PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 41
Hier is pagina 41 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 41 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 41
UK ARR EH TOMATEN-WORTELSOEP HERTENBIEFSTUK VOORGERECHT: -6 PERSONEN VOORBEREIDING: 30 MIN. HOOFDGERECHT: 4-6 PERSONEN VOORBEREIDING: 30 MIN. BEREIDEN: 10 MIN. KOOKNIVEAU: EENVOUDIG BEREIDEN: 10 MIN. KOOKNIVEAU: EENVOUDIG (2 en VOORBEREIDEN un 1. Verwarm de oven voor op 190 °C. BEREIDEN 2. Maak de groenten schoon. Pel de vi en snipper 1. Haal de biefstuk een uur voor het bereiden PLUS FeestMoment hem fijn. Snijd een teentje knoflook in plakjes. Schil uit de koeling. Verspakket hertenbiefstuk xt Schaal 400 gram 13,58 de peen en snijd samen met de grote tomaten in 2. Warm de oven voor op 175 °C. Ris de blokjes. Hak de peterselie fijn. naaldjes van het takje rozemarijn. Leg de er! 3. Meng in een kom 1 el olie met de plakjes knof- krieltjes in een ovenschaal en besprenkel met 2 PLUS look, zouten peper. Verdeel de cherrytomaatjes met 2 el olijfolie en de rozemarijn. Bestrooi met de snijkant naar boven over een bakplaat bekleed peper en eventueel zout. Bak de krieltjes in ca. FeestMoment fe met bakpapier en bestrijk ze met de knoflookolie. 20 min. gaar in de oven. Verspakketten hertenbiefstuk Rooster de tomaatjes ca. 8 min. in de oven. 3. Pel en snipper de sjalotjes en snijd de cham- 4, Verhit ondertussen 1 el olie in een soeppan en fruit pignons in plakjes. 4 el olijfolie hierin de ui 5 min. Voeg de tomatenpuree toe en fruit A. Kruid de biefstuk met de helft van de kruiden traditioneel PLUS FeestMoment deze | min. mee. Voeg de blokjes tomaat, wortel, uit het zakje. Verspakket tomaat- het laurierblad, de bouillonblokjes en 750 ml water 5. Verhit de rest van de olie in een koekenpan EXTRA wortelsoep BOODSCHAPPEN ovenschaal toe en breng aan de kook. Kook de soep afgedekt en bak de biefstuk met de sjalotjes en champig- Schaal 900 gram 4,50 15 min. op laag vuur tot de wortel gaar is. Neem het nons in 4-5 min. bruin. Keer regelmatig. = = = = = = = = = = (20 x 25 cm) laurierblad vit de soep en pureer met de staafmixer. 6. Serveer de biefstuk met de sjalotjes, cham- Laat alles afkoelen en bewaar de soep en tomaatjes pignons en krieltjes. apart (maximaal 2 dagen afgedekt in de koelkast). P.P: 285 KCAL 16 G VET {4 G VERZADIGD), 11 G KOOLHYDRATEN {1 G SUIKERS, 2 G VEZELS, 23 G EIWIT, 1,6 G ZOUT. BEREIDEN 1 PLUS 1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Léra FeestMoment 2. Verwarm de soep in een pan. Roer regelmatig. Verspakket 3. Maak ondertussen de peterseliepesto. Hak INEMIEK WIJNTIP tomaat- 1 teentje knoflook en de peterselie grof. Doe in een | De smaak van deze wortelsoep hoge maatbeker met de rest van de olie en de kaas 6 el olijfolie en pureer tot pesto. Breng op smaak met peper en alcoholvrije wijn met zwart fruit en een vleugje vanille zijn traditioneel eventueel zout. Is de pesto te dik, verdun hem dan met wat extra olie. Zera een gouden match bij de soep 30 g oude kaas, en de biefstuk. geraspt A. Verwarm de tomaatjes 5 min. in de oven. Zera Cabernet Sauvignon 0.0% 5. Verdeel de soep en de tomaatjes over diepe BOODSCHAPPEN EXTRA Fles 75 el «18 jaar verkopen wij gaen alcohol <25 Jaar? laat je legitimatée zien! borden en maak een swirl van de pesto in de soep. staafmixer, VOEDINGSWAARDE P.P: 250 KCAL 21 G VET (4 G VERZADIGD), 10 G ND bakpapier KOOLHYDRATEN (8 G SUIKERS), 4 G VEZELS, 3 G EIWIT, 1,9 G ZOUT. mn nn ne = ne on me ss PLUS 41
PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 41