PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 45
Hier is pagina 45 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
|
Il
[|
|
|
[|
|
[|
}
{|
am
. & 4
U L
ai
ll
N
1.
SNN
N
2.
f£
N\
F4)
NY
N Pf
Sr
7
i&
<25 jaar? laat je legitimatie zienl
jaar verkopen wij gaan alcohol
À
bef
x
—
=>
X
Ze 9
WIJNTIP
N
Perfecte combinatie
EXS
AN
a
ek
door de zachte zuren,
ZALM MET GEROOSTERDE
rt
are
het boterige en de frisse
v-
kruidigheid.
GROENTEN UIT DE OVEN
\
S
LBE
HOOFDGERECHT: 4 PERSONEN BEREIDEN: 15 MIN. OVENTUD:40 MIN.
pe
KOOKNIVEAU: GEMIDDELD
R ai
en
Marqués de Cáceres
3.
Rueda verdejo
Et
E
En
N
Fles75cl
1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de
> >
pastinaken in de lengte in kwarten en verwijder
de harde kern. Schil de flespompoen en snijd
3. Dep de za Er ma doormidden en
2 pastinaken, geschild
in plakken van 1 cm. Meng de pastinaak met
bestrijk aan de bovenkant met de rozemarijnboter.
Ya flespompoen
de aardappelen, pompoen en oesterzwammen
A, Haal de bakplaat vit de oven, schep de groenten
8 Gourmandine aardappelen,
op een met bakpapier beklede bakplaat. Ris de
om en maak ruimte in het midden. Leg daar de zalm
schoongeboend en in kwarten
naaldjes van 2 takjes rozemarijn en leg de
en zet alles nog 10 min. in de oven of tot de zalm
gesneden
naaldjes tussen de groenten en oesterzwammen
gaar is. Verdeel de groenten over een ruime schaal
1 bakje oesterzwammen
op de bakplaat. Besprenkel met de olie. Bestrooi
en leg de zalm erop.
3 takjes rozemarijn
2 el olijfolie traditioneel
met peper en eventueel zout. Zet de bakplaat
30 min. in de oven.
TIP Je kunt de rozemarijnboter 1 dag eerder
BOODSCHAPPEN
1 sinaasappel, schoongeboend
2. Ris de naaldjes van het laatste takje rozemarijn
maken. Dan trekken de smaken nog beter in en
60 g roomboter
en snijd ze fijn. Rasp de sinaasappel en meng met
het scheelt tijd bij het diner.
ca. 550 g zalmfilet
de rozemarijn door de boter. Breng eventueel op
VOEDINGSWAARDE P.P: 760 KCAL 43 G VET (14 G VERZADIGD), 53 G
(voordeelverpakking)
smaak met zout.
KOOLHYDRATEN {9 G SUIKERS), 12 G VEZELS, 34 G EIWIT, 0,4 G ZOUT.
EXTRA bakpapier
—— = = = = = = = = = =
ss PLUS 45