit tot een dunne lap van 35 x 40 cm

en leg op de bakplaten. 4 Bestrijk het deeg

met de crême fraîche en beleg met de plakjes

ontbijtspek, uienringen en aspergestukken

+



5

kd

lammkuchen in 20-25 mi

r.

ES

ex

RE

À

|

À

5

N

\

El

Ÿ

ue

de oven, snijd ze in stukken en serveer direct

voedingswaarde p.p. 728 kcal, vet 26 g,

Wen

waarvan verzadigd 13 g, koolhydraten 98 g,

waarvan suikers 6 g, vezels 5 g, eiwit 23 g

N

SS

out 2g, groente 138 g

©

!

ne

|

ar

4

LS

@ Lekkere frisse wijn die fijn

er

By

combineert met derokerigheid van

Ei

1. de

7

+

het spek en de romige smaak van de

Li

crème fraîche en witte asperges.

Pen

fs,

Scan de QR-code

ezzacorona pinot bianc:

#

voor het recept

750 m15,

Ci;

er

B

DD

47