PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 63
Hier is pagina 63 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 63 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 63
UU AN PLUS FeestMoment MENUPLANNING: LUXE KAASPLATEAU Verspakket gerijpte NAGERECHT: 4 PERSONEN BEREIDING: 5 MIN. varkensbiefstuk KOOKNIVEAU: EENVOUDIG O LE BEREIDINGSTIJD: 25 MIN. ft Per 400 gram 5 98 Voor dit menu hoef je 's middags niets voor te BOODSCHAPPEN bereiden. Het voorgerecht staat in 5 minuten op VARKENSBIEFSTUK MET 1 schaal PLUS FeestMoment Luxe kaasplateau tafel. Met de bereiding van het hoofdgerecht 50 g PLUS FeestMoment Scrocchi zeezout CHAMPIGNONSAUS ben je slechts 15 minuten bezig en het dessert HOOFDGERECHT: 4 PERSONEN BEREIDING: 15 MIN. 180 g viigenbrood, in dunne plakjes KOOKNIVEAU: GEMIDDELD kost je niet veel meer dan een minuut (mits je de 100 g verse blauwe druiven kazen op tijd vit de koeling hebt gehaald) BOODSCHAPPEN 1. Haal de kazen minimaal een vur voor serveren 2 PLUS FeestMoment Verspakketten varkensbiefstuk uit de koeling zodat ze op kamertemperatuur 1 schaal PLUS FeestMoment Knolselderijpvree met komen. CARPACCIO MET PESTO hazelnoten 2. Serveer de kazen op een mooie plank samen VOORGERECHT: 4 PERSONEN BEREIDING: 5 MIN. 2 el boter of margarine met de scrocchi, vijgenbrood en druiven. KOOKNIVEAU: EENVOUDIG 1 el verse platte peterselie, fijngehakt VOEDINGSWAARDE P.P: 575 KCAL. 36 G VET (22 G VERZADIGD), 36 G KOOLHYDRATEN (26 G SUIKERS), 5 G VEZELS, 25 G EIWIT, 2,2 G ZOUT. BOODSCHAPPEN 1. Haal de biefstuk een vur voor bereiding vit de 2 schalen PLUS FeestMoment Blonde d'Aquitaine koeling. Rundercarpaccio à 100 g 2. Snijd de champignons in plakjes. handje rucolablaadjes 3. Bestrooi het vlees met de kruidenmix vit het zakje. 4. Verwarm de knolselderijpvree volgens de PLUS FeestMoment Verdeel de plakjes vlees over 4 borden. Verdeel aanwijzing op de verpakking en houd warm op de pesto en pijnboompitten erover. Garneer met de laag vuur. ee | Luxe kaasplateau AA | Schaal 500 gram 7,99 rucolablaadjes en bestrooi met de Parmezaanse 5. Verhit de boter of margarine in een koekenpan kaas. en bak de biefstuk samen met de champignons in VOEDINGSWAARDE P.P: 90 KCAL 4 G VET (2 G VERZADIGD|, 1 G ca. 3 min. bruin. Keer het vlees regelmatig. KOOLHYDRATEN (0 G SUIKERS), O G VEZELS, 11 G EIWIT, 0,3 G ZOUT. 6. Haal de biefstuk uit de pan en houd warm in alumiumfolie. 7. Voeg de champignons toe met de champignon- saus en warm dit ca 2 min. op laag vuur op. 8. Serveer de biefstukjes met de champignonsaus en de knolselderijpuree. Bestrooi met de fijngehakte PLUS FeestMoment u men ss Sn) peterselie. Blonde d'Aquitaine Rundercarpaccio VOEDINGSWAARDE P.P: 440 KCAL. 19 G VET (9 G VERZADIGD), 29 G KOOLHYDRATEN (6 G SUIKERS), 13 G VEZELS, 75 G EIWIT, 8,4 G. Per 100 gram 3,69 mob ss PLUS 63
PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 63