PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 94
Hier is pagina 94 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 94 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 94
SALADE MET GEROOKTE ZALM BIEFSTUK MET AARDAPPELGRATIN EN MIERIKSWORTELSAUS EN SPRUITEN JVENTIJD: 40 MIN. BEREIDEN: 5 MIN. VENTLD: 40 MIN. VOORGERECHT: 4 PERSONEN VO )RBEREIDEN: 10 MIN. HOOFDGERECHT: 4 PERSONEN VO )RBEREIDEN: 20 MIN. KOOKNIVEAU: EEN VOUDIG BEREIDEN: 30 MIN. KOC NIVEAU: GEMIDDELD 500 g cocktailtrostomaten Je kunt de tomaatjes en de dressing 1 pakket PLUS FeestMoment 3. Bereid de aardappelgratin volgens 2el olijfolie traditioneel 2 dagen van tevoren maken. Bewaar Roerbakspruitjes de aanwijzing op de verpakking in de oven 2 1 oregano afgedekt in de koelkast. 4 Blonde d'Aquitaine 2 el geraspte mierikswortel Biefstukken 4. Verhit de boter en 1 eetlepel van (potje 140 g} BEREIDEN 1 schaal PLUS de olie in een koekenpan met een 2 el mayonaise 1. Verdeel de helft van de zalm over Aardappelgratin naturel dikke bodem en leg de biefstuk erin 2 el crème fraîche de borden en leg hierop de veldsla 1 el roomboter of margarine als het schuim van de boter wegftrekt 200 g gerookte zalm Leg de andere helft van de zalmplak- 3 el olijfolie traditioneel Bak het vlees aan beide kanten op BOODSCHAPPEN 1 zakje veldsla (75 g) jes over de salade heen, maar zorg BOODSCHAPPEN 1 zak PLUS FeestMoment hoog vuur bruin in ca. 3 minuten. Leg 1 handje verse basilicum- dat deze nog wel zichtbaar is. Ver- oe Rode wijnsaus de biefstukken op een bakplaat en blaadjes (plantje, biologisch} deel de geroosterde tomaatjes over gaar ze nog 10 min. in de oven (bij VOORBEREIDEN 1 citroen, in parties de salade. Lepel de dressing erover de aardappelgratin). Schenk de saus 1 zakje PLUS FeestMoment en garneer met basilicum. Serveer er 1. Pel de sjalotjes uit het spruiten- in de koekenpan en breng tegen de Scrocchi zeezout een partje citroen en scrocchi bij. pakket en snijd ze in partjes. Pers de kook. Houd warm op laag vuur. knoflook. Snijd een stukje van de on- 5. Fruit ondertussen de gesnipperde ann nn nn nn a nn an a mu EXTRA bakpapier Tip Verwarm de tomaatje nog een derzijde van de spruitjes, verwijder de sjalotjes in de rest van de olie samen met paar minuten in een voorverwarmde de knoflook 3-4 min. op laag vuur. Dep buitenste blaadjes en was de spruiten oven op 180 °C. 2. Wel de rozijnen en abrikozen in de gewelde rozijnen en abrikozen droog VOORBEREIDEN DIN RDE P.P: 500 AL een kom met warm water. met keukenpapier. Roerbak de walnoot- a K JLHYDRATERN IKERS), 1. Verwarm de oven voor op 120 °C 3. Kook de spruitjes in een pan met stukjes, rozijnen, abrikozen en spruitjes (a 16 G EIWIT, 2,6 Z! Uhr ruim kokend water en 1 tl zout in ca Snijd de tomaatjes doormidden en leg samen met de sjalotten op matig vuur tot ze met de snijvlakken naar boven op 8 min. voor een stevige bite of ca ze goed heet zijn. Breng op smaak met een bakplaat bekleed met bakpapier. 12 min. voor een zachte bite. Laat peper en zout. Sprenkel met olijfolie en bestrooi met afkoelen en bewaar afgedekt in 6. Laat de biefstukken nog 5 min. buiten de oregano, peper en eventueel zout. de koeling (maximaal 2 dagen). de oven rusten op de bakplaat onder Rooster de tomaatjes 40 min. in de aluminiumfolie of onder een deksel oven tot ze half gedroogd zijn BEREIDEN 7. Serveer de biefstuk met de saus, 2. Meng ondertussen de mierikswortel 1. Haal de biefstukken 1 vur voor spruiten en aardappelgratin met de mayonaise en crème fraîche bereiding uit de koelkast, zodat ze op VOEDING vv AARDE P. KCAL 4 E T (8 AA PE: K JOLHYDRATEN (2 SUIKERS) Verdun de dressing met 1 el water en ur 16.99 kamertemperatuur kunnen komen breng op smaak met peper en evt. zout 2. Verwarm de oven voor op 180 °C /EZELS 39 G EIWIT, 2 ZOUT. Là <18 jaar verkopen wij geen alcohol €25 Jaar? laat Je legitimatie zien y "À l FE. À | N mi fl Il il | u | | J f || || '
PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 94