PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 99
Hier is pagina 99 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
|
am
Il
[|
{|
[|
Lud
Uh
"
jee
GEVULDE MONTEROSA
TOMATEN
5
BIJGERECHT: 4 PERSONEN BEREIDEN: 15 MIN, OVENTIJD: 30 MIN.
KOOKNIVEAU: EENVOUDIG
{ }
BEREIDEN
1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de
el
olie in een koekenpan, voeg de risotto toe en roer
4
door. Voeg de knoflook toe en daarna beetje bij
$
N
beetje de bouillon. Roer 20 min. door op middel-
:
Naf
hoog vuur, totdat het vocht is opgenomen.
H N
CU
2. Snijd ondertussen de bovenkant van de tomaten
SET
we
4
KE MARIE
(bewaar dit voor stap 3} en lepel het vruchtvlees
%
u
or)
eruit. Snijd dit klein en roer het door de risotto.
Ap
Houd een handje mooie spinazieblaadjes apart
5
DSTYLIN
en roer de rest door de risotto samen met de helft
van de Parmezaanse kaas. Breng op smaak met
Ay
peper en eventueel zout.
A
©
ER
3. Vul de tomaten met de risotto, strooi de rest
#},/
van de Parmezaanse kaas erover en leg de
dd ER
bovenkanten terug op de tomaat. Zet de tomaten
in de ovenschaal en bak ca. 20 min. in de oven.
Be)
di
Vs:
Pe
ANNEMIEKE PAAR
Serveer met wat pijnboompitjes en garneer met
LA
’
pe
he
u
2 de spinazieblaadjes.
w
I
VOEDINGSWAARDE PP: 285 KCAL. 14 G VET (5 G VERZADIGD), 24 G
ij
KOOLHYDRATEN (4 G SUIKERS), 3 G VEZELS, 14 G EIWIT, 1,1 G ZOUT.
)
ER
FN
‘
(|
Lel olijfolie traditioneel
100 g risottorijst
RAFIE: ROB VA
1 teen knoflook, fijngesneden
N
0
400 ml bouillon (van bouillonblokje)
4
4 Monterosa vleestomaten
AN
IYPER. FOT
100 g babyspinazie
100 g Parmezaanse kaas, geraspt
1 el pijnboompitten, geroosterd
4
FR
"BOODSCHAPPEN
%
PTUUR: L
Jz
EXTRA Svangehaal (20x25 cm, ingevet)
= = = = =
ss PLUS °°