PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 55
Hier is pagina 55 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 55 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 55
un à d 5 am Uk + + 7 Rn ee Ve À \® B) © . STOOFPEERTJES IN KRUIDIGE SIROOP 1 kg stoofpeertjes NAGERECHT: 8-10 STUKS BEREIDEN: 30 MIN. WACHTTIJD: 1% UUR 1 liter appelperensap KOOKNIVEAU: EENVOUDIG 100 g kristalsuiker 1. Schil de peertjes met een dunschiller, maar laat 1 kaneelstokje a» de steeltjes eraan zitten. Schep met de meloenboor 1 el gemalen kardemom of een theelepel de klokhuizen eruit. 2 kruidnagels 2. Verwarm het appelperensap met de suiker, 1 citroen, schoongeboend kaneel, kardemom en kruidnagels. Rasp de gele ORAI schil van de citroen boven de siroop en snijd de BOODSCHAPPEN EXTRA dunschiller, meloenboor citroen in parten. Knijp het sap eruit boven de pan. PERFECTE PEERTJES Roer tot alle suiker is opgelost en leg de peren in === = = )DSTYLIN a ® Onze Gieser Wildeman-peer is klein het stoofvocht. Breng tegen de kook en laat op laag F van stuk en bruingeel van kleur. Hoe vuur ca. ] uur stoven. De peren zijn gaar als je er rijper de peer en hoe langer je hem makkelijk een vork in kunt prikken. Maak ook kookt, hoe donkerder het vruchtvlees 3. Schep de peren met een schuimspaan uit de pan eens een wordt. De peertjes kunnen heel goed in = strudel met en zeef de siroop. Doe de siroop terug in de pan en de schil gekookt worden. Als ze gaar laat in 30 min. zachtjes inkoken. Serveer de peren stoofpeertjes. zijn, laat het schilletje makkelijk los. met de siroop als saus. Bekijk ons verspakket TYLIN SERVEERTIP op pag. 72 5 De peren kun je koud, lauw of warm serveren. Lekker OKVEN Wi / als dessert met een bol ijs of als bijgerecht bij wild of NL 4 stoofvlees. à VOEDINGSWAARDE PER STUK: 150 KCAL O G VET {0 G VERZADIGD), 37 G KOOLHYDRATEN [30 G SUIKERS), 2 G VEZELS, 0 G EIWIT, 0 G ZOUT. RAFIE: ERI rn zE Fr IEN. FOT ie 2 IN Far AN: see NE, al kp PACS Dr EPTUUR: EKE À Et E ss PLUS 55
PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 55