PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 55
Hier is pagina 55 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
un à
d
5
am
Uk
+
+
7
Rn
ee
Ve
À
\®
B) © .
STOOFPEERTJES IN
KRUIDIGE SIROOP
1 kg stoofpeertjes
NAGERECHT: 8-10 STUKS BEREIDEN: 30 MIN. WACHTTIJD: 1% UUR
1 liter appelperensap
KOOKNIVEAU: EENVOUDIG
100 g kristalsuiker
1. Schil de peertjes met een dunschiller, maar laat
1 kaneelstokje
a»
de steeltjes eraan zitten. Schep met de meloenboor
1 el gemalen kardemom
of een theelepel de klokhuizen eruit.
2 kruidnagels
2. Verwarm het appelperensap met de suiker,
1 citroen, schoongeboend
kaneel, kardemom en kruidnagels. Rasp de gele
ORAI
schil van de citroen boven de siroop en snijd de
BOODSCHAPPEN
EXTRA dunschiller, meloenboor
citroen in parten. Knijp het sap eruit boven de pan.
PERFECTE PEERTJES
Roer tot alle suiker is opgelost en leg de peren in
=== = =
)DSTYLIN
a
®
Onze Gieser Wildeman-peer is klein
het stoofvocht. Breng tegen de kook en laat op laag
F
van stuk en bruingeel van kleur. Hoe
vuur ca. ] uur stoven. De peren zijn gaar als je er
rijper de peer en hoe langer je hem
makkelijk een vork in kunt prikken.
Maak ook
kookt, hoe donkerder het vruchtvlees
3. Schep de peren met een schuimspaan uit de pan
eens een
wordt. De peertjes kunnen heel goed in
=
strudel met
en zeef de siroop. Doe de siroop terug in de pan en
de schil gekookt worden. Als ze gaar
laat in 30 min. zachtjes inkoken. Serveer de peren
stoofpeertjes.
zijn, laat het schilletje makkelijk los.
met de siroop als saus.
Bekijk ons
verspakket
TYLIN
SERVEERTIP
op pag. 72
5
De peren kun je koud, lauw of warm serveren. Lekker
OKVEN
Wi /
als dessert met een bol ijs of als bijgerecht bij wild of
NL
4
stoofvlees.
à
VOEDINGSWAARDE PER STUK: 150 KCAL O G VET {0 G VERZADIGD),
37 G KOOLHYDRATEN [30 G SUIKERS), 2 G VEZELS, 0 G EIWIT, 0 G ZOUT.
RAFIE: ERI
rn
zE
Fr
IEN. FOT
ie
2
IN
Far
AN:
see
NE,
al
kp
PACS
Dr
EPTUUR: EKE À
Et
E
ss PLUS 55