Jumbo - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 99
Hier is pagina 99 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
as
3
ms’ WEEKMENU
dt
%
hy
64
3 pp
Tip van Roberta:
nog wat extra smaak aan je
salade? Besprenkel dan met
t balsamicoazijn.
Á
23
KE
Toscaanse gehaktballen met
rozemarijnaard
TETE,
he
AE
1
hoofdgerecht sn min kn min
oventijd) - 4 pers
Ji
en
4
Pi
1zak ie
ia
fi
(600 g, ke
är
De
3 takjes rozemarijn (bakje à 15 g)
Ai
7elolijfolie
À
Vol
1schaal gemengd gehakt (ca. 300 g)
PA A
2
1pot zwarte olijven zonder pit (220 g)
+ gtomaten
>
zal rucola (85 g)
x
& bakpapier
u
voedingswaarde p.p. 493 kcal, vet31g
waarvan verzadigd 8 g, koolhydraten
2
rvan suikers 6 g, vezel
eiwit 18 g, zout 1g, groente 196 g
L
y
|
|
1 Verwarm de oven voor tot 220 °C. Bekleed
À
rdeel er de
rondom aan. L
sardappelschijeso over. Re de nealdiss van
smoor de gehaktballetjes in 10 min. gaar. Keer ze
a
y
in de
5
A
oven. 5 Plet de rest van de olijven met de zijkant van
CI]
voorverwarmde oven in 16-18 min. gaar. 2 Doe
ui in ringen
L
j
L
y
M
ar
if:
met de olijven
El
M
Scan de QR-code
olijven en rozemarijn door het gehakt. Breng
met peper. 6 N
receptvideo.
gehaktmengsel 12 gehaktballetjes. 3 Verhit in een
4 borden. Serveer met de tomatensalade
JUMBO 99