PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 41




Hier is pagina 41 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

UK ARR EH

TOMATEN-WORTELSOEP

HERTENBIEFSTUK

VOORGERECHT:

-6 PERSONEN VOORBEREIDING: 30 MIN.

HOOFDGERECHT: 4-6 PERSONEN VOORBEREIDING: 30 MIN.

BEREIDEN: 10 MIN. KOOKNIVEAU: EENVOUDIG

BEREIDEN: 10 MIN. KOOKNIVEAU: EENVOUDIG

(2

en

VOORBEREIDEN

un

1. Verwarm de oven voor op 190 °C.

BEREIDEN

2. Maak de groenten schoon. Pel de vi en snipper

1. Haal de biefstuk een uur voor het bereiden

PLUS FeestMoment

hem fijn. Snijd een teentje knoflook in plakjes. Schil

uit de koeling.

Verspakket hertenbiefstuk

xt

Schaal 400 gram 13,58

de peen en snijd samen met de grote tomaten in

2. Warm de oven voor op 175 °C. Ris de

blokjes. Hak de peterselie fijn.

naaldjes van het takje rozemarijn. Leg de

er!

3. Meng in een kom 1 el olie met de plakjes knof-

krieltjes in een ovenschaal en besprenkel met

2 PLUS

look, zouten peper. Verdeel de cherrytomaatjes met

2 el olijfolie en de rozemarijn. Bestrooi met

de snijkant naar boven over een bakplaat bekleed

peper en eventueel zout. Bak de krieltjes in ca.

FeestMoment

fe

met bakpapier en bestrijk ze met de knoflookolie.

20 min. gaar in de oven.

Verspakketten

hertenbiefstuk

Rooster de tomaatjes ca. 8 min. in de oven.

3. Pel en snipper de sjalotjes en snijd de cham-

4, Verhit ondertussen 1 el olie in een soeppan en fruit

pignons in plakjes.

4 el olijfolie

hierin de ui 5 min. Voeg de tomatenpuree toe en fruit

A. Kruid de biefstuk met de helft van de kruiden

traditioneel

PLUS FeestMoment

deze | min. mee. Voeg de blokjes tomaat, wortel,

uit het zakje.

Verspakket tomaat-

het laurierblad, de bouillonblokjes en 750 ml water

5. Verhit de rest van de olie in een koekenpan

EXTRA

wortelsoep

BOODSCHAPPEN

ovenschaal

toe en breng aan de kook. Kook de soep afgedekt

en bak de biefstuk met de sjalotjes en champig-

Schaal 900 gram 4,50

15 min. op laag vuur tot de wortel gaar is. Neem het

nons in 4-5 min. bruin. Keer regelmatig.

= = = = = = = = = =

(20 x 25 cm)

laurierblad vit de soep en pureer met de staafmixer.

6. Serveer de biefstuk met de sjalotjes, cham-

Laat alles afkoelen en bewaar de soep en tomaatjes

pignons en krieltjes.

apart (maximaal 2 dagen afgedekt in de koelkast).

P.P: 285 KCAL 16 G VET {4 G VERZADIGD), 11 G KOOLHYDRATEN

{1 G SUIKERS, 2 G VEZELS, 23 G EIWIT, 1,6 G ZOUT.

BEREIDEN

1 PLUS

1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

Léra

FeestMoment

2. Verwarm de soep in een pan. Roer regelmatig.

Verspakket

3. Maak ondertussen de peterseliepesto. Hak

INEMIEK

WIJNTIP

tomaat-

1 teentje knoflook en de peterselie grof. Doe in een

|

De smaak van deze

wortelsoep

hoge maatbeker met de rest van de olie en de kaas

6 el olijfolie

en pureer tot pesto. Breng op smaak met peper en

alcoholvrije wijn met zwart

fruit en een vleugje vanille zijn

traditioneel

eventueel zout. Is de pesto te dik, verdun hem dan

met wat extra olie.

Zera

een gouden match bij de soep

30 g oude kaas,

en de biefstuk.

geraspt

A. Verwarm de tomaatjes 5 min. in de oven.

Zera Cabernet Sauvignon 0.0%

5. Verdeel de soep en de tomaatjes over diepe

BOODSCHAPPEN

EXTRA

Fles 75 el

«18 jaar verkopen wij gaen alcohol

<25 Jaar? laat je legitimatée zien!

borden en maak een swirl van de pesto in de soep.

staafmixer,

VOEDINGSWAARDE P.P: 250 KCAL 21 G VET (4 G VERZADIGD), 10 G

ND

bakpapier

KOOLHYDRATEN (8 G SUIKERS), 4 G VEZELS, 3 G EIWIT, 1,9 G ZOUT.

mn nn ne = ne on me

ss PLUS 41