Jumbo - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 126
Hier is pagina 126 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
D
.
4
+
+
Bloemkoolrijst met chili con carne
hoofdgerecht
20 min. - 4 pers
hoofdgerecht - 20 min. - 4 pers
€
(185
1
(3400
diepvries) +
1
kuipje F
}
1
5 blik
(ca. 250 9) +1 I
rucola (85 9) +
1zakje geroosterde pijnboompitten (30 g)
(à 400 g) +1 blik Bonduelle chilibonen in saus (400 g) +
8 takjes platte peterselie (bakje à 15 g) +1 bakje Griekse
18
yoghurt naturel 10% (15
2 Halveer
1
,
|
ater
1em. Verhit ineen
po laf onder koud water
hapjespan 1 el ols en als de soophallsijes 0 min. noeg
een kopj
F
F
mee
y
L
4
L
L
L
I
L
kookvocht. D
F
de
F
4
y
+
in saustoe en last het geheel op laag vuur 109 7-8 min.
te
pruttelen. 2
L
N
+
|
€
maken. Verdeel de pasta over 4 (diepe) borden. Leg er de
F
À
F
À
À
À
en meng door de yoghurt. Doe in een kornmetje. 3 Schep de
chili con carne en bloemkoolrijst op 4 borden
voedingswaarde p.p. 468 kcal, vet 16 g, waarvan
en serveer met de peterselie-yoghu
verzadigd 7 g, koolhydraten 67 9, waa
suikers 7 g, vezels 4 g, eiwit 12 g, zout 0,6 g,
voedingswaarde p.p. 439 kcal, vet 23 g,
groen
1719
Paturain
iran
waarvan verzadigd 9 g, koolhydraten 28 g,
|
waarvan suikers 16 g, vezels 14 g, eiwit 23 g,
eier
zout 1,6 g, groente 275 g
©
M
R
L
+
L
1
L
1:
Mihoen met pittige groenten
hoofdgerecht - 20 min. 4 pe:
hoofdgerecht - 15 min. (+10 min. oventijd) - 4 pers
IL
(EI
ER
3
a
I
1
a
h
El
3
1
2
2elL
\F
9
broccoli (à 400 g) +1ui + 40 g roomboter + 40 g bloem +
1100 0)
)
1
1 pak mih
r
1
F
8+
(250 a) &
(25
8takjes
30 cm)
koriander (bakje à 15 g)
1
tot 200 %
4
M
j
€
|
j
ruim
ater
kommet;j
e. £ Hal
3 Hal
a
>
g. Voeg Tan min. de bl
L
=,
r
L
an cmdl
2 Snipper
I
y
repen
de ui. Verhit in een pan de boter en fruit de ui 20 min. voeg de
Lialal
10 min
bloem toe, laat al roerend 1 min
Ei
€
Eh
de sau
r
ovenschaal, k
min. Meng di
rde mih
5
ZT
Ce
8-10 min. gratineren
kommen en bestrooi met de noten en koriander.
nz
voedingswaarde p.p.683 kcal, vet31g, waarvan
voedingswaarde P- pe A es vet13 g, waarvan
erzadig
g,
L
=
|
12 g, vezels 8 g, eiwit 32 g, zout 1,4 g, groente 225 g
|
vezels 6 g,eiwit 9 g,zout 2,6 g, groente 200 g
=