PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 100




Hier is pagina 100 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

GEVULDE PASTA

BUTTERSCOTCH TRIFLE

100 g stroop

NAGERECHT: 6 PERSONEN BEREIDEN: 30 MIN. WACHTTIJD: 1 UUR

MET SCHOLFILET EN

35 g roomboter

TRUFFELSAUS

KOOKNIVEAU: EENVOUDIG

85 g lichte

HOOFDGERECHT: 8 PERSONEN BEREIDEN: 30 MIN.

basterdsuiker

WACHTTIJD: 30 MIN. KOOKNIVEAU: EENVOUDIG

VOORBEREIDEN

250 ml slagroom

(TOT 2 DAGEN VAN TEVOREN)

1 zakje mix voor

VOORBEREIDEN

banketbakkers-

ER,

ds

1. Verhit voor de butterscotch saus de stroop, boter

1. Breng de slagroom aan de kook en laat op

en suiker op laag vuur in een steelpan. Roer af en

room {140 g}

mr

Kart

600 ml volle

matig vuur 10 min. zachtjes koken tot er ca. 300

toe. Laat 5 min. zachtjes koken. Verhit 100 ml

BOODSCHAPPEN

ml over is, blijf roeren zodat er geen vel op komt.

slagroom in een andere pan en schenk deze bij de

melk

Los de bouillon op in de room en roer de truffel-

hete saus. Pas op, het kan spetteren! Roer goed en

6 plakjes cake

tapenade erdoor. Haal van het vuur.

doe over in een kom. Laat 15 min. afkoelen en laat

2 el zoete sherry

2. Bereid de pasta volgens de gebruiksaan-

1 vur opstijven in de koelkast.

(of madeira)

2. Maak de banketbakkersroom met de melk

2 bananen

wijzing op de verpakking. Spoel koud onder

de kraan en laat uitlekken.

volgens de aanwijzing op de verpakking.

1 zakje

vanillesuiker

3. Meng de pasta met de truffelsaus en doe over

in een afsluitbare schaal. Laat afkoelen.

INPAKKEN

25 g pecannoten

butterscotch saus

slagroom (150 ml)

500 ml slagroom

INPAKKEN

banketbakkersroom

vanillesuiker

EXTRA

V2 kippen-

pasta met truffelsaus

plakjes cake

pecannoten

nn

6 wiinglazen

scholfilets

CONTIENT

sherry

wijnglazen

1 potje tapenade

bieslook

TER PLEKKE BEREIDEN

van truffels en

champignons (80 g}

TER PLEKKE BEREIDEN

1. Vul de bodems van de wijnglazen met de

2 schalen verse

1. Dep de scholfilets droog met keukenpapier en

plakjes cake en druppel de sherry erover.

gevulde pasta

bestrooi ze met peper en eventueel zout. Verhit de

2. Snijd de bananen in plakjes en verdeel over de

BOODSCHAPPEN

met cantharellen

olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak

cake. Lepel hierop een laag butterscotch saus en

(& 250 9)

de scholfilets 2 min. op elke kant.

een laag banketbakkersroom. Klop de slagroom

500 g scholfilet

2. Snijd de bieslook fijn en doe de helft bij de

lobbig met de vanillesuiker. Verdeel over de

2 el olijfolie

pasta. Verwarm de pasta op matig vuur in de

glazen en garneer met pecannoten.

traditioneel

saus. Schep voorzichtig om. Verdeel over de

Ne SCRL

borden, schep er een scholfilet op en bestrooi met

VARIATIETIP

nn nn nn nn nn an an

bieslook

de rest van de bieslook.

Wil je geen alchohol in het dessert gebruiken?

VOEDINGSWAARDE P.P: 490 KCAL. 37 G VET (21 G VERZADIGD), 20 G

Vervang de sherry of madeira door 2 eetlepels

KOOLHYDRATEN (5 G SUIKERS), 1 G VEZELS, 19 G EIWIT, 1,5 G ZOUT.

appel diksap.

VOEDINGSWAARDE P.P: 650 KCAL. 34 G VET {21 G VERZADIGD), 77 G

KOOLHYDRATEN (64 G SUIKERS), 2 G VEZELS, 8 G EIWIT, 0,6 G ZOUT.

=

er ke ||

[{

In

i

1}

[f

Î

T

l

Dell