PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 43


Hier is pagina 43 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



PLUS Folder 01.12.2019

Hier is pagina 43 van 120 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 43

| l || { [| Pe AA EE En | u | GEVULDE POMPOEN MET FETA EN GRANAATAPPEL APPEL-PEER CRUMBLE BIJGERECHT: 4-6 PERSONEN VOORBEREIDING: 20 MIN. BEREIDEN: 30 MIN. OVENTIJD: 45 MIN. KOOKNIVEAU: GEMIDDELD NAGERECHT: 4-6 PERSONEN VOORBEREIDING: 30 MIN. BEREIDEN: 10 MIN. KOOKNIVEAU: EENVOUDIG VOORBEREIDEN feta erboven en breng het couscousmengsel op VOORBEREIDEN 1. Verwarm de oven voor op 200 °C. smaak met citroensap, peper en eventueel zout. 1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Boen de 2. Maak de groenten schoon. Halveer de Laat alles afkoelen en bewaar maximaal citroen schoon, rasp de gele schil eraf, halveer de pompoen en verwijder de pitten. Pel de sjalotjes 2 dagen afgedekt in de koelkast. Bewaar ook de vrucht en pers beide helften uit. Schil de appels en en knoflook en snipper beide fijn. Boen de citroen pompoenhelften afgedekt in de koelkast, hierin peren, snijd ze in vieren en verwijder de klokhuizen. schoon en rasp de gele schil van de citroen, halveer serveer je tijdens het diner de couscous. Snijd het vruchtvlees in blokjes. de vrucht en pers beide helften uit. Snijd de 2. Voeg in een grote kom suikerkaneelmix naar granaatappel in 4 parten. Klop met een houten BEREIDEN smaak aan het appel-peermengsel toe en meng de lepel op de schil boven een kom zodat de pitjes 1. Verwarm de oven voor op 150 °C. citroenrasp en 1 el citroensap erdoor. eruit vallen. Snijd de helft van de peterselie fijn. 2. Zet de pompoenhelften op een bakplaat 3. Snijd de roomboter in blokjes. Doe ze in een 3. Meng in een kom 3 el olie, de knoflook, de en vul ze met het couscousmengsel. Verwarm kom en kneed met de crumblemix tot kruimeldeeg. 25 min. in de oven. citroenschil, peper en eventueel zout. Bestrijk het 4, Schep de fruitvulling in de ovenschaal, verdeel vruchtvlees van de pompoen met de helft van 3. Snijd de rest van de peterselie fijn en bestrooi het kruimeldeeg en de hazelnoten erover. Bak de het oliemengsel en rooster de pompoenhelften, hiermee de pompoenhelften. crumble in de oven in ca. 35 min. goudbruin en met het vruchtvlees naar boven, ca. 45 min. in de P.P: 315 KCAL 17 G VET (5 G VERZADIGD), 30 G KOOLHYDRATEN (11 G gaar. Laat afkoelen tot kamertemperatuur. voorverwarm de oven. SUIKERS), 5 G VEZELS, 8 G EIWIT, 0,5 G ZOUT. 5. Bewaar maximaal 2 dagen van te voren A, Neem de geroosterde pompoenhelften uit de afgedekt in de koelkast tot gebruik. oven. Schep met een lepel uit elke pompoenhelft BEREIDEN de helft van het vruchtvlees zodat een grote holte ontstaat. Hak het vruchtvlees in kleine stukjes. PLUS FeestMoment 1. Verwarm de oven voor op 180 °C. 5. Doe de couscous in een kom. Voeg hier Verspakket gevulde Verwarm de crumble 10 min. in het midden pompoen 125 ml kokend water en 1 el olie aan toe. Roer van de oven. Serveertip: lekker met een door en dek de kom af. Laat 10 min. staan. Schaal 1350 gram 6,00 toef slagroom of een bol vanille-ijs. 6. Verhit ondertussen de rest van het oliemeng- P.P: 350 KCAL 15 G VET (8 G VERZADIGD), 49 G sel, fruit hierin de sjalot ca. 5 min. en neem de bne KOOLHYDRATEN (36 G SUIKERS), 4 G VEZELS, 3 G EIWIT, 1 PLUS 0,2 G ZOUT. pan van het vuur. E 7. Schep de gewelde couscous, de fijngesneden FeestMoment pre peterselie, de stukjes pompoen en granaat- Verspakket 1 PLUS FeestMoment l appelpitjes door de gefruite sjalot. Verkruimel de gevulde pompoen Verspakket appel-peer 4 el olijfolie crumble traditioneel 75 g koude roomboter mal nn u 100 g feta EXTRA ovenschaal PLUS FeestMoment BOODSCHAPPEN (26x18 cm) Verspakket appel-peer crumble = = = = = = = = = BOODSCHAPPEN Schaal 900 gram 5,00 À

PLUS - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 43