PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 61


Hier is pagina 61 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



PLUS Folder 01.12.2019

Hier is pagina 61 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 61

ENTENTE. u } 4 ei, ke, M fi ) Be ss an VOOR 4 PERSONEN Apr 4 stuks roodbaarsfilet Hr fl vi 300 gram parelcouscous pv 1 pastinaak an u 1 zoete aardappel 1 rode en 1 gele paprika æ ek vr | % courgette 7 1 rode ui # ee 2 3 eetlepels roomboter «+ had sap van 1 mandarijn pe Eu 2 eetlepels bloem er 5: zel 2 | ot olijfolie, zout en peper Le D ab za Hi DRESSING extra vergine olijfolie Ie ke 7 gram basilicum un. 5 gram peterselie sap van % citroen it zout ma a man € zum sion 15 RB man S wen pe # > ami je fl ai in à fa af 8 EL | fa BE HARDY LP ED E | ann EU be LLLE B BER A Ei WL Bas EN BUGS EUS EG RE LE ui ve au Be Da GA GENE E Roodbaarsfilet gevangen uit de Noord Atlantische Oceaan is een welkome een laag vuur beetgaar. Schep af en toe om met een houten spatel en voeg afwisseling tussen al die zware wintermaaltijden. Geserveerd met vervolgens de paprika, courgette en ui toe. Bak de groente goudbruin en parelcouscous en wintergroente wordt het een heel feestelijk gerecht. De gaar op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en zout. Hak voor basilicumolie maakt de roodbaarsfilet lekker kruidig en toch fris. de dressing de kruiden zeer fijn en voeg 50 milliliter olijfolie toe. Breng dit op smaak met zout en wat citroensap. Bestrooi de vis met zout en peper BEREIDING: Was alle groente en schil de zoete aardappel en pastinaak. n wentel door de bloem. Smelt de roomboter in een koekenpan en bak Verwijder de zaadlijsten van de paprika en courgette. Kook de parel- de vis op middelhoog vuur goudbruin. Besprenkel de vis met het sap van couscous volgens de aanwijzing op de verpakking. Snijd de groente de mandarijn. Meng tot slot de parelcouscous met de gebakken groente brunoise. Dat wil zeggen: in dobbelsteentjes van 1/2 centimeter. Verwarm en leg de gebakken roodbaarsfilet daar bovenop. Besprenkel het met de wat olijfolie in een koekenpak en bak de zoete aardappel en pastinaak op kruidenolie en maak eventueel af met de rest van de gehakte kruiden. PLUS |

PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 61