PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 71
Hier is pagina 71 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
É
|
|
#
man
0 AD
x)
su
NS
SN
- _
DUR
LU
N
WIJNTIP
Denk aan gekonfijt fruit,
noten en een fantastische
zuur-zoetbalans in één glas.
a
Dat zorgt - met de pavlova —
VOOR HET EIWITSCHUIM:
ARE
voor een feest in je mond.
1 citroen, schoongeboend
A eieren, gesplitst
Sauternes Dulong Prestige
125 g fijne kristalsuiker
PAVLOVA MET
Fles 50 cl [27-3
125 g poedersuiker
EXOTISCH FRUIT
10 g maizena
NAGERECHT: 8 PERSONEN BEREIDEN: 30 MIN. OVENTIJD: 2 UUR
WACHTTIJD: T UUR KOOKNIVEAU: GEMIDDELD
La
VOOR DE VULLING:
<25 jaar? laat je leglimate zien!
<18 jaar verkopen wij geen alcohol
BOODSCHAPPEN
250 ml slagroom
VOORBEREIDEN
NIS
250 g mascarpone
1. Verwarm de oven voor op 90 °C. Rasp de gele
50 g suiker
schil van de citroen. Splits de eiwitten van de dooiers
BEREIDEN
EMIEKE P
1 citroen
(de dooiers worden niet gebruikt). Er mag geen
(OP DE DAG ZELF)
10 kumquats, gehalveerd
spoortje dooier in de eiwitten zitten. Mix in een
1. Mix de slagroom met de mascarpone en suiker
2 carambola's, in plakjes
brandschone kom de eiwitten stijf met 1 el citroensap
tot een stevige crème. Spatel de citroenschil erdoor
It
1 bakje PLUS FeestMoment eetbare
en de fijne kristalsuiker. Het schuim is goed als de
en verdeel over de taartbodem.
bloemenmix
pieken, die ontstaan als je de garde uit het schuim
2. Verdeel de kumquats, carambolasterren en
1 el poedersuiker
trekt, rechtop blijven staan.
bloemetjes over de crème en bestrooi met een beetje
2. Zeef de poedersuiker en maizena erboven en
poedersuiker.
mn nn nn nn nn nn a un
EXTRA mixer, bakplaat, bakpapier
spatel het er snel doorheen.
u
3. Lepel het schuim in een grote cirkel van 30 cm
Voeg op de pavlova-bodem de vulling en het fruit
op een met bakpapier beklede bakplaat. Maak de
pas toe op de dag dat je de pavlova serveert.
nn)
randen iets hoger dan het midden. Bak de meringue
Bewaar ‘m dan in de koelkast.
este
4
Ga je voor
2 uur in hetmidden van de oven. Haal uit de oven
makkelijk? Kies
à
=
æ
en neem de taartbodem van het bakpapier. Laat
Variatietip
=
dan voor deze
30 min. afkoelen. De meringvebodem is 3 à 4
Maak ook eens een vulling van MonChoucrème:
kant-en-klare
dagen houdbaar op kamertemperatuur in een
klop 125 g slagroom met 25 g suiker en 200 g
LIN
pavlova.
trommel of afgedekt met vershoudfolie.
MonChou. Bedek de vulling met 1 in stukjes
Jeurgens Pavlova
gesneden papaja en pulp van 2 stuks passiefruit.
ODST
Doos 100 gram 2,05
VOEDINGSWAARDE P.P: 420 KCAL. 24 G VET (16 G VERZADIGD), 46 G
KOOLHYDRATEN (28 G SUIKERS), 1 G VEZELS, 4 G EIWIT, 0,1 G ZOUT.
=
ed
L À
?
ra
Fe
PE
ur RE
es.
ee.
ss PLUS 71