PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 61




Hier is pagina 61 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ENTENTE.

u

}

4

ei,

ke,

M

fi

)

Be

ss

an

VOOR 4 PERSONEN

Apr

4 stuks roodbaarsfilet

Hr

fl

vi

300 gram parelcouscous

pv

1 pastinaak

an

u

1 zoete aardappel

1 rode en 1 gele paprika

æ

ek

vr

|

% courgette

7

1 rode ui

#

ee

2

3 eetlepels roomboter

«+

had

sap van 1 mandarijn

pe

Eu

2 eetlepels bloem

er

5:

zel

2

|

ot

olijfolie, zout en peper

Le

D

ab

za

Hi

DRESSING

extra vergine olijfolie

Ie

ke

7 gram basilicum

un.

5 gram peterselie

sap van % citroen

it

zout

ma

a

man €

zum sion

15

RB

man S

wen pe

#

>

ami

je

fl

ai

in

à

fa

af

8

EL

|

fa

BE

HARDY LP ED E

|

ann

EU be

LLLE B

BER A Ei

WL

Bas EN

BUGS EUS EG RE

LE

ui

ve

au

Be Da GA

GENE

E

Roodbaarsfilet gevangen uit de Noord Atlantische Oceaan is een welkome

een laag vuur beetgaar. Schep af en toe om met een houten spatel en voeg

afwisseling tussen al die zware wintermaaltijden. Geserveerd met

vervolgens de paprika, courgette en ui toe. Bak de groente goudbruin en

parelcouscous en wintergroente wordt het een heel feestelijk gerecht. De

gaar op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en zout. Hak voor

basilicumolie maakt de roodbaarsfilet lekker kruidig en toch fris.

de dressing de kruiden zeer fijn en voeg 50 milliliter olijfolie toe. Breng dit

op smaak met zout en wat citroensap. Bestrooi de vis met zout en peper

BEREIDING: Was alle groente en schil de zoete aardappel en pastinaak.

n wentel door de bloem. Smelt de roomboter in een koekenpan en bak

Verwijder de zaadlijsten van de paprika en courgette. Kook de parel-

de vis op middelhoog vuur goudbruin. Besprenkel de vis met het sap van

couscous volgens de aanwijzing op de verpakking. Snijd de groente

de mandarijn. Meng tot slot de parelcouscous met de gebakken groente

brunoise. Dat wil zeggen: in dobbelsteentjes van 1/2 centimeter. Verwarm

en leg de gebakken roodbaarsfilet daar bovenop. Besprenkel het met de

wat olijfolie in een koekenpak en bak de zoete aardappel en pastinaak op

kruidenolie en maak eventueel af met de rest van de gehakte kruiden.

PLUS |