PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 45




Hier is pagina 45 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

|

Il

[|

|

|

[|

|

[|

}

{|

am

. & 4

U L

ai

ll

N

1.

SNN

N

2.



N\

F4)

NY

N Pf

Sr

7

i&

<25 jaar? laat je legitimatie zienl

jaar verkopen wij gaan alcohol

À

bef

x



=>

X

Ze 9

WIJNTIP

N

Perfecte combinatie

EXS

AN

a

ek

door de zachte zuren,

ZALM MET GEROOSTERDE

rt

are

het boterige en de frisse

v-

kruidigheid.

GROENTEN UIT DE OVEN

\

S

LBE

HOOFDGERECHT: 4 PERSONEN BEREIDEN: 15 MIN. OVENTUD:40 MIN.

pe

KOOKNIVEAU: GEMIDDELD

R ai

en

Marqués de Cáceres

3.

Rueda verdejo

Et

E

En

N

Fles75cl

1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de

> >

pastinaken in de lengte in kwarten en verwijder

de harde kern. Schil de flespompoen en snijd

3. Dep de za Er ma doormidden en

2 pastinaken, geschild

in plakken van 1 cm. Meng de pastinaak met

bestrijk aan de bovenkant met de rozemarijnboter.

Ya flespompoen

de aardappelen, pompoen en oesterzwammen

A, Haal de bakplaat vit de oven, schep de groenten

8 Gourmandine aardappelen,

op een met bakpapier beklede bakplaat. Ris de

om en maak ruimte in het midden. Leg daar de zalm

schoongeboend en in kwarten

naaldjes van 2 takjes rozemarijn en leg de

en zet alles nog 10 min. in de oven of tot de zalm

gesneden

naaldjes tussen de groenten en oesterzwammen

gaar is. Verdeel de groenten over een ruime schaal

1 bakje oesterzwammen

op de bakplaat. Besprenkel met de olie. Bestrooi

en leg de zalm erop.

3 takjes rozemarijn

2 el olijfolie traditioneel

met peper en eventueel zout. Zet de bakplaat

30 min. in de oven.

TIP Je kunt de rozemarijnboter 1 dag eerder

BOODSCHAPPEN

1 sinaasappel, schoongeboend

2. Ris de naaldjes van het laatste takje rozemarijn

maken. Dan trekken de smaken nog beter in en

60 g roomboter

en snijd ze fijn. Rasp de sinaasappel en meng met

het scheelt tijd bij het diner.

ca. 550 g zalmfilet

de rozemarijn door de boter. Breng eventueel op

VOEDINGSWAARDE P.P: 760 KCAL 43 G VET (14 G VERZADIGD), 53 G

(voordeelverpakking)

smaak met zout.

KOOLHYDRATEN {9 G SUIKERS), 12 G VEZELS, 34 G EIWIT, 0,4 G ZOUT.

EXTRA bakpapier

—— = = = = = = = = = =

ss PLUS 45