PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 65


Hier is pagina 65 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



PLUS Folder 01.12.2019

Hier is pagina 65 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 65

RENNEN NN, PLUS FeestMoment GROENTEQUICHE PLUS FeestMoment Bladerdeeg pasteibakjes HOOFDGERECHT: 4-6 PERSONEN VOORBEREIDING: 20 MIN. + Tiramisu zum Pak 4 stuks 1.89 35 MIN. OVEN BEREIDING: 20 MIN. KOOKNIVEAU: EEN VOUDIG Doos 500 gram 2,59 BOODSCHAPPEN An Pe Pe @ nn» a. u De L 1 PLUS FeestMoment Verspakket groentequiche 1 pak hartige taartdeeg (diepvries à 450 g} 5 Re Pd 3 eieren (M) TIRAMISU u u 2 el olijfolie DESSERT: 4 PERSONEN BEREIDING: 5 MIN. KOOKNIVEAU: EENVOUDIG 175 g geraspte belegen kaas PLUS Feestmoment Paddenstoelenragout EXTRA springvorm van ca. 24 cm BOODSCHAPPEN met truffel en aardpeer 1 doos PLUS FeestMoment Tiramisu Bak 400 gram 3.99 VOORBEREIDEN 1 el cacao 1. Verwarm de oven voor op 190 °C. eventueel 4 takjes munt PASTEIBAKJES MET 2. Maak de groente schoon. Pel en snipper de ui, pers de knoflook, snijd de prei in ringen. Halveer Knip uit een stuk papier een grote ster van 15 cm. PADDENSTOELENRAGOUT VOORGERECHT: 4 PERSONEN BEREIDING: 10 MIN. de paprika en verwijder de zaadlijsten. Snijd de Doe de cacao in een fijne zeef. Leg het papier op KOOKNIVEAU: EENVOUDIG paprika, courgette en tomaat in blokjes. Ris de het bord en bestrooi met cacaopoeder zodat er blaadjes van de tijmtakjes en snijd ze fijn. een ster op het bord komt te staan. Herhaal met BOODSCHAPPEN 3. Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de drie andere borden. Verdeel de tiramisu in Eh E 1 schaal PLUS FeestMoment Champignonragout met ui, prei en knoflook ca. 3 minuten. 4 gelijke stukken en zet elk stuk in het midden van truffel en aardpeer (400 g} 4. Vet de springvorm in, bekleed de bodem met de ster. Bestrooi eventueel met een klein beetje 1 pak PLUS FeestMoment Bladerdeeg pasteibakjes ontdooide plakjes deeg en druk de naden aan. cacaopoeder en garneer met een takje munt. DSTYLI (4 stuks) 5. Klop de eieren en 150 ml slagroom door elkaar VOEDINGSWAARDE P.P: 295 KCAL. 13 G VET (9 G VERZADIGD), 38 G F paar takjes platte peterselie en meng de kaas erdoor. Schep de warme groente KOOLHYDRATEN (26 G SUIKERS), 2 G VEZELS, 6 G EIWIT, 0,2 G ZOUT. BEREKEND MET TIRAMISU MET MASCARPONE, KOFFIESAUS, CAKE erdoor en breng op smaak met peper en zout. EN CACAO. Verwarm de oven voor op 180 °C. Zet de pastei- 6. Doe de vulling over in de springvorm en bak bakjes op een bakplaat en warm 5 minuten op in de quiche in het midden van de oven in ca. = de oven. Verwarm ondertussen de paddenstoel- 35 min. goudbruin en gaar. ragout volgens de aanwijzing op de verpakking. Zet de pasteibakjes elk op een bord en schep de BEREIDEN ea PLUS FeestMoment ragout in de bakjes. Er mag best iets over de rand 1. Verwarm de oven voor op 150°C. Warm de heengaan. Garneer met een takje peterselie of hak quiche 20 min. op in de voorverwarmde oven. Verspakket 5 groentequiche de peterselie fijn en bestrooi de pasteitjes ermee. Lekker met een salade van veldsla, mandarijn- zZ Doos 900 gram 6 „OO VOEDINGSWAARDE P.P: 315 KCAL. 21 G VET (11 G VERZADIGD), 24 G partjes, komkommersterren en een honing- KOOLHYDRATEN (1 G SUIKERS), 3 G VEZELS, 5 G EIWIT, 1,3 G ZOUT. mosterddressing. Bestrooi met saladecroutonmix. VOEDINGSWAARDE P.P: 640 KCAL. 38 G VET {16 G VERZADIGD), 50 G KOOLHYDRATEN (B G SUIKERS), 4 G VEZELS, 22 G EIWIT, 1,8 G ZOUT. ss PLUS 65

PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 65