PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 99




Hier is pagina 99 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

|

am

Il

[|

{|

[|

Lud

Uh

"

jee

GEVULDE MONTEROSA

TOMATEN

5

BIJGERECHT: 4 PERSONEN BEREIDEN: 15 MIN, OVENTIJD: 30 MIN.

KOOKNIVEAU: EENVOUDIG

{ }

BEREIDEN

1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de

el

olie in een koekenpan, voeg de risotto toe en roer

4

door. Voeg de knoflook toe en daarna beetje bij

$

N

beetje de bouillon. Roer 20 min. door op middel-

:

Naf

hoog vuur, totdat het vocht is opgenomen.

H N

CU

2. Snijd ondertussen de bovenkant van de tomaten

SET

we

4

KE MARIE

(bewaar dit voor stap 3} en lepel het vruchtvlees

%

u

or)

eruit. Snijd dit klein en roer het door de risotto.

Ap

Houd een handje mooie spinazieblaadjes apart

5

DSTYLIN

en roer de rest door de risotto samen met de helft

van de Parmezaanse kaas. Breng op smaak met

Ay

peper en eventueel zout.

A

©

ER

3. Vul de tomaten met de risotto, strooi de rest

#},/

van de Parmezaanse kaas erover en leg de

dd ER

bovenkanten terug op de tomaat. Zet de tomaten

in de ovenschaal en bak ca. 20 min. in de oven.

Be)

di

Vs:

Pe

ANNEMIEKE PAAR

Serveer met wat pijnboompitjes en garneer met

LA



pe

he

u

2 de spinazieblaadjes.

w

I

VOEDINGSWAARDE PP: 285 KCAL. 14 G VET (5 G VERZADIGD), 24 G

ij

KOOLHYDRATEN (4 G SUIKERS), 3 G VEZELS, 14 G EIWIT, 1,1 G ZOUT.

)

ER

FN



(|

Lel olijfolie traditioneel

100 g risottorijst

RAFIE: ROB VA

1 teen knoflook, fijngesneden

N

0

400 ml bouillon (van bouillonblokje)

4

4 Monterosa vleestomaten

AN

IYPER. FOT

100 g babyspinazie

100 g Parmezaanse kaas, geraspt

1 el pijnboompitten, geroosterd

4

FR

"BOODSCHAPPEN

%

PTUUR: L

Jz

EXTRA Svangehaal (20x25 cm, ingevet)

= = = = =

ss PLUS °°