PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 63




Hier is pagina 63 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

UU AN

PLUS FeestMoment

MENUPLANNING:

LUXE KAASPLATEAU

Verspakket gerijpte

NAGERECHT: 4 PERSONEN BEREIDING: 5 MIN.

varkensbiefstuk

KOOKNIVEAU: EENVOUDIG

O

LE

BEREIDINGSTIJD: 25 MIN.

ft

Per 400 gram 5 98

Voor dit menu hoef je 's middags niets voor te

BOODSCHAPPEN

bereiden. Het voorgerecht staat in 5 minuten op

VARKENSBIEFSTUK MET

1 schaal PLUS FeestMoment Luxe kaasplateau

tafel. Met de bereiding van het hoofdgerecht

50 g PLUS FeestMoment Scrocchi zeezout

CHAMPIGNONSAUS

ben je slechts 15 minuten bezig en het dessert

HOOFDGERECHT: 4 PERSONEN BEREIDING: 15 MIN.

180 g viigenbrood, in dunne plakjes

KOOKNIVEAU: GEMIDDELD

kost je niet veel meer dan een minuut (mits je de

100 g verse blauwe druiven

kazen op tijd vit de koeling hebt gehaald)

BOODSCHAPPEN

1. Haal de kazen minimaal een vur voor serveren

2 PLUS FeestMoment Verspakketten varkensbiefstuk

uit de koeling zodat ze op kamertemperatuur

1 schaal PLUS FeestMoment Knolselderijpvree met

komen.

CARPACCIO MET PESTO

hazelnoten

2. Serveer de kazen op een mooie plank samen

VOORGERECHT: 4 PERSONEN BEREIDING: 5 MIN.

2 el boter of margarine

met de scrocchi, vijgenbrood en druiven.

KOOKNIVEAU: EENVOUDIG

1 el verse platte peterselie, fijngehakt

VOEDINGSWAARDE P.P: 575 KCAL. 36 G VET (22 G VERZADIGD), 36 G

KOOLHYDRATEN (26 G SUIKERS), 5 G VEZELS, 25 G EIWIT, 2,2 G ZOUT.

BOODSCHAPPEN

1. Haal de biefstuk een vur voor bereiding vit de

2 schalen PLUS FeestMoment Blonde d'Aquitaine

koeling.

Rundercarpaccio à 100 g

2. Snijd de champignons in plakjes.

handje rucolablaadjes

3. Bestrooi het vlees met de kruidenmix vit het zakje.

4. Verwarm de knolselderijpvree volgens de

PLUS FeestMoment

Verdeel de plakjes vlees over 4 borden. Verdeel

aanwijzing op de verpakking en houd warm op

de pesto en pijnboompitten erover. Garneer met de

laag vuur.

ee

|

Luxe kaasplateau

AA

| Schaal 500 gram 7,99

rucolablaadjes en bestrooi met de Parmezaanse

5. Verhit de boter of margarine in een koekenpan

kaas.

en bak de biefstuk samen met de champignons in

VOEDINGSWAARDE P.P: 90 KCAL 4 G VET (2 G VERZADIGD|, 1 G

ca. 3 min. bruin. Keer het vlees regelmatig.

KOOLHYDRATEN (0 G SUIKERS), O G VEZELS, 11 G EIWIT, 0,3 G ZOUT.

6. Haal de biefstuk uit de pan en houd warm in

alumiumfolie.

7. Voeg de champignons toe met de champignon-

saus en warm dit ca 2 min. op laag vuur op.

8. Serveer de biefstukjes met de champignonsaus

en de knolselderijpuree. Bestrooi met de fijngehakte

PLUS FeestMoment

u

men

ss

Sn)

peterselie.

Blonde d'Aquitaine

Rundercarpaccio

VOEDINGSWAARDE P.P: 440 KCAL. 19 G VET (9 G VERZADIGD), 29 G

KOOLHYDRATEN (6 G SUIKERS), 13 G VEZELS, 75 G EIWIT, 8,4 G.

Per 100 gram 3,69

mob

ss PLUS 63