PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 85
Hier is pagina 85 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
FR
‘à.
|]
si
NE
I] I
À À
Uy
pn
|
LA
À
JA |
Jl
£
EN
IM.
{
D
hr
,
5
(à h
%
un,
Mi,
u.
77
4
re
[a
\
5
|
|
À
u ER
m
He
1
À
ET)
\
3
nr 7
N
WIST
2%
En
DAT
le Nederlande
Ee
kerst.
htt
RR
&
2272
Een
N
LLC RAT AT" CA en
1 doos PLUS NEE
W
en
# : Zambiñerballen
BO
"1410
L
TUSSENDOORT.
ONEN
LES PEACE sesam | (125 ol,
DIG
ngesneden verse dille. D
e kipdijspiesjes in
=
1 bakje kipdij satespiesjes (100 g
KOOKNIVEAI
en pitige dip van 100 ml magere
US,
ER
1 bakje kipdij spiesjes (100 g)
Verwarm de Kipdijspiesjes TE de aanwijzing
kwark
Ce
ngd met 1 el fijngesneden verse
T'bakje geitenkaasbolletjes met knoflook (100 g)
op dé
CLS Bak de zalmbitterballen volgens
koriander (biologisch) en eventueel een beetje
1 bakje zalmrolletjes met roomkaas (80 g)
de aanwijzing op de NE ren Wikkel de plakjes
zout. Doe in een schaaltje en roer hier losjes
BOODSCHAPI E
3 el sweet chilisaus door.
1 bakje coppa rolletjes met LEE
ham rond de soepstengels. Doe de overige hapjes in
(80 g)
schaaltjes en ze
IE
n om een mooie plank
1 bakje fuetplakjes (70 g)
Maak van de camembert een fondue. Haal de
Li
EN
1 bakje olijven met zachte kaas (165 g)
camembert vit de verpakking en doe hem terug in
DST
1 camembert in een bakje {250 g)
ME borrelplank r en paar lekkere
het doosje. Verwarm de camembert zonder deksel
1 Klaverland extra belegen kaasblokjes (135 g)
homemade dips, zoals RS mosterdmayonaise
10 min. in een voorverwarmde oven op 180 °C
1 stukje Port Salut (150 g)
IR
met dille voor bij de Reine Meng hiervoor
VOEDINGSWAARDE PP: 635 KCAL 41 G VET [19 G VERZADIGD), 32 G
1 zakje pico’s naturel (150 g)
4 el mayonaise met 1 el milde mosterd en 2 tl
KOOLHYDRATEN (2 G SUIKERS), 3 G VEZELS, 33 G EIWIT, 4,1 G ZOUT.
{|
ss PLUS 85