PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 7


Hier is pagina 7 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



PLUS Folder 01.12.2019

Hier is pagina 7 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 7

En NN OR kan * TV ZR B er Per an‘ A u x u tk ij h l Ep 11 LA We 1h, x N " 14 RN \Kk ®; | ei 3 PS fl ! Il je : sl a hs À 5 £ 4 | PA u + YA? w ve 5 va AS sa, at 0% ehe ter mr 272 UN wer ed = es ie FOOC NOTENSTOL MET ROOMKAAS, NOTENSTOL MET BANAAN = SPEK EN APPEL EN CHOCOLADE ONTBIJTGERECHT: 4 PERSONEN BEREIDEN: 10 MIN. ONTBIJTGERECHT: 4 PERSONEN BEREIDEN: 10 MIN. KOOKNIVEAU: EENVOUDIG OVENTUD: 5 MIN. KOOKNIVEAU: EENVOUDIG Z Snijd 4 plakken van een PLUS FeestMoment Snijd 4 plakken van 2 em dik van een PLUS Feest- Rijkgevulde luxe notenstol. Verhit een koe- Moment Rijkgevulde luxe notenstol. Snijd = kenpan zonder boter of olie en bak op laag vuur 2 bananen in dunne plakjes en leg ze dakpans- PLUS FeestMoment dl 100 g ontbijtspek (in lange plakken gesneden) gewijs op de plakken notenstol. Hak 1 Fairtrade Rijkgevulde luxe notenstol 4 a un » 450 gram P krokant. Verdeel 75 g verse roomkaas pure chocoladereep (100 g) in kleine stukjes à naturel (eventueel de variant met gember) en verdeel dit over de plakjes banaan. Leg de (schaaltje 150 g) over de plakken notenstol. Snijd plakken notenstol op een bakplaat en zet 5 min. 1 appel met een mooie rode schil doormidden in een voorverwarmde oven van 150°C tot de ER GEVULD ME NOTI | RAFIE: ERI en snijd in vieren. Verwijder het klokhuis en snijd chocolade is gesmolten. Verdeel 4 Hl crème raal) amande hazel elk partje in 3 plakjes. Leg op elk plakje stol fraîche over de plakken notenstol en maak af amandelspijs maai J. FOTO nen 11 noten & noten ge ven de ET 3 plakjes appel en verdeel het spek erover. met 4 mooie blaadjes munt. 9 VOEDINGSWAARDE P.P: 275 KCAL. 16 G VET (7 G VERZADIGD), 23 G VOEDINGSWAARDE P.P: 375 KCAL. 19 G VET {10 G VERZADIGD), 42 G KOOLHYDRATEN (14 G SUIKERS), 2 G VEZELS, 8 G EIWIT, 1,1 G ZOUT. KOOLHYDRATEN (28 G SUIKERS), 5 G VEZELS, 6 G EIWIT, 0,3 G ZOUT. = & AN D ss PLUS 7

PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 7