Jumbo - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 47
Hier is pagina 47 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
FI
met spek en asperges
)
lunchgerecht « 25 min. (+ 25 min. oventijd en
45 min. wachttijd) « 4 pers.
500 gbloe
ket
A,
1 En za gist (79)
1tiz
ms
1el lie
ie
1bos witte asperges (500 g)
ne
1
1beker crème pe (200 9)
=.
mr
100 gontb
& re a schone theedoek
Je
À
bakpapier
5
be
uk
73
1 Meng de bloem met de gist en het zout in een
te
kom. Voeg de olie en 300 ml handwarm water
toe. Kneed met de hand in ca. 5 min. toteen
sh
ad
soepel deeg. Doe het deeg in een kom, dek
af met vershoudfolie of een schone theedoek
en laat 45 min. rijzen. 2 Schil intussen d:
asperges, snijd 2 cm van de onderkant en snijd
= 2.
ze in schuine stukke!
e asperges in een
4
ruime pan (of een aspergepan) en kookzein
f
%
15-20 min. beetgaar. Neem ze uit de pan. Snijd
de ui in dunne ri
n.3
de o'
n voor
à
tot 210 °C. Bekleed 2 bakplaten met bakpapier.
_
‘|
Verdeel het deeg in 2 gelijke porties en rol elke
portie uit tot een dunne lap van 35 x 40 cm
en leg op de bakplaten. 4 Bestrijk het deeg
met de crême fraîche en beleg met de plakjes
ontbijtspek, uienringen en aspergestukken
+
—
5
kd
lammkuchen in 20-25 mi
r.
ES
ex
RE
À
|
À
5
N
\
El
Ÿ
ue
de oven, snijd ze in stukken en serveer direct
voedingswaarde p.p. 728 kcal, vet 26 g,
Wen
waarvan verzadigd 13 g, koolhydraten 98 g,
waarvan suikers 6 g, vezels 5 g, eiwit 23 g
N
SS
out 2g, groente 138 g
©
!
ne
|
ar
4
LS
@ Lekkere frisse wijn die fijn
er
By
combineert met derokerigheid van
Ei
1. de
7
+
het spek en de romige smaak van de
Li
crème fraîche en witte asperges.
Pen
fs,
Scan de QR-code
ezzacorona pinot bianc:
#
voor het recept
750 m15,
Ci;
er
B
DD
47