PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 92




Hier is pagina 92 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

N

ss

Kir

HR

AE

pe

i

4

+

Ich

129

#4

7



ee

M

78577

i 4

H

@

Me

\

N

NE

ea

je

NN

hen 4

3

En

Eh

4

fi

M:

or.

A

N

Dl |

Re

-

RR

a

5

N

bo

D

:

ld

+

=

3

oe

Wu

F

MENUPLANNING:

TOTALE V

OO

(919)

RBEREIDINGSTID (TOT 2 DAGEN VAN TEVOREN)

35 MIN. +40 MIN. OVENTIJD TOTALE BEREIDINGSTIJD: 35 MIN.

À

N

tie,

Bij dit menu doet de oven het meeste werk.

Voorbereiden kan al twee dagen van tevoren. Het

hoofdgerecht maak je grotendeels op de avond zelf,

alleen de spruiten moeten even worden voorgekookt.

en

Zet de aardappelgratin voor bij het hoofdgerecht in de

oven zodra je de voorgerechten serveert. Het vlees,

EELS

de saus en de spruiten maak je tussen het voor- en het

SALADE MET GEROOKTE ZALM EN

hoofdgerecht. Het dessert is al helemaal klaar en hoef

TELSAUS

else

je alleen op een mooie schaal op tafel te zetten.

ie pag. 94

Er T.