PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 100

Hier is pagina 100 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
GEVULDE PASTA
BUTTERSCOTCH TRIFLE
100 g stroop
NAGERECHT: 6 PERSONEN BEREIDEN: 30 MIN. WACHTTIJD: 1 UUR
MET SCHOLFILET EN
35 g roomboter
TRUFFELSAUS
KOOKNIVEAU: EENVOUDIG
85 g lichte
HOOFDGERECHT: 8 PERSONEN BEREIDEN: 30 MIN.
basterdsuiker
WACHTTIJD: 30 MIN. KOOKNIVEAU: EENVOUDIG
VOORBEREIDEN
250 ml slagroom
(TOT 2 DAGEN VAN TEVOREN)
1 zakje mix voor
VOORBEREIDEN
banketbakkers-
ER,
ds
1. Verhit voor de butterscotch saus de stroop, boter
1. Breng de slagroom aan de kook en laat op
en suiker op laag vuur in een steelpan. Roer af en
room {140 g}
mr
Kart
600 ml volle
matig vuur 10 min. zachtjes koken tot er ca. 300
toe. Laat 5 min. zachtjes koken. Verhit 100 ml
BOODSCHAPPEN
ml over is, blijf roeren zodat er geen vel op komt.
slagroom in een andere pan en schenk deze bij de
melk
Los de bouillon op in de room en roer de truffel-
hete saus. Pas op, het kan spetteren! Roer goed en
6 plakjes cake
tapenade erdoor. Haal van het vuur.
doe over in een kom. Laat 15 min. afkoelen en laat
2 el zoete sherry
2. Bereid de pasta volgens de gebruiksaan-
1 vur opstijven in de koelkast.
(of madeira)
2. Maak de banketbakkersroom met de melk
2 bananen
wijzing op de verpakking. Spoel koud onder
de kraan en laat uitlekken.
volgens de aanwijzing op de verpakking.
1 zakje
vanillesuiker
3. Meng de pasta met de truffelsaus en doe over
in een afsluitbare schaal. Laat afkoelen.
INPAKKEN
25 g pecannoten
butterscotch saus
slagroom (150 ml)
500 ml slagroom
INPAKKEN
banketbakkersroom
vanillesuiker
EXTRA
V2 kippen-
pasta met truffelsaus
plakjes cake
pecannoten
nn
6 wiinglazen
scholfilets
CONTIENT
sherry
wijnglazen
1 potje tapenade
bieslook
TER PLEKKE BEREIDEN
van truffels en
champignons (80 g}
TER PLEKKE BEREIDEN
1. Vul de bodems van de wijnglazen met de
2 schalen verse
1. Dep de scholfilets droog met keukenpapier en
plakjes cake en druppel de sherry erover.
gevulde pasta
bestrooi ze met peper en eventueel zout. Verhit de
2. Snijd de bananen in plakjes en verdeel over de
BOODSCHAPPEN
met cantharellen
olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak
cake. Lepel hierop een laag butterscotch saus en
(& 250 9)
de scholfilets 2 min. op elke kant.
een laag banketbakkersroom. Klop de slagroom
500 g scholfilet
2. Snijd de bieslook fijn en doe de helft bij de
lobbig met de vanillesuiker. Verdeel over de
2 el olijfolie
pasta. Verwarm de pasta op matig vuur in de
glazen en garneer met pecannoten.
traditioneel
saus. Schep voorzichtig om. Verdeel over de
Ne SCRL
borden, schep er een scholfilet op en bestrooi met
VARIATIETIP
nn nn nn nn nn an an
bieslook
de rest van de bieslook.
Wil je geen alchohol in het dessert gebruiken?
VOEDINGSWAARDE P.P: 490 KCAL. 37 G VET (21 G VERZADIGD), 20 G
Vervang de sherry of madeira door 2 eetlepels
KOOLHYDRATEN (5 G SUIKERS), 1 G VEZELS, 19 G EIWIT, 1,5 G ZOUT.
appel diksap.
VOEDINGSWAARDE P.P: 650 KCAL. 34 G VET {21 G VERZADIGD), 77 G
KOOLHYDRATEN (64 G SUIKERS), 2 G VEZELS, 8 G EIWIT, 0,6 G ZOUT.
=
er ke ||
[{
In
i
1}
[f
Î
T
l
Dell