PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 7 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 7
En NN OR kan * TV ZR B er Per an‘ A u x u tk ij h l Ep 11 LA We 1h, x N " 14 RN \Kk ®; | ei 3 PS fl ! Il je : sl a hs À 5 £ 4 | PA u + YA? w ve 5 va AS sa, at 0% ehe ter mr 272 UN wer ed = es ie FOOC NOTENSTOL MET ROOMKAAS, NOTENSTOL MET BANAAN = SPEK EN APPEL EN CHOCOLADE ONTBIJTGERECHT: 4 PERSONEN BEREIDEN: 10 MIN. ONTBIJTGERECHT: 4 PERSONEN BEREIDEN: 10 MIN. KOOKNIVEAU: EENVOUDIG OVENTUD: 5 MIN. KOOKNIVEAU: EENVOUDIG Z Snijd 4 plakken van een PLUS FeestMoment Snijd 4 plakken van 2 em dik van een PLUS Feest- Rijkgevulde luxe notenstol. Verhit een koe- Moment Rijkgevulde luxe notenstol. Snijd = kenpan zonder boter of olie en bak op laag vuur 2 bananen in dunne plakjes en leg ze dakpans- PLUS FeestMoment dl 100 g ontbijtspek (in lange plakken gesneden) gewijs op de plakken notenstol. Hak 1 Fairtrade Rijkgevulde luxe notenstol 4 a un » 450 gram P krokant. Verdeel 75 g verse roomkaas pure chocoladereep (100 g) in kleine stukjes à naturel (eventueel de variant met gember) en verdeel dit over de plakjes banaan. Leg de (schaaltje 150 g) over de plakken notenstol. Snijd plakken notenstol op een bakplaat en zet 5 min. 1 appel met een mooie rode schil doormidden in een voorverwarmde oven van 150°C tot de ER GEVULD ME NOTI | RAFIE: ERI en snijd in vieren. Verwijder het klokhuis en snijd chocolade is gesmolten. Verdeel 4 Hl crème raal) amande hazel elk partje in 3 plakjes. Leg op elk plakje stol fraîche over de plakken notenstol en maak af amandelspijs maai J. FOTO nen 11 noten & noten ge ven de ET 3 plakjes appel en verdeel het spek erover. met 4 mooie blaadjes munt. 9 VOEDINGSWAARDE P.P: 275 KCAL. 16 G VET (7 G VERZADIGD), 23 G VOEDINGSWAARDE P.P: 375 KCAL. 19 G VET {10 G VERZADIGD), 42 G KOOLHYDRATEN (14 G SUIKERS), 2 G VEZELS, 8 G EIWIT, 1,1 G ZOUT. KOOLHYDRATEN (28 G SUIKERS), 5 G VEZELS, 6 G EIWIT, 0,3 G ZOUT. = & AN D ss PLUS 7
PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 7