PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 99


Hier is pagina 99 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



PLUS Folder 01.12.2019

Hier is pagina 99 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 99

| am Il [| {| [| Lud Uh " jee GEVULDE MONTEROSA TOMATEN 5 BIJGERECHT: 4 PERSONEN BEREIDEN: 15 MIN, OVENTIJD: 30 MIN. KOOKNIVEAU: EENVOUDIG { } BEREIDEN 1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de el olie in een koekenpan, voeg de risotto toe en roer 4 door. Voeg de knoflook toe en daarna beetje bij $ N beetje de bouillon. Roer 20 min. door op middel- : Naf hoog vuur, totdat het vocht is opgenomen. H N CU 2. Snijd ondertussen de bovenkant van de tomaten SET we 4 KE MARIE (bewaar dit voor stap 3} en lepel het vruchtvlees % u or) eruit. Snijd dit klein en roer het door de risotto. Ap Houd een handje mooie spinazieblaadjes apart 5 DSTYLIN en roer de rest door de risotto samen met de helft van de Parmezaanse kaas. Breng op smaak met Ay peper en eventueel zout. A © ER 3. Vul de tomaten met de risotto, strooi de rest #},/ van de Parmezaanse kaas erover en leg de dd ER bovenkanten terug op de tomaat. Zet de tomaten in de ovenschaal en bak ca. 20 min. in de oven. Be) di Vs: Pe ANNEMIEKE PAAR Serveer met wat pijnboompitjes en garneer met LA ’ pe he u 2 de spinazieblaadjes. w I VOEDINGSWAARDE PP: 285 KCAL. 14 G VET (5 G VERZADIGD), 24 G ij KOOLHYDRATEN (4 G SUIKERS), 3 G VEZELS, 14 G EIWIT, 1,1 G ZOUT. ) ER FN ‘ (| Lel olijfolie traditioneel 100 g risottorijst RAFIE: ROB VA 1 teen knoflook, fijngesneden N 0 400 ml bouillon (van bouillonblokje) 4 4 Monterosa vleestomaten AN IYPER. FOT 100 g babyspinazie 100 g Parmezaanse kaas, geraspt 1 el pijnboompitten, geroosterd 4 FR "BOODSCHAPPEN % PTUUR: L Jz EXTRA Svangehaal (20x25 cm, ingevet) = = = = = ss PLUS °°

PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 99