PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 85




Hier is pagina 85 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

FR

‘à.

|]

si

NE

I] I

À À

Uy

pn

|

LA

À

JA |

Jl

£

EN

IM.

{

D

hr

,

5

(à h

%

un,

Mi,

u.

77

4

re

[a

\

5

|

|

À

u ER

m

He

1

À

ET)

\

3

nr 7

N

WIST

2%

En

DAT

le Nederlande

Ee

kerst.

htt

RR

&

2272

Een

N

LLC RAT AT" CA en

1 doos PLUS NEE

W

en

# : Zambiñerballen

BO

"1410

L

TUSSENDOORT.

ONEN

LES PEACE sesam | (125 ol,

DIG

ngesneden verse dille. D

e kipdijspiesjes in

=

1 bakje kipdij satespiesjes (100 g

KOOKNIVEAI

en pitige dip van 100 ml magere

US,

ER

1 bakje kipdij spiesjes (100 g)

Verwarm de Kipdijspiesjes TE de aanwijzing

kwark

Ce

ngd met 1 el fijngesneden verse

T'bakje geitenkaasbolletjes met knoflook (100 g)

op dé

CLS Bak de zalmbitterballen volgens

koriander (biologisch) en eventueel een beetje

1 bakje zalmrolletjes met roomkaas (80 g)

de aanwijzing op de NE ren Wikkel de plakjes

zout. Doe in een schaaltje en roer hier losjes

BOODSCHAPI E

3 el sweet chilisaus door.

1 bakje coppa rolletjes met LEE

ham rond de soepstengels. Doe de overige hapjes in

(80 g)

schaaltjes en ze

IE

n om een mooie plank

1 bakje fuetplakjes (70 g)

Maak van de camembert een fondue. Haal de

Li

EN

1 bakje olijven met zachte kaas (165 g)

camembert vit de verpakking en doe hem terug in

DST

1 camembert in een bakje {250 g)

ME borrelplank r en paar lekkere

het doosje. Verwarm de camembert zonder deksel

1 Klaverland extra belegen kaasblokjes (135 g)

homemade dips, zoals RS mosterdmayonaise

10 min. in een voorverwarmde oven op 180 °C

1 stukje Port Salut (150 g)

IR

met dille voor bij de Reine Meng hiervoor

VOEDINGSWAARDE PP: 635 KCAL 41 G VET [19 G VERZADIGD), 32 G

1 zakje pico’s naturel (150 g)

4 el mayonaise met 1 el milde mosterd en 2 tl

KOOLHYDRATEN (2 G SUIKERS), 3 G VEZELS, 33 G EIWIT, 4,1 G ZOUT.

{|

ss PLUS 85