PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 61
Hier is pagina 61 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ENTENTE.
u
}
4
ei,
ke,
M
fi
)
Be
ss
an
VOOR 4 PERSONEN
Apr
4 stuks roodbaarsfilet
Hr
fl
vi
300 gram parelcouscous
pv
1 pastinaak
an
u
1 zoete aardappel
1 rode en 1 gele paprika
æ
ek
vr
|
% courgette
7
1 rode ui
#
ee
2
3 eetlepels roomboter
«+
had
sap van 1 mandarijn
pe
Eu
2 eetlepels bloem
er
5:
zel
2
|
ot
olijfolie, zout en peper
Le
D
ab
za
Hi
DRESSING
extra vergine olijfolie
Ie
ke
7 gram basilicum
un.
5 gram peterselie
sap van % citroen
it
zout
ma
a
man €
zum sion
15
RB
man S
wen pe
#
>
ami
je
fl
ai
in
à
fa
af
8
EL
|
fa
BE
HARDY LP ED E
|
ann
EU be
LLLE B
BER A Ei
WL
Bas EN
BUGS EUS EG RE
LE
ui
ve
au
Be Da GA
GENE
E
Roodbaarsfilet gevangen uit de Noord Atlantische Oceaan is een welkome
een laag vuur beetgaar. Schep af en toe om met een houten spatel en voeg
afwisseling tussen al die zware wintermaaltijden. Geserveerd met
vervolgens de paprika, courgette en ui toe. Bak de groente goudbruin en
parelcouscous en wintergroente wordt het een heel feestelijk gerecht. De
gaar op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en zout. Hak voor
basilicumolie maakt de roodbaarsfilet lekker kruidig en toch fris.
de dressing de kruiden zeer fijn en voeg 50 milliliter olijfolie toe. Breng dit
op smaak met zout en wat citroensap. Bestrooi de vis met zout en peper
BEREIDING: Was alle groente en schil de zoete aardappel en pastinaak.
n wentel door de bloem. Smelt de roomboter in een koekenpan en bak
Verwijder de zaadlijsten van de paprika en courgette. Kook de parel-
de vis op middelhoog vuur goudbruin. Besprenkel de vis met het sap van
couscous volgens de aanwijzing op de verpakking. Snijd de groente
de mandarijn. Meng tot slot de parelcouscous met de gebakken groente
brunoise. Dat wil zeggen: in dobbelsteentjes van 1/2 centimeter. Verwarm
en leg de gebakken roodbaarsfilet daar bovenop. Besprenkel het met de
wat olijfolie in een koekenpak en bak de zoete aardappel en pastinaak op
kruidenolie en maak eventueel af met de rest van de gehakte kruiden.
PLUS |