Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 15

Hier is pagina 15 van 85 pagina's van de Coop folder, geldig van 29.03.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
nl
ie
€
Vegatip Vervang de kip door
pn
4
V
tofu (*). Hiervoor snijd je de
{
tofu in blokjes, haal je deze door het
Is
x
bloemmengsel en bak je ze in zonne-
*
bloemolie. Na het bakken verdeel je
ms
de chilisaus hierover.
vw
)
à
En
en
hj
Ts Nma
2
|
à
F
5
Le,
13
F
4
Mn
Een
Wi
fu
gr”
3
er
Dn
=
ee
Le
7
%
D
a
7
FEU
A
r
N
|
à.
7
LA
=
f
En
Vietnamese kip in een knapperige groenen
20 minuten | 4 personen
kwarten. 4 Snijd de kipdijen in reepjes. Meng bloem met peper,
zout en limoenrasp in een kom en paneer hierin de kipblokjes.
1 limoen
6 el bloem
5 Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op hoog vuur
Ya flesje chilisaus
12 tl peper
en bak de kipblokjes in 5 à 6 minuten krokant. 6 Bereid de rijst-
42 bos lente-ui
65 gr dry roasted pinda's
noedels volgens de a
nwijzingen op de verpakking en meng
42 bos verse munt
400 gr bio waspeen
met de helft van de dtessing. 7 Hak de pinda's en scheur de
‘
1 komkommer
Ye tl zeezout
blaadjes munt grof. 8 Verdeel de noedels over vier kommen.
6 el zonnebloemolie
200 gr radijs
Leg daar omheen de fauwe groente en de crispy kip.
2 zakjes rijstnoedels (Conimex)
9 Besprenkel het geheel met de rest van de dressing en gar-
4 stuks kippedifilet
neer met de pinda's en blaadjes munt.
1 Rasp de schil van de limoen en pers het sap van een halve
limoen uit. 2 Meng de chilisaus met limoensap. 3 Snijd de lente-
Per eenpersoonsportie 615 kcal | 25 gr vet | 69 gr koolhydraten
(@) Disclaimer: het assortiment kan per winkel verschillen.
ui, peen en komkommer in lange repen. Snijd de radijsjes in
127 gr eiwit | 5 gr vezels | 1,6 gr zout
15