PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 94




Hier is pagina 94 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

SALADE MET GEROOKTE ZALM

BIEFSTUK MET AARDAPPELGRATIN

EN MIERIKSWORTELSAUS

EN SPRUITEN

JVENTIJD: 40 MIN. BEREIDEN: 5 MIN.

VENTLD: 40 MIN.

VOORGERECHT: 4 PERSONEN VO

)RBEREIDEN: 10 MIN.

HOOFDGERECHT: 4 PERSONEN VO

)RBEREIDEN: 20 MIN.

KOOKNIVEAU: EEN VOUDIG

BEREIDEN: 30 MIN. KOC

NIVEAU: GEMIDDELD

500 g cocktailtrostomaten

Je kunt de tomaatjes en de dressing

1 pakket PLUS FeestMoment

3. Bereid de aardappelgratin volgens

2el olijfolie traditioneel

2 dagen van tevoren maken. Bewaar

Roerbakspruitjes

de aanwijzing op de verpakking in

de oven

2 1 oregano

afgedekt in de koelkast.

4 Blonde d'Aquitaine

2 el geraspte mierikswortel

Biefstukken

4. Verhit de boter en 1 eetlepel van

(potje 140 g}

BEREIDEN

1 schaal PLUS

de olie in een koekenpan met een

2 el mayonaise

1. Verdeel de helft van de zalm over

Aardappelgratin naturel

dikke bodem en leg de biefstuk erin

2 el crème fraîche

de borden en leg hierop de veldsla

1 el roomboter of margarine

als het schuim van de boter wegftrekt

200 g gerookte zalm

Leg de andere helft van de zalmplak-

3 el olijfolie traditioneel

Bak het vlees aan beide kanten op

BOODSCHAPPEN

1 zakje veldsla (75 g)

jes over de salade heen, maar zorg

BOODSCHAPPEN

1 zak PLUS FeestMoment

hoog vuur bruin in ca. 3 minuten. Leg

1 handje verse basilicum-

dat deze nog wel zichtbaar is. Ver-

oe

Rode wijnsaus

de biefstukken op een bakplaat en

blaadjes (plantje, biologisch}

deel de geroosterde tomaatjes over

gaar ze nog 10 min. in de oven (bij

VOORBEREIDEN

1 citroen, in parties

de salade. Lepel de dressing erover

de aardappelgratin). Schenk de saus

1 zakje PLUS FeestMoment

en garneer met basilicum. Serveer er

1. Pel de sjalotjes uit het spruiten-

in de koekenpan en breng tegen de

Scrocchi zeezout

een partje citroen en scrocchi bij.

pakket en snijd ze in partjes. Pers de

kook. Houd warm op laag vuur.

knoflook. Snijd een stukje van de on-

5. Fruit ondertussen de gesnipperde

ann nn nn nn a nn an a mu

EXTRA bakpapier

Tip Verwarm de tomaatje nog een

derzijde van de spruitjes, verwijder de

sjalotjes in de rest van de olie samen met

paar minuten in een voorverwarmde

de knoflook 3-4 min. op laag vuur. Dep

buitenste blaadjes en was de spruiten

oven op 180 °C.

2. Wel de rozijnen en abrikozen in

de gewelde rozijnen en abrikozen droog

VOORBEREIDEN

DIN

RDE P.P: 500

AL

een kom met warm water.

met keukenpapier. Roerbak de walnoot-

a

K

JLHYDRATERN

IKERS),

1. Verwarm de oven voor op 120 °C

3. Kook de spruitjes in een pan met

stukjes, rozijnen, abrikozen en spruitjes

(a

16 G EIWIT, 2,6

Z!

Uhr

ruim kokend water en 1 tl zout in ca

Snijd de tomaatjes doormidden en leg

samen met de sjalotten op matig vuur tot

ze met de snijvlakken naar boven op

8 min. voor een stevige bite of ca

ze goed heet zijn. Breng op smaak met

een bakplaat bekleed met bakpapier.

12 min. voor een zachte bite. Laat

peper en zout.

Sprenkel met olijfolie en bestrooi met

afkoelen en bewaar afgedekt in

6. Laat de biefstukken nog 5 min. buiten

de oregano, peper en eventueel zout.

de koeling (maximaal 2 dagen).

de oven rusten op de bakplaat onder

Rooster de tomaatjes 40 min. in de

aluminiumfolie of onder een deksel

oven tot ze half gedroogd zijn

BEREIDEN

7. Serveer de biefstuk met de saus,

2. Meng ondertussen de mierikswortel

1. Haal de biefstukken 1 vur voor

spruiten en aardappelgratin

met de mayonaise en crème fraîche

bereiding uit de koelkast, zodat ze op

VOEDING

vv

AARDE P.

KCAL

4

E

T (8

AA

PE:

K

JOLHYDRATEN (2

SUIKERS)

Verdun de dressing met 1 el water en

ur

16.99

kamertemperatuur kunnen komen

breng op smaak met peper en evt. zout

2. Verwarm de oven voor op 180 °C

/EZELS

39 G EIWIT, 2

ZOUT.



<18 jaar verkopen wij geen alcohol

€25 Jaar? laat Je legitimatie zien

y



l

FE.

À

|

N

mi

fl

Il

il

|

u

|

|

J

f

||

||

'