Jumbo - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 68




Hier is pagina 68 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Er

LS

hr

|

=

NS

ee

ak - 20 min. (# 25-30 min. oventijd

Pi

+ afkoelen) - 12 pers.

u

150 groombot

À il

kk

+

13

1 pak mix voor ouderwets lekkere

CA

fijne cake (400 g)

DL

|

4eieren

+

50 mi melk

(L

FE

2 citroenen

4

5 aardbeien

Hl

|

ls

poedersuiker

Za

À

à

6 eroniglayenmm (29x19 cm)

A

: 4

Ni I |

1 Verwarm de oven voor tot 180 °C.

kat

I

Vet de brownievorm in. Laat de boter

WA

op kamertemperatuur komen. Klop

Br

met een mixer de boter romig. Voeg

de cakemix, eieren en melk toe e:

r

Mk

|

klop in 3 min. tot een glad beslag.

T

A

rd

2 Boen de citroenen schoon en rasp

2

de gele schil van de vruchten. Klop

Tin

Al

de citroenrasp door het beslag.

Pe ed

nr

Schep het beslag in de vorm. 3 Maak

=

er

de aardbeien schoon en snijd ze in

4

À

hartvormige plakjes: snijd het kroontje

Per

d

(A

als een driehoekje uit de aardbei.

Vos.

Draai de aardbei een kwartslag en

he

j

=

ds

snijd in dunne plakjes van 152 mm:

Hoe dunner de plakjes, hoe groter de

kans dat ze zichtbaar blijven en niet

in het beslag zakken. 4 Leg de plakjes

aardbei op het beslag. 5 Bak

cake

in 25-30 min. gaar in de oven. Laat de

a —

cake in de vorm af!

elen. 6 Bestrooi

de cake met poedersuiker. Snijd de

cake in 12 blokjes.

voedingswaarde p.p. 257 kcal,

le]

“+

vet 13 g, waarvan verzadigd 8 g,

koolhydraten 319, waarvan suikers

a

19 g, vezels O g, eiwit 4 g,zout O,5 g

n de QR-code

Tip: serveerroyaal met verse aardbeien

voor het recept.

eneentoef slagroom.

68