PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 100


Hier is pagina 100 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



PLUS Folder 01.12.2019

Hier is pagina 100 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 100

GEVULDE PASTA BUTTERSCOTCH TRIFLE 100 g stroop NAGERECHT: 6 PERSONEN BEREIDEN: 30 MIN. WACHTTIJD: 1 UUR MET SCHOLFILET EN 35 g roomboter TRUFFELSAUS KOOKNIVEAU: EENVOUDIG 85 g lichte HOOFDGERECHT: 8 PERSONEN BEREIDEN: 30 MIN. basterdsuiker WACHTTIJD: 30 MIN. KOOKNIVEAU: EENVOUDIG VOORBEREIDEN 250 ml slagroom (TOT 2 DAGEN VAN TEVOREN) 1 zakje mix voor VOORBEREIDEN banketbakkers- ER, ds 1. Verhit voor de butterscotch saus de stroop, boter 1. Breng de slagroom aan de kook en laat op en suiker op laag vuur in een steelpan. Roer af en room {140 g} mr Kart 600 ml volle matig vuur 10 min. zachtjes koken tot er ca. 300 toe. Laat 5 min. zachtjes koken. Verhit 100 ml BOODSCHAPPEN ml over is, blijf roeren zodat er geen vel op komt. slagroom in een andere pan en schenk deze bij de melk Los de bouillon op in de room en roer de truffel- hete saus. Pas op, het kan spetteren! Roer goed en 6 plakjes cake tapenade erdoor. Haal van het vuur. doe over in een kom. Laat 15 min. afkoelen en laat 2 el zoete sherry 2. Bereid de pasta volgens de gebruiksaan- 1 vur opstijven in de koelkast. (of madeira) 2. Maak de banketbakkersroom met de melk 2 bananen wijzing op de verpakking. Spoel koud onder de kraan en laat uitlekken. volgens de aanwijzing op de verpakking. 1 zakje vanillesuiker 3. Meng de pasta met de truffelsaus en doe over in een afsluitbare schaal. Laat afkoelen. INPAKKEN 25 g pecannoten butterscotch saus slagroom (150 ml) 500 ml slagroom INPAKKEN banketbakkersroom vanillesuiker EXTRA V2 kippen- pasta met truffelsaus plakjes cake pecannoten nn 6 wiinglazen scholfilets CONTIENT sherry wijnglazen 1 potje tapenade bieslook TER PLEKKE BEREIDEN van truffels en champignons (80 g} TER PLEKKE BEREIDEN 1. Vul de bodems van de wijnglazen met de 2 schalen verse 1. Dep de scholfilets droog met keukenpapier en plakjes cake en druppel de sherry erover. gevulde pasta bestrooi ze met peper en eventueel zout. Verhit de 2. Snijd de bananen in plakjes en verdeel over de BOODSCHAPPEN met cantharellen olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak cake. Lepel hierop een laag butterscotch saus en (& 250 9) de scholfilets 2 min. op elke kant. een laag banketbakkersroom. Klop de slagroom 500 g scholfilet 2. Snijd de bieslook fijn en doe de helft bij de lobbig met de vanillesuiker. Verdeel over de 2 el olijfolie pasta. Verwarm de pasta op matig vuur in de glazen en garneer met pecannoten. traditioneel saus. Schep voorzichtig om. Verdeel over de Ne SCRL borden, schep er een scholfilet op en bestrooi met VARIATIETIP nn nn nn nn nn an an bieslook de rest van de bieslook. Wil je geen alchohol in het dessert gebruiken? VOEDINGSWAARDE P.P: 490 KCAL. 37 G VET (21 G VERZADIGD), 20 G Vervang de sherry of madeira door 2 eetlepels KOOLHYDRATEN (5 G SUIKERS), 1 G VEZELS, 19 G EIWIT, 1,5 G ZOUT. appel diksap. VOEDINGSWAARDE P.P: 650 KCAL. 34 G VET {21 G VERZADIGD), 77 G KOOLHYDRATEN (64 G SUIKERS), 2 G VEZELS, 8 G EIWIT, 0,6 G ZOUT. = er ke || [{ In i 1} [f Î T l Dell

PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 100