Jumbo - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 111
Hier is pagina 111 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
I
L
Vega-rendangballetjes met
pittige rijst en boontjes
hoofdgerecht « 25 min. « 4 pers.
00 g Daawat basmatirijst extra
-
lange korrel (zak
ul
r
3elzonnebloem
de
bakje boemboe rendang (95 g)
it
à
1blik kokosmelk 6.6% (400 ml)
2schalen
u
00% plantaardige
groenteballetje:
1zak gebroken sperziebonen (600 g)
u,
2tlsambal oel
a
1Breng een pan met 1,5 L water aan de
kook en kook de rijst in 12 min. gaar. Giet
af, doe terug in de pan en laat met het
|
deksel op de pan 5 min.staan.2 Snipper
de ui. Verhit in een hapjespan 1 el olie en
%
fruit de ui 2 min. Voeg de boemboe toi
en fruit 2 min. mee. Voeg de kokosmelk
toe en roer tot een egale saus. en de
ren toe en warm 6-7
|
14
«
intussen de en
vr 8 min. beetgaar en giet af. Verhit in
f 4 A
een wok de rest van de olie en roerbak
hd
de rijst en sambal 2-3
in. 4 Verdeel de
Ee
pittige rijst, balletjes in rendangsaus en
ntjes over 4 borden of kommen en
ger
=
serveer.
E
a”
re
voedingswaarde p.p. 650 kcal
et 26 g, waarvan verzadigd
4
8 g, koolhydraten 82g
an suikers 14g
vezels 14 g, eiwit 15 g
er
&
(nl CT
+
+
groente 175 g
mer [el
LS
Tip: voor eennog
perfectere rijst kun
7m
je de rijst voor het
Scan de QR-code
Daawat basmati rice
koken eerst 30 mi
voor het recept
L
extra long î kg 3,99
weken in koud water.
L
À
JUMBO
11