PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 71




Hier is pagina 71 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

É

|

|

#

man

0 AD

x)

su

NS

SN

- _

DUR

LU

N

WIJNTIP

Denk aan gekonfijt fruit,

noten en een fantastische

zuur-zoetbalans in één glas.

a

Dat zorgt - met de pavlova —

VOOR HET EIWITSCHUIM:

ARE

voor een feest in je mond.

1 citroen, schoongeboend

A eieren, gesplitst

Sauternes Dulong Prestige

125 g fijne kristalsuiker

PAVLOVA MET

Fles 50 cl [27-3

125 g poedersuiker

EXOTISCH FRUIT

10 g maizena

NAGERECHT: 8 PERSONEN BEREIDEN: 30 MIN. OVENTIJD: 2 UUR

WACHTTIJD: T UUR KOOKNIVEAU: GEMIDDELD

La

VOOR DE VULLING:

<25 jaar? laat je leglimate zien!

<18 jaar verkopen wij geen alcohol

BOODSCHAPPEN

250 ml slagroom

VOORBEREIDEN

NIS

250 g mascarpone

1. Verwarm de oven voor op 90 °C. Rasp de gele

50 g suiker

schil van de citroen. Splits de eiwitten van de dooiers

BEREIDEN

EMIEKE P

1 citroen

(de dooiers worden niet gebruikt). Er mag geen

(OP DE DAG ZELF)

10 kumquats, gehalveerd

spoortje dooier in de eiwitten zitten. Mix in een

1. Mix de slagroom met de mascarpone en suiker

2 carambola's, in plakjes

brandschone kom de eiwitten stijf met 1 el citroensap

tot een stevige crème. Spatel de citroenschil erdoor

It

1 bakje PLUS FeestMoment eetbare

en de fijne kristalsuiker. Het schuim is goed als de

en verdeel over de taartbodem.

bloemenmix

pieken, die ontstaan als je de garde uit het schuim

2. Verdeel de kumquats, carambolasterren en

1 el poedersuiker

trekt, rechtop blijven staan.

bloemetjes over de crème en bestrooi met een beetje

2. Zeef de poedersuiker en maizena erboven en

poedersuiker.

mn nn nn nn nn nn a un

EXTRA mixer, bakplaat, bakpapier

spatel het er snel doorheen.

u

3. Lepel het schuim in een grote cirkel van 30 cm

Voeg op de pavlova-bodem de vulling en het fruit

op een met bakpapier beklede bakplaat. Maak de

pas toe op de dag dat je de pavlova serveert.

nn)

randen iets hoger dan het midden. Bak de meringue

Bewaar ‘m dan in de koelkast.

este

4

Ga je voor

2 uur in hetmidden van de oven. Haal uit de oven

makkelijk? Kies

à

=

æ

en neem de taartbodem van het bakpapier. Laat

Variatietip

=

dan voor deze

30 min. afkoelen. De meringvebodem is 3 à 4

Maak ook eens een vulling van MonChoucrème:

kant-en-klare

dagen houdbaar op kamertemperatuur in een

klop 125 g slagroom met 25 g suiker en 200 g

LIN

pavlova.

trommel of afgedekt met vershoudfolie.

MonChou. Bedek de vulling met 1 in stukjes

Jeurgens Pavlova

gesneden papaja en pulp van 2 stuks passiefruit.

ODST

Doos 100 gram 2,05

VOEDINGSWAARDE P.P: 420 KCAL. 24 G VET (16 G VERZADIGD), 46 G

KOOLHYDRATEN (28 G SUIKERS), 1 G VEZELS, 4 G EIWIT, 0,1 G ZOUT.

=

ed

L À

?

ra

Fe

PE

ur RE

es.

ee.

ss PLUS 71