PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 55




Hier is pagina 55 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

un à

d

5

am

Uk

+

+

7

Rn

ee

Ve

À



B) © .

STOOFPEERTJES IN

KRUIDIGE SIROOP

1 kg stoofpeertjes

NAGERECHT: 8-10 STUKS BEREIDEN: 30 MIN. WACHTTIJD: 1% UUR

1 liter appelperensap

KOOKNIVEAU: EENVOUDIG

100 g kristalsuiker

1. Schil de peertjes met een dunschiller, maar laat

1 kaneelstokje



de steeltjes eraan zitten. Schep met de meloenboor

1 el gemalen kardemom

of een theelepel de klokhuizen eruit.

2 kruidnagels

2. Verwarm het appelperensap met de suiker,

1 citroen, schoongeboend

kaneel, kardemom en kruidnagels. Rasp de gele

ORAI

schil van de citroen boven de siroop en snijd de

BOODSCHAPPEN

EXTRA dunschiller, meloenboor

citroen in parten. Knijp het sap eruit boven de pan.

PERFECTE PEERTJES

Roer tot alle suiker is opgelost en leg de peren in

=== = =

)DSTYLIN

a

®

Onze Gieser Wildeman-peer is klein

het stoofvocht. Breng tegen de kook en laat op laag

F

van stuk en bruingeel van kleur. Hoe

vuur ca. ] uur stoven. De peren zijn gaar als je er

rijper de peer en hoe langer je hem

makkelijk een vork in kunt prikken.

Maak ook

kookt, hoe donkerder het vruchtvlees

3. Schep de peren met een schuimspaan uit de pan

eens een

wordt. De peertjes kunnen heel goed in

=

strudel met

en zeef de siroop. Doe de siroop terug in de pan en

de schil gekookt worden. Als ze gaar

laat in 30 min. zachtjes inkoken. Serveer de peren

stoofpeertjes.

zijn, laat het schilletje makkelijk los.

met de siroop als saus.

Bekijk ons

verspakket

TYLIN

SERVEERTIP

op pag. 72

5

De peren kun je koud, lauw of warm serveren. Lekker

OKVEN

Wi /

als dessert met een bol ijs of als bijgerecht bij wild of

NL

4

stoofvlees.

à

VOEDINGSWAARDE PER STUK: 150 KCAL O G VET {0 G VERZADIGD),

37 G KOOLHYDRATEN [30 G SUIKERS), 2 G VEZELS, 0 G EIWIT, 0 G ZOUT.

RAFIE: ERI

rn

zE

Fr

IEN. FOT

ie

2

IN

Far

AN:

see

NE,

al

kp

PACS

Dr

EPTUUR: EKE À

Et

E

ss PLUS 55