PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 69
Hier is pagina 69 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 69 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 69
NIN NN NN 3. 1. 2. wur“ N en ka! +: NE une, y M Es (RE 4 x WE ir. = mr a) 4. ë VARKENSHAAS MET PEPERROOMSAUS USER) HOOFDGERECHT: 4 PERSONEN BEREIDEN: 20 MIN. OVENTIJD: 18 MIN. ed . KOOKNIVEAU: GEMIDDELD nr zn en = rijke en zoetige \ smaak aan je saus, gr: mn voeg dan in plaats 1. Haal het vlees 1 vur voor de bereiding uit de X van 100 ml fond koelkast, zodat het op kamertemperatuur kan 100 ml witte komen. Verwarm de oven 15 min. van tevoren voor port toe. z op 175 °C. Dep de varkenshaas droog, dan wordt het vlees sneller bruin. Bestrooi de varkenshaas 5 min. Voeg de overgebleven bloem en peper toe rondom met peper. Doe de bloem in een diep bord en roer tot een dikke puree. Voeg de laurier toe. 600 g PLUS Culinaire varkenshaas E en rol de varkenshaas erdoor zodat er overal een 4. Blus af met de fond en 150 ml water en laat al naturel (2 stuks) u laagje bloem op zit. Klop het overtollig bloem eraf roerend koken. Meng de verse peper en crème 2 el bloem boven het bord. Gooi dit niet weg. Verhit de helft fraîche erdoor en breng aan de kook. Laat 10 min 70 g roomboter van de boter met de olie in een koekenpan en zachtjes koken en dikker worden. Roer af en toe, 2 el olijfolie traditioneel braad de varkenshaas op middelhoog vuur in voeg wat water toe als de saus te dik wordt. Roer 1 sjalot, fijngesnipperd 5 min. rondom goudbruin. Keer regelmatig en laat de bieslook erdoor en breng op smaak met peper, 1 laurierblaadje 2 de boter niet te bruin worden. worcestersaus en eventueel zout. Snijd de 100 ml kalfs- of runderfond BOODSCHAPPEN 2. Zet het vuur laag. Doe de varkenshaas in de varkenshaas in plakjes en serveer met de saus. 1 bekertje crème fraîche (125 ml) ovenschaal en zet 18 min. in de oven. In de oven VOEDINGSWAARDE P.P: 450 KCAL. 33 G VET (17 G VERZADIGD), 7 G 6 takjes bieslook, fijngesneden kan het vlees rustig doorgaren en houd je je handen KOOLHYDRATEN (2 G SUIKERS), 1 G VEZELS, 31 G EIWIT, 1,7 G ZOUT. 1 el verse groene peper op sap vrij om een lekkere saus te maken. (potje 106 ml} 1 tl worcestersaus 3, Voeg de rest van de boter toe aan de pan van TUUR: L het vlees samen met de sjalot en bak de sjalot EXTRA ovenschaal (20 x 25 cm) == = = = = = = = = = ss PLUS 9
PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 69