PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 45
Hier is pagina 45 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 45 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 45
| Il [| | | [| | [| } {| am . & 4 U L ai ll N 1. SNN N 2. f£ N\ F4) NY N Pf Sr 7 i& <25 jaar? laat je legitimatie zienl jaar verkopen wij gaan alcohol À bef x — => X Ze 9 WIJNTIP N Perfecte combinatie EXS AN a ek door de zachte zuren, ZALM MET GEROOSTERDE rt are het boterige en de frisse v- kruidigheid. GROENTEN UIT DE OVEN \ S LBE HOOFDGERECHT: 4 PERSONEN BEREIDEN: 15 MIN. OVENTUD:40 MIN. pe KOOKNIVEAU: GEMIDDELD R ai en Marqués de Cáceres 3. Rueda verdejo Et E En N Fles75cl 1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de > > pastinaken in de lengte in kwarten en verwijder de harde kern. Schil de flespompoen en snijd 3. Dep de za Er ma doormidden en 2 pastinaken, geschild in plakken van 1 cm. Meng de pastinaak met bestrijk aan de bovenkant met de rozemarijnboter. Ya flespompoen de aardappelen, pompoen en oesterzwammen A, Haal de bakplaat vit de oven, schep de groenten 8 Gourmandine aardappelen, op een met bakpapier beklede bakplaat. Ris de om en maak ruimte in het midden. Leg daar de zalm schoongeboend en in kwarten naaldjes van 2 takjes rozemarijn en leg de en zet alles nog 10 min. in de oven of tot de zalm gesneden naaldjes tussen de groenten en oesterzwammen gaar is. Verdeel de groenten over een ruime schaal 1 bakje oesterzwammen op de bakplaat. Besprenkel met de olie. Bestrooi en leg de zalm erop. 3 takjes rozemarijn 2 el olijfolie traditioneel met peper en eventueel zout. Zet de bakplaat 30 min. in de oven. TIP Je kunt de rozemarijnboter 1 dag eerder BOODSCHAPPEN 1 sinaasappel, schoongeboend 2. Ris de naaldjes van het laatste takje rozemarijn maken. Dan trekken de smaken nog beter in en 60 g roomboter en snijd ze fijn. Rasp de sinaasappel en meng met het scheelt tijd bij het diner. ca. 550 g zalmfilet de rozemarijn door de boter. Breng eventueel op VOEDINGSWAARDE P.P: 760 KCAL 43 G VET (14 G VERZADIGD), 53 G (voordeelverpakking) smaak met zout. KOOLHYDRATEN {9 G SUIKERS), 12 G VEZELS, 34 G EIWIT, 0,4 G ZOUT. EXTRA bakpapier —— = = = = = = = = = = ss PLUS 45
PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 45