PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 71
Hier is pagina 71 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 71 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 71
É | | # man 0 AD x) su NS SN - _ DUR LU N WIJNTIP Denk aan gekonfijt fruit, noten en een fantastische zuur-zoetbalans in één glas. a Dat zorgt - met de pavlova — VOOR HET EIWITSCHUIM: ARE voor een feest in je mond. 1 citroen, schoongeboend A eieren, gesplitst Sauternes Dulong Prestige 125 g fijne kristalsuiker PAVLOVA MET Fles 50 cl [27-3 125 g poedersuiker EXOTISCH FRUIT 10 g maizena NAGERECHT: 8 PERSONEN BEREIDEN: 30 MIN. OVENTIJD: 2 UUR WACHTTIJD: T UUR KOOKNIVEAU: GEMIDDELD La VOOR DE VULLING: <25 jaar? laat je leglimate zien! <18 jaar verkopen wij geen alcohol BOODSCHAPPEN 250 ml slagroom VOORBEREIDEN NIS 250 g mascarpone 1. Verwarm de oven voor op 90 °C. Rasp de gele 50 g suiker schil van de citroen. Splits de eiwitten van de dooiers BEREIDEN EMIEKE P 1 citroen (de dooiers worden niet gebruikt). Er mag geen (OP DE DAG ZELF) 10 kumquats, gehalveerd spoortje dooier in de eiwitten zitten. Mix in een 1. Mix de slagroom met de mascarpone en suiker 2 carambola's, in plakjes brandschone kom de eiwitten stijf met 1 el citroensap tot een stevige crème. Spatel de citroenschil erdoor It 1 bakje PLUS FeestMoment eetbare en de fijne kristalsuiker. Het schuim is goed als de en verdeel over de taartbodem. bloemenmix pieken, die ontstaan als je de garde uit het schuim 2. Verdeel de kumquats, carambolasterren en 1 el poedersuiker trekt, rechtop blijven staan. bloemetjes over de crème en bestrooi met een beetje 2. Zeef de poedersuiker en maizena erboven en poedersuiker. mn nn nn nn nn nn a un EXTRA mixer, bakplaat, bakpapier spatel het er snel doorheen. u 3. Lepel het schuim in een grote cirkel van 30 cm Voeg op de pavlova-bodem de vulling en het fruit op een met bakpapier beklede bakplaat. Maak de pas toe op de dag dat je de pavlova serveert. nn) randen iets hoger dan het midden. Bak de meringue Bewaar ‘m dan in de koelkast. este 4 Ga je voor 2 uur in hetmidden van de oven. Haal uit de oven makkelijk? Kies à = æ en neem de taartbodem van het bakpapier. Laat Variatietip = dan voor deze 30 min. afkoelen. De meringvebodem is 3 à 4 Maak ook eens een vulling van MonChoucrème: kant-en-klare dagen houdbaar op kamertemperatuur in een klop 125 g slagroom met 25 g suiker en 200 g LIN pavlova. trommel of afgedekt met vershoudfolie. MonChou. Bedek de vulling met 1 in stukjes Jeurgens Pavlova gesneden papaja en pulp van 2 stuks passiefruit. ODST Doos 100 gram 2,05 VOEDINGSWAARDE P.P: 420 KCAL. 24 G VET (16 G VERZADIGD), 46 G KOOLHYDRATEN (28 G SUIKERS), 1 G VEZELS, 4 G EIWIT, 0,1 G ZOUT. = ed L À ? ra Fe PE ur RE es. ee. ss PLUS 71
PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 71