Jumbo - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 126




Hier is pagina 126 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

D

.

4

+

+

Bloemkoolrijst met chili con carne

hoofdgerecht

20 min. - 4 pers

hoofdgerecht - 20 min. - 4 pers



(185

1

(3400

diepvries) +

1

kuipje F

}

1

5 blik

(ca. 250 9) +1 I

rucola (85 9) +

1zakje geroosterde pijnboompitten (30 g)

(à 400 g) +1 blik Bonduelle chilibonen in saus (400 g) +

8 takjes platte peterselie (bakje à 15 g) +1 bakje Griekse

18

yoghurt naturel 10% (15

2 Halveer

1

,

|

ater

1em. Verhit ineen

po laf onder koud water

hapjespan 1 el ols en als de soophallsijes 0 min. noeg

een kopj

F

F

mee

y

L

4

L

L

L

I

L

kookvocht. D

F

de

F

4

y

+

in saustoe en last het geheel op laag vuur 109 7-8 min.

te

pruttelen. 2

L

N

+

|



maken. Verdeel de pasta over 4 (diepe) borden. Leg er de

F

À

F

À

À

À

en meng door de yoghurt. Doe in een kornmetje. 3 Schep de

chili con carne en bloemkoolrijst op 4 borden

voedingswaarde p.p. 468 kcal, vet 16 g, waarvan

en serveer met de peterselie-yoghu

verzadigd 7 g, koolhydraten 67 9, waa

suikers 7 g, vezels 4 g, eiwit 12 g, zout 0,6 g,

voedingswaarde p.p. 439 kcal, vet 23 g,

groen

1719

Paturain

iran

waarvan verzadigd 9 g, koolhydraten 28 g,

|

waarvan suikers 16 g, vezels 14 g, eiwit 23 g,

eier

zout 1,6 g, groente 275 g

©

M

R

L

+

L

1

L

1:

Mihoen met pittige groenten

hoofdgerecht - 20 min. 4 pe:

hoofdgerecht - 15 min. (+10 min. oventijd) - 4 pers

IL

(EI

ER

3

a

I

1

a

h

El

3

1

2

2elL

\F

9

broccoli (à 400 g) +1ui + 40 g roomboter + 40 g bloem +

1100 0)

)

1

1 pak mih

r

1

F

8+

(250 a) &

(25

8takjes

30 cm)

koriander (bakje à 15 g)

1

tot 200 %

4

M

j



|

j

ruim

ater

kommet;j

e. £ Hal

3 Hal

a

>

g. Voeg Tan min. de bl

L

=,

r

L

an cmdl

2 Snipper

I

y

repen

de ui. Verhit in een pan de boter en fruit de ui 20 min. voeg de

Lialal

10 min

bloem toe, laat al roerend 1 min

Ei



Eh

de sau

r

ovenschaal, k

min. Meng di

rde mih

5

ZT

Ce

8-10 min. gratineren

kommen en bestrooi met de noten en koriander.

nz

voedingswaarde p.p.683 kcal, vet31g, waarvan

voedingswaarde P- pe A es vet13 g, waarvan

erzadig

g,

L

=

|

12 g, vezels 8 g, eiwit 32 g, zout 1,4 g, groente 225 g

|

vezels 6 g,eiwit 9 g,zout 2,6 g, groente 200 g

=