PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 61
Hier is pagina 61 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 61 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 61
ENTENTE. u } 4 ei, ke, M fi ) Be ss an VOOR 4 PERSONEN Apr 4 stuks roodbaarsfilet Hr fl vi 300 gram parelcouscous pv 1 pastinaak an u 1 zoete aardappel 1 rode en 1 gele paprika æ ek vr | % courgette 7 1 rode ui # ee 2 3 eetlepels roomboter «+ had sap van 1 mandarijn pe Eu 2 eetlepels bloem er 5: zel 2 | ot olijfolie, zout en peper Le D ab za Hi DRESSING extra vergine olijfolie Ie ke 7 gram basilicum un. 5 gram peterselie sap van % citroen it zout ma a man € zum sion 15 RB man S wen pe # > ami je fl ai in à fa af 8 EL | fa BE HARDY LP ED E | ann EU be LLLE B BER A Ei WL Bas EN BUGS EUS EG RE LE ui ve au Be Da GA GENE E Roodbaarsfilet gevangen uit de Noord Atlantische Oceaan is een welkome een laag vuur beetgaar. Schep af en toe om met een houten spatel en voeg afwisseling tussen al die zware wintermaaltijden. Geserveerd met vervolgens de paprika, courgette en ui toe. Bak de groente goudbruin en parelcouscous en wintergroente wordt het een heel feestelijk gerecht. De gaar op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en zout. Hak voor basilicumolie maakt de roodbaarsfilet lekker kruidig en toch fris. de dressing de kruiden zeer fijn en voeg 50 milliliter olijfolie toe. Breng dit op smaak met zout en wat citroensap. Bestrooi de vis met zout en peper BEREIDING: Was alle groente en schil de zoete aardappel en pastinaak. n wentel door de bloem. Smelt de roomboter in een koekenpan en bak Verwijder de zaadlijsten van de paprika en courgette. Kook de parel- de vis op middelhoog vuur goudbruin. Besprenkel de vis met het sap van couscous volgens de aanwijzing op de verpakking. Snijd de groente de mandarijn. Meng tot slot de parelcouscous met de gebakken groente brunoise. Dat wil zeggen: in dobbelsteentjes van 1/2 centimeter. Verwarm en leg de gebakken roodbaarsfilet daar bovenop. Besprenkel het met de wat olijfolie in een koekenpak en bak de zoete aardappel en pastinaak op kruidenolie en maak eventueel af met de rest van de gehakte kruiden. PLUS |
PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 61