Jumbo - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 99




Hier is pagina 99 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

as

3

ms’ WEEKMENU

dt

%

hy

64

3 pp

Tip van Roberta:

nog wat extra smaak aan je

salade? Besprenkel dan met

t balsamicoazijn.

Á

23

KE

Toscaanse gehaktballen met

rozemarijnaard

TETE,

he

AE

1

hoofdgerecht sn min kn min

oventijd) - 4 pers

Ji

en

4

Pi

1zak ie

ia

fi

(600 g, ke

är

De

3 takjes rozemarijn (bakje à 15 g)

Ai

7elolijfolie

À

Vol

1schaal gemengd gehakt (ca. 300 g)

PA A

2

1pot zwarte olijven zonder pit (220 g)

+ gtomaten

>

zal rucola (85 g)

x

& bakpapier

u

voedingswaarde p.p. 493 kcal, vet31g

waarvan verzadigd 8 g, koolhydraten

2

rvan suikers 6 g, vezel

eiwit 18 g, zout 1g, groente 196 g

L

y

|

|

1 Verwarm de oven voor tot 220 °C. Bekleed

À

rdeel er de

rondom aan. L

sardappelschijeso over. Re de nealdiss van

smoor de gehaktballetjes in 10 min. gaar. Keer ze

a

y

in de

5

A

oven. 5 Plet de rest van de olijven met de zijkant van

CI]

voorverwarmde oven in 16-18 min. gaar. 2 Doe

ui in ringen

L

j

L

y

M

ar

if:

met de olijven

El

M

Scan de QR-code

olijven en rozemarijn door het gehakt. Breng

met peper. 6 N

receptvideo.

gehaktmengsel 12 gehaktballetjes. 3 Verhit in een

4 borden. Serveer met de tomatensalade

JUMBO 99