PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 111
Hier is pagina 111 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 111 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 111
7 T7] — ll A | JET. Q \ | fj Wy L Lie LA Ü | am Pe Oz | m nn = == % ee Kn 5 hd + X * OLIEBOLLEN MET HARTIGE OLIEBOLLEN MET A CRANBERRY’S EN WALNOOT KAAS EN BIESLOOK + Pi * TUSSENDOORTJE: 15-20 STUKS BEREIDEN: 30 MIN. TUSSENDOORTJE: 15-20 STUKS BEREIDEN: 30 MIN. WACHTTIJD: 1 UUR KOOKNIVEAU: EENVOUDIG WACHTTIJD: 1 UUR KOOKNIVEAU: EENVOUDIG 100 ml volle melk 1. Verwarm de melk en karnemelk in een pan tot 1. Verwarm de melk tot handwarm. Meng de bloem 350 ml volle melk 250 ml karnemelk lauwwarm. Meng in een beslagkom de bloem met met de gist. Voeg de melk en het ei toe en roer met 300 g bloem, 300 g bloem, de gist. Voeg de melk, het zout en het ei toe en meng een houten lepel of mixer met deeghaken tot een gezeefd gezeefd met een mixer met deeghaken of een pollepel tot glad, elastisch beslag — zonder klonten. Meng er de % zakje 1 zakje gist een glad, elastisch beslag. Meng er de cranberry's kaas, nootmuskaat en bieslook door. Dek af met een gedroogde gist PRET) en walnoten door. Dek af met een schone vochtige schone theedoek en laat 1 vur rijzen. lei (losgeklopt) 1 ei (losgeklopt) theedoek en laat 1 vur rijzen. 2. Roer alles flink door met een pollepel. Verhit de 100 g belegen 100 g gedroogde 2. Roer alles flink door met een pollepel. Verhit de olie in een zeer ruime pan tot 170 °C. Het gaat kaas, grof geraspt BOODSCHAPPEN cranberry's olie in een zeer ruime pan tot 170 °C. Het gaat bruisen dus moet de pan niette vol zitten met olie. BOODSCHAPPEN 50 g Parrano strooikaas 75 g walnoot, in bruisen, dus moet de pan niette vol zitten met olie. Schep met een ijsschep hoopjes beslag voorzichtig stukjes Schep met een ijsschep hoopjes beslag voorzichtig in het hete vet. Bak 4 oliebollen tegelijk in ca. 5 min. 1 mespunt poedersuiker in het hete vet. Bak 4 oliebollen tegelijk in ca. 5 min bruin en gaar. Ze keren op een gegeven moment gemalen oO 2 liter == = = = = = = = = nootmuskaat bruin en gaar. Ze keren op een gegeven moment vanzelf om. Laat ze uitlekken op keukenpapier en zonnebloemolie vanzelf om. Laat ze uitlekken op keukenpapier en serveer warm. 4 el fijngesneden serveer met poedersuiker. verse bieslook DAT NUITS BEREIDINGSTIP VOEDINGSWAARDE PER STUK 175 KCAL 9 G VET {1 G VERZADIGD), 18 G (biologisch) met deeghaken, KOOLHYDRATEN (5 G SUIKERS), 1 G VEZELS, 4 G EIWIT, 0,1 G ZOUT. 2 liter Heb je geen ijsschep? Gebruik 2 met frituurolie inge- re iisschep r — vette eetlepels om de bollen van het beslag te vormen. zonnebloemolie | A EXTRA theedoek, y BIERTIP Je kunt oliebollen 2 dagen in de koelkast bewaren. A Geen zin meer in oliebollen maar nog wel een iisschep Voor een speciale gelegenheid. schaal vol? In de diepvries (-18 °C) kun je ze wel Grolsch 3 maanden bewaren. Laat voor gebruik ontdooien en maak ze weer lekker zacht en knapperig door ze Eindejaarsbier PLUS u 5 min. op te warmen in een voorverwarmde oven = = ie 2 cl OP= RL EE op 180 °C. <18jsar verkoper wii geen alcohol | VOEDINGSWAARDE PER STUK 165 KCAL. 10 G VET {3 G VERZADIGD), 13 NIRUO G KOOLHYDRATEN {1 G SUIKERS}, 1 G VEZELS, 5 G EIWIT, 0,2 G ZOUT. Wil je nog meer variëren met oliebollen? Ga naar plus.nl/oliebollen ss PLUS 111
PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 111