PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 92
Hier is pagina 92 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 92 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 92
N ss Kir HR AE pe i 4 + Ich 129 #4 7 — ee M 78577 i 4 H @ Me \ N NE ea je NN hen 4 3 En Eh 4 fi M: or. A N Dl | Re - RR a 5 N bo D : ld + = 3 oe Wu F MENUPLANNING: TOTALE V OO (919) RBEREIDINGSTID (TOT 2 DAGEN VAN TEVOREN) 35 MIN. +40 MIN. OVENTIJD TOTALE BEREIDINGSTIJD: 35 MIN. À N tie, Bij dit menu doet de oven het meeste werk. Voorbereiden kan al twee dagen van tevoren. Het hoofdgerecht maak je grotendeels op de avond zelf, alleen de spruiten moeten even worden voorgekookt. en Zet de aardappelgratin voor bij het hoofdgerecht in de oven zodra je de voorgerechten serveert. Het vlees, EELS de saus en de spruiten maak je tussen het voor- en het SALADE MET GEROOKTE ZALM EN hoofdgerecht. Het dessert is al helemaal klaar en hoef TELSAUS else je alleen op een mooie schaal op tafel te zetten. ie pag. 94 Er T.
PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 92