PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 41
Hier is pagina 41 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
UK ARR EH
TOMATEN-WORTELSOEP
HERTENBIEFSTUK
VOORGERECHT:
-6 PERSONEN VOORBEREIDING: 30 MIN.
HOOFDGERECHT: 4-6 PERSONEN VOORBEREIDING: 30 MIN.
BEREIDEN: 10 MIN. KOOKNIVEAU: EENVOUDIG
BEREIDEN: 10 MIN. KOOKNIVEAU: EENVOUDIG
(2
en
VOORBEREIDEN
un
1. Verwarm de oven voor op 190 °C.
BEREIDEN
2. Maak de groenten schoon. Pel de vi en snipper
1. Haal de biefstuk een uur voor het bereiden
PLUS FeestMoment
hem fijn. Snijd een teentje knoflook in plakjes. Schil
uit de koeling.
Verspakket hertenbiefstuk
xt
Schaal 400 gram 13,58
de peen en snijd samen met de grote tomaten in
2. Warm de oven voor op 175 °C. Ris de
blokjes. Hak de peterselie fijn.
naaldjes van het takje rozemarijn. Leg de
er!
3. Meng in een kom 1 el olie met de plakjes knof-
krieltjes in een ovenschaal en besprenkel met
2 PLUS
look, zouten peper. Verdeel de cherrytomaatjes met
2 el olijfolie en de rozemarijn. Bestrooi met
de snijkant naar boven over een bakplaat bekleed
peper en eventueel zout. Bak de krieltjes in ca.
FeestMoment
fe
met bakpapier en bestrijk ze met de knoflookolie.
20 min. gaar in de oven.
Verspakketten
hertenbiefstuk
Rooster de tomaatjes ca. 8 min. in de oven.
3. Pel en snipper de sjalotjes en snijd de cham-
4, Verhit ondertussen 1 el olie in een soeppan en fruit
pignons in plakjes.
4 el olijfolie
hierin de ui 5 min. Voeg de tomatenpuree toe en fruit
A. Kruid de biefstuk met de helft van de kruiden
traditioneel
PLUS FeestMoment
deze | min. mee. Voeg de blokjes tomaat, wortel,
uit het zakje.
Verspakket tomaat-
het laurierblad, de bouillonblokjes en 750 ml water
5. Verhit de rest van de olie in een koekenpan
EXTRA
wortelsoep
BOODSCHAPPEN
ovenschaal
toe en breng aan de kook. Kook de soep afgedekt
en bak de biefstuk met de sjalotjes en champig-
Schaal 900 gram 4,50
15 min. op laag vuur tot de wortel gaar is. Neem het
nons in 4-5 min. bruin. Keer regelmatig.
= = = = = = = = = =
(20 x 25 cm)
laurierblad vit de soep en pureer met de staafmixer.
6. Serveer de biefstuk met de sjalotjes, cham-
Laat alles afkoelen en bewaar de soep en tomaatjes
pignons en krieltjes.
apart (maximaal 2 dagen afgedekt in de koelkast).
P.P: 285 KCAL 16 G VET {4 G VERZADIGD), 11 G KOOLHYDRATEN
{1 G SUIKERS, 2 G VEZELS, 23 G EIWIT, 1,6 G ZOUT.
BEREIDEN
1 PLUS
1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
Léra
FeestMoment
2. Verwarm de soep in een pan. Roer regelmatig.
Verspakket
3. Maak ondertussen de peterseliepesto. Hak
INEMIEK
WIJNTIP
tomaat-
1 teentje knoflook en de peterselie grof. Doe in een
|
De smaak van deze
wortelsoep
hoge maatbeker met de rest van de olie en de kaas
6 el olijfolie
en pureer tot pesto. Breng op smaak met peper en
alcoholvrije wijn met zwart
fruit en een vleugje vanille zijn
traditioneel
eventueel zout. Is de pesto te dik, verdun hem dan
met wat extra olie.
Zera
een gouden match bij de soep
30 g oude kaas,
en de biefstuk.
geraspt
A. Verwarm de tomaatjes 5 min. in de oven.
Zera Cabernet Sauvignon 0.0%
5. Verdeel de soep en de tomaatjes over diepe
BOODSCHAPPEN
EXTRA
Fles 75 el
«18 jaar verkopen wij gaen alcohol
<25 Jaar? laat je legitimatée zien!
borden en maak een swirl van de pesto in de soep.
staafmixer,
VOEDINGSWAARDE P.P: 250 KCAL 21 G VET (4 G VERZADIGD), 10 G
ND
bakpapier
KOOLHYDRATEN (8 G SUIKERS), 4 G VEZELS, 3 G EIWIT, 1,9 G ZOUT.
mn nn ne = ne on me
ss PLUS 41