PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 94
Hier is pagina 94 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
SALADE MET GEROOKTE ZALM
BIEFSTUK MET AARDAPPELGRATIN
EN MIERIKSWORTELSAUS
EN SPRUITEN
JVENTIJD: 40 MIN. BEREIDEN: 5 MIN.
VENTLD: 40 MIN.
VOORGERECHT: 4 PERSONEN VO
)RBEREIDEN: 10 MIN.
HOOFDGERECHT: 4 PERSONEN VO
)RBEREIDEN: 20 MIN.
KOOKNIVEAU: EEN VOUDIG
BEREIDEN: 30 MIN. KOC
NIVEAU: GEMIDDELD
500 g cocktailtrostomaten
Je kunt de tomaatjes en de dressing
1 pakket PLUS FeestMoment
3. Bereid de aardappelgratin volgens
2el olijfolie traditioneel
2 dagen van tevoren maken. Bewaar
Roerbakspruitjes
de aanwijzing op de verpakking in
de oven
2 1 oregano
afgedekt in de koelkast.
4 Blonde d'Aquitaine
2 el geraspte mierikswortel
Biefstukken
4. Verhit de boter en 1 eetlepel van
(potje 140 g}
BEREIDEN
1 schaal PLUS
de olie in een koekenpan met een
2 el mayonaise
1. Verdeel de helft van de zalm over
Aardappelgratin naturel
dikke bodem en leg de biefstuk erin
2 el crème fraîche
de borden en leg hierop de veldsla
1 el roomboter of margarine
als het schuim van de boter wegftrekt
200 g gerookte zalm
Leg de andere helft van de zalmplak-
3 el olijfolie traditioneel
Bak het vlees aan beide kanten op
BOODSCHAPPEN
1 zakje veldsla (75 g)
jes over de salade heen, maar zorg
BOODSCHAPPEN
1 zak PLUS FeestMoment
hoog vuur bruin in ca. 3 minuten. Leg
1 handje verse basilicum-
dat deze nog wel zichtbaar is. Ver-
oe
Rode wijnsaus
de biefstukken op een bakplaat en
blaadjes (plantje, biologisch}
deel de geroosterde tomaatjes over
gaar ze nog 10 min. in de oven (bij
VOORBEREIDEN
1 citroen, in parties
de salade. Lepel de dressing erover
de aardappelgratin). Schenk de saus
1 zakje PLUS FeestMoment
en garneer met basilicum. Serveer er
1. Pel de sjalotjes uit het spruiten-
in de koekenpan en breng tegen de
Scrocchi zeezout
een partje citroen en scrocchi bij.
pakket en snijd ze in partjes. Pers de
kook. Houd warm op laag vuur.
knoflook. Snijd een stukje van de on-
5. Fruit ondertussen de gesnipperde
ann nn nn nn a nn an a mu
EXTRA bakpapier
Tip Verwarm de tomaatje nog een
derzijde van de spruitjes, verwijder de
sjalotjes in de rest van de olie samen met
paar minuten in een voorverwarmde
de knoflook 3-4 min. op laag vuur. Dep
buitenste blaadjes en was de spruiten
oven op 180 °C.
2. Wel de rozijnen en abrikozen in
de gewelde rozijnen en abrikozen droog
VOORBEREIDEN
DIN
RDE P.P: 500
AL
een kom met warm water.
met keukenpapier. Roerbak de walnoot-
a
K
JLHYDRATERN
IKERS),
1. Verwarm de oven voor op 120 °C
3. Kook de spruitjes in een pan met
stukjes, rozijnen, abrikozen en spruitjes
(a
16 G EIWIT, 2,6
Z!
Uhr
ruim kokend water en 1 tl zout in ca
Snijd de tomaatjes doormidden en leg
samen met de sjalotten op matig vuur tot
ze met de snijvlakken naar boven op
8 min. voor een stevige bite of ca
ze goed heet zijn. Breng op smaak met
een bakplaat bekleed met bakpapier.
12 min. voor een zachte bite. Laat
peper en zout.
Sprenkel met olijfolie en bestrooi met
afkoelen en bewaar afgedekt in
6. Laat de biefstukken nog 5 min. buiten
de oregano, peper en eventueel zout.
de koeling (maximaal 2 dagen).
de oven rusten op de bakplaat onder
Rooster de tomaatjes 40 min. in de
aluminiumfolie of onder een deksel
oven tot ze half gedroogd zijn
BEREIDEN
7. Serveer de biefstuk met de saus,
2. Meng ondertussen de mierikswortel
1. Haal de biefstukken 1 vur voor
spruiten en aardappelgratin
met de mayonaise en crème fraîche
bereiding uit de koelkast, zodat ze op
VOEDING
vv
AARDE P.
KCAL
4
E
T (8
AA
PE:
K
JOLHYDRATEN (2
SUIKERS)
Verdun de dressing met 1 el water en
ur
16.99
kamertemperatuur kunnen komen
breng op smaak met peper en evt. zout
2. Verwarm de oven voor op 180 °C
/EZELS
39 G EIWIT, 2
ZOUT.
Là
<18 jaar verkopen wij geen alcohol
€25 Jaar? laat Je legitimatie zien
y
"À
l
FE.
À
|
N
mi
fl
Il
il
|
u
|
|
J
f
||
||
'