PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 65
Hier is pagina 65 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
RENNEN NN,
PLUS FeestMoment
GROENTEQUICHE
PLUS FeestMoment
Bladerdeeg pasteibakjes
HOOFDGERECHT: 4-6 PERSONEN VOORBEREIDING: 20 MIN. +
Tiramisu
zum
Pak 4 stuks 1.89
35 MIN. OVEN BEREIDING: 20 MIN. KOOKNIVEAU: EEN VOUDIG
Doos 500 gram 2,59
BOODSCHAPPEN
An
Pe Pe
@ nn»
a.
u
De
L
1 PLUS FeestMoment Verspakket groentequiche
1 pak hartige taartdeeg (diepvries à 450 g}
5 Re
Pd
3 eieren (M)
TIRAMISU
u
u
2 el olijfolie
DESSERT: 4 PERSONEN BEREIDING: 5 MIN.
KOOKNIVEAU: EENVOUDIG
175 g geraspte belegen kaas
PLUS Feestmoment
Paddenstoelenragout
EXTRA springvorm van ca. 24 cm
BOODSCHAPPEN
met truffel en aardpeer
1 doos PLUS FeestMoment Tiramisu
Bak 400 gram 3.99
VOORBEREIDEN
1 el cacao
1. Verwarm de oven voor op 190 °C.
eventueel 4 takjes munt
PASTEIBAKJES MET
2. Maak de groente schoon. Pel en snipper de ui,
pers de knoflook, snijd de prei in ringen. Halveer
Knip uit een stuk papier een grote ster van 15 cm.
PADDENSTOELENRAGOUT
VOORGERECHT: 4 PERSONEN BEREIDING: 10 MIN.
de paprika en verwijder de zaadlijsten. Snijd de
Doe de cacao in een fijne zeef. Leg het papier op
KOOKNIVEAU: EENVOUDIG
paprika, courgette en tomaat in blokjes. Ris de
het bord en bestrooi met cacaopoeder zodat er
blaadjes van de tijmtakjes en snijd ze fijn.
een ster op het bord komt te staan. Herhaal met
BOODSCHAPPEN
3. Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de
drie andere borden. Verdeel de tiramisu in
Eh
E
1 schaal PLUS FeestMoment Champignonragout met
ui, prei en knoflook ca. 3 minuten.
4 gelijke stukken en zet elk stuk in het midden van
truffel en aardpeer (400 g}
4. Vet de springvorm in, bekleed de bodem met
de ster. Bestrooi eventueel met een klein beetje
1 pak PLUS FeestMoment Bladerdeeg pasteibakjes
ontdooide plakjes deeg en druk de naden aan.
cacaopoeder en garneer met een takje munt.
DSTYLI
(4 stuks)
5. Klop de eieren en 150 ml slagroom door elkaar
VOEDINGSWAARDE P.P: 295 KCAL. 13 G VET (9 G VERZADIGD), 38 G
F
paar takjes platte peterselie
en meng de kaas erdoor. Schep de warme groente
KOOLHYDRATEN (26 G SUIKERS), 2 G VEZELS, 6 G EIWIT, 0,2 G ZOUT.
BEREKEND MET TIRAMISU MET MASCARPONE, KOFFIESAUS, CAKE
erdoor en breng op smaak met peper en zout.
EN CACAO.
Verwarm de oven voor op 180 °C. Zet de pastei-
6. Doe de vulling over in de springvorm en bak
bakjes op een bakplaat en warm 5 minuten op in
de quiche in het midden van de oven in ca.
=
de oven. Verwarm ondertussen de paddenstoel-
35 min. goudbruin en gaar.
ragout volgens de aanwijzing op de verpakking.
Zet de pasteibakjes elk op een bord en schep de
BEREIDEN
ea
PLUS FeestMoment
ragout in de bakjes. Er mag best iets over de rand
1. Verwarm de oven voor op 150°C. Warm de
heengaan. Garneer met een takje peterselie of hak
quiche 20 min. op in de voorverwarmde oven.
Verspakket
5
groentequiche
de peterselie fijn en bestrooi de pasteitjes ermee.
Lekker met een salade van veldsla, mandarijn-
zZ
Doos 900 gram 6 „OO
VOEDINGSWAARDE P.P: 315 KCAL. 21 G VET (11 G VERZADIGD), 24 G
partjes, komkommersterren en een honing-
KOOLHYDRATEN (1 G SUIKERS), 3 G VEZELS, 5 G EIWIT, 1,3 G ZOUT.
mosterddressing. Bestrooi met saladecroutonmix.
VOEDINGSWAARDE P.P: 640 KCAL. 38 G VET {16 G VERZADIGD), 50 G
KOOLHYDRATEN (B G SUIKERS), 4 G VEZELS, 22 G EIWIT, 1,8 G ZOUT.
ss PLUS 65