PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 65




Hier is pagina 65 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

RENNEN NN,

PLUS FeestMoment

GROENTEQUICHE

PLUS FeestMoment

Bladerdeeg pasteibakjes

HOOFDGERECHT: 4-6 PERSONEN VOORBEREIDING: 20 MIN. +

Tiramisu

zum

Pak 4 stuks 1.89

35 MIN. OVEN BEREIDING: 20 MIN. KOOKNIVEAU: EEN VOUDIG

Doos 500 gram 2,59

BOODSCHAPPEN

An

Pe Pe

@ nn»

a.

u

De

L

1 PLUS FeestMoment Verspakket groentequiche

1 pak hartige taartdeeg (diepvries à 450 g}

5 Re

Pd

3 eieren (M)

TIRAMISU

u

u

2 el olijfolie

DESSERT: 4 PERSONEN BEREIDING: 5 MIN.

KOOKNIVEAU: EENVOUDIG

175 g geraspte belegen kaas

PLUS Feestmoment

Paddenstoelenragout

EXTRA springvorm van ca. 24 cm

BOODSCHAPPEN

met truffel en aardpeer

1 doos PLUS FeestMoment Tiramisu

Bak 400 gram 3.99

VOORBEREIDEN

1 el cacao

1. Verwarm de oven voor op 190 °C.

eventueel 4 takjes munt

PASTEIBAKJES MET

2. Maak de groente schoon. Pel en snipper de ui,

pers de knoflook, snijd de prei in ringen. Halveer

Knip uit een stuk papier een grote ster van 15 cm.

PADDENSTOELENRAGOUT

VOORGERECHT: 4 PERSONEN BEREIDING: 10 MIN.

de paprika en verwijder de zaadlijsten. Snijd de

Doe de cacao in een fijne zeef. Leg het papier op

KOOKNIVEAU: EENVOUDIG

paprika, courgette en tomaat in blokjes. Ris de

het bord en bestrooi met cacaopoeder zodat er

blaadjes van de tijmtakjes en snijd ze fijn.

een ster op het bord komt te staan. Herhaal met

BOODSCHAPPEN

3. Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de

drie andere borden. Verdeel de tiramisu in

Eh

E

1 schaal PLUS FeestMoment Champignonragout met

ui, prei en knoflook ca. 3 minuten.

4 gelijke stukken en zet elk stuk in het midden van

truffel en aardpeer (400 g}

4. Vet de springvorm in, bekleed de bodem met

de ster. Bestrooi eventueel met een klein beetje

1 pak PLUS FeestMoment Bladerdeeg pasteibakjes

ontdooide plakjes deeg en druk de naden aan.

cacaopoeder en garneer met een takje munt.

DSTYLI

(4 stuks)

5. Klop de eieren en 150 ml slagroom door elkaar

VOEDINGSWAARDE P.P: 295 KCAL. 13 G VET (9 G VERZADIGD), 38 G

F

paar takjes platte peterselie

en meng de kaas erdoor. Schep de warme groente

KOOLHYDRATEN (26 G SUIKERS), 2 G VEZELS, 6 G EIWIT, 0,2 G ZOUT.

BEREKEND MET TIRAMISU MET MASCARPONE, KOFFIESAUS, CAKE

erdoor en breng op smaak met peper en zout.

EN CACAO.

Verwarm de oven voor op 180 °C. Zet de pastei-

6. Doe de vulling over in de springvorm en bak

bakjes op een bakplaat en warm 5 minuten op in

de quiche in het midden van de oven in ca.

=

de oven. Verwarm ondertussen de paddenstoel-

35 min. goudbruin en gaar.

ragout volgens de aanwijzing op de verpakking.

Zet de pasteibakjes elk op een bord en schep de

BEREIDEN

ea

PLUS FeestMoment

ragout in de bakjes. Er mag best iets over de rand

1. Verwarm de oven voor op 150°C. Warm de

heengaan. Garneer met een takje peterselie of hak

quiche 20 min. op in de voorverwarmde oven.

Verspakket

5

groentequiche

de peterselie fijn en bestrooi de pasteitjes ermee.

Lekker met een salade van veldsla, mandarijn-

zZ

Doos 900 gram 6 „OO

VOEDINGSWAARDE P.P: 315 KCAL. 21 G VET (11 G VERZADIGD), 24 G

partjes, komkommersterren en een honing-

KOOLHYDRATEN (1 G SUIKERS), 3 G VEZELS, 5 G EIWIT, 1,3 G ZOUT.

mosterddressing. Bestrooi met saladecroutonmix.

VOEDINGSWAARDE P.P: 640 KCAL. 38 G VET {16 G VERZADIGD), 50 G

KOOLHYDRATEN (B G SUIKERS), 4 G VEZELS, 22 G EIWIT, 1,8 G ZOUT.

ss PLUS 65