PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 43
Hier is pagina 43 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
|
l
||
{
[|
Pe
AA
EE
En
|
u
|
GEVULDE POMPOEN MET FETA EN GRANAATAPPEL
APPEL-PEER CRUMBLE
BIJGERECHT: 4-6 PERSONEN VOORBEREIDING: 20 MIN. BEREIDEN: 30 MIN. OVENTIJD: 45 MIN. KOOKNIVEAU: GEMIDDELD
NAGERECHT: 4-6 PERSONEN VOORBEREIDING: 30 MIN. BEREIDEN: 10 MIN.
KOOKNIVEAU: EENVOUDIG
VOORBEREIDEN
feta erboven en breng het couscousmengsel op
VOORBEREIDEN
1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
smaak met citroensap, peper en eventueel zout.
1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Boen de
2. Maak de groenten schoon. Halveer de
Laat alles afkoelen en bewaar maximaal
citroen schoon, rasp de gele schil eraf, halveer de
pompoen en verwijder de pitten. Pel de sjalotjes
2 dagen afgedekt in de koelkast. Bewaar ook de
vrucht en pers beide helften uit. Schil de appels en
en knoflook en snipper beide fijn. Boen de citroen
pompoenhelften afgedekt in de koelkast, hierin
peren, snijd ze in vieren en verwijder de klokhuizen.
schoon en rasp de gele schil van de citroen, halveer
serveer je tijdens het diner de couscous.
Snijd het vruchtvlees in blokjes.
de vrucht en pers beide helften uit. Snijd de
2. Voeg in een grote kom suikerkaneelmix naar
granaatappel in 4 parten. Klop met een houten
BEREIDEN
smaak aan het appel-peermengsel toe en meng de
lepel op de schil boven een kom zodat de pitjes
1. Verwarm de oven voor op 150 °C.
citroenrasp en 1 el citroensap erdoor.
eruit vallen. Snijd de helft van de peterselie fijn.
2. Zet de pompoenhelften op een bakplaat
3. Snijd de roomboter in blokjes. Doe ze in een
3. Meng in een kom 3 el olie, de knoflook, de
en vul ze met het couscousmengsel. Verwarm
kom en kneed met de crumblemix tot kruimeldeeg.
25 min. in de oven.
citroenschil, peper en eventueel zout. Bestrijk het
4, Schep de fruitvulling in de ovenschaal, verdeel
vruchtvlees van de pompoen met de helft van
3. Snijd de rest van de peterselie fijn en bestrooi
het kruimeldeeg en de hazelnoten erover. Bak de
het oliemengsel en rooster de pompoenhelften,
hiermee de pompoenhelften.
crumble in de oven in ca. 35 min. goudbruin en
met het vruchtvlees naar boven, ca. 45 min. in de
P.P: 315 KCAL 17 G VET (5 G VERZADIGD), 30 G KOOLHYDRATEN (11 G
gaar. Laat afkoelen tot kamertemperatuur.
voorverwarm de oven.
SUIKERS), 5 G VEZELS, 8 G EIWIT, 0,5 G ZOUT.
5. Bewaar maximaal 2 dagen van te voren
A, Neem de geroosterde pompoenhelften uit de
afgedekt in de koelkast tot gebruik.
oven. Schep met een lepel uit elke pompoenhelft
BEREIDEN
de helft van het vruchtvlees zodat een grote holte
ontstaat. Hak het vruchtvlees in kleine stukjes.
PLUS FeestMoment
1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
5. Doe de couscous in een kom. Voeg hier
Verspakket gevulde
Verwarm de crumble 10 min. in het midden
pompoen
125 ml kokend water en 1 el olie aan toe. Roer
van de oven. Serveertip: lekker met een
door en dek de kom af. Laat 10 min. staan.
Schaal 1350 gram 6,00
toef slagroom of een bol vanille-ijs.
6. Verhit ondertussen de rest van het oliemeng-
P.P: 350 KCAL 15 G VET (8 G VERZADIGD), 49 G
sel, fruit hierin de sjalot ca. 5 min. en neem de
bne
KOOLHYDRATEN (36 G SUIKERS), 4 G VEZELS, 3 G EIWIT,
1 PLUS
0,2 G ZOUT.
pan van het vuur.
E
7. Schep de gewelde couscous, de fijngesneden
FeestMoment
pre
peterselie, de stukjes pompoen en granaat-
Verspakket
1 PLUS FeestMoment
l
appelpitjes door de gefruite sjalot. Verkruimel de
gevulde pompoen
Verspakket appel-peer
4 el olijfolie
crumble
traditioneel
75 g koude roomboter
mal
nn
u
100 g feta
EXTRA ovenschaal
PLUS FeestMoment
BOODSCHAPPEN
(26x18 cm)
Verspakket appel-peer
crumble
= = = = = =
= = =
BOODSCHAPPEN
Schaal 900 gram 5,00
À