PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

En

NN OR

kan * TV ZR B

er Per

an‘

A

u

x

u

tk ij

h

l

Ep

11

LA

We

1h,

x N

"

14

RN

\Kk

®;

|

ei

3

PS fl

!

Il

je

:

sl

a

hs

À

5

£

4

| PA

u

+

YA?

w

ve

5

va

AS

sa,

at

0%

ehe

ter

mr

272

UN

wer

ed

=

es

ie

FOOC

NOTENSTOL MET ROOMKAAS,

NOTENSTOL MET BANAAN

=

SPEK EN APPEL

EN CHOCOLADE

ONTBIJTGERECHT: 4 PERSONEN BEREIDEN: 10 MIN.

ONTBIJTGERECHT: 4 PERSONEN BEREIDEN: 10 MIN.

KOOKNIVEAU: EENVOUDIG

OVENTUD: 5 MIN. KOOKNIVEAU: EENVOUDIG

Z

Snijd 4 plakken van een PLUS FeestMoment

Snijd 4 plakken van 2 em dik van een PLUS Feest-

Rijkgevulde luxe notenstol. Verhit een koe-

Moment Rijkgevulde luxe notenstol. Snijd

=

kenpan zonder boter of olie en bak op laag vuur

2 bananen in dunne plakjes en leg ze dakpans-

PLUS FeestMoment

dl

100 g ontbijtspek (in lange plakken gesneden)

gewijs op de plakken notenstol. Hak 1 Fairtrade

Rijkgevulde luxe notenstol

4

a

un

»

450 gram P

krokant. Verdeel 75 g verse roomkaas

pure chocoladereep (100 g) in kleine stukjes

à

naturel (eventueel de variant met gember)

en verdeel dit over de plakjes banaan. Leg de

(schaaltje 150 g) over de plakken notenstol. Snijd

plakken notenstol op een bakplaat en zet 5 min.

1 appel met een mooie rode schil doormidden

in een voorverwarmde oven van 150°C tot de

ER GEVULD ME

NOTI

|

RAFIE: ERI

en snijd in vieren. Verwijder het klokhuis en snijd

chocolade is gesmolten. Verdeel 4 Hl crème

raal)

amande

hazel

elk partje in 3 plakjes. Leg op elk plakje stol

fraîche over de plakken notenstol en maak af

amandelspijs maai

J. FOTO

nen

11

noten

&

noten ge ven de

ET

3 plakjes appel en verdeel het spek erover.

met 4 mooie blaadjes munt.

9

VOEDINGSWAARDE P.P: 275 KCAL. 16 G VET (7 G VERZADIGD), 23 G

VOEDINGSWAARDE P.P: 375 KCAL. 19 G VET {10 G VERZADIGD), 42 G

KOOLHYDRATEN (14 G SUIKERS), 2 G VEZELS, 8 G EIWIT, 1,1 G ZOUT.

KOOLHYDRATEN (28 G SUIKERS), 5 G VEZELS, 6 G EIWIT, 0,3 G ZOUT.

=

&

AN

D

ss PLUS 7