Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 85 pagina's van de Coop folder, geldig van 29.03.2021 tot 30.04.2021.

Hier is pagina 15 van 85 pagina's van de Coop folder, geldig van 29.03.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 15
nl ie € Vegatip Vervang de kip door pn 4 V tofu (*). Hiervoor snijd je de { tofu in blokjes, haal je deze door het Is x bloemmengsel en bak je ze in zonne- * bloemolie. Na het bakken verdeel je ms de chilisaus hierover. vw ) à En en hj Ts Nma 2 | à F 5 Le, 13 F 4 Mn Een Wi fu gr” 3 er Dn = ee Le 7 % D a 7 FEU A r N | à. 7 LA = f En Vietnamese kip in een knapperige groenen 20 minuten | 4 personen kwarten. 4 Snijd de kipdijen in reepjes. Meng bloem met peper, zout en limoenrasp in een kom en paneer hierin de kipblokjes. 1 limoen 6 el bloem 5 Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op hoog vuur Ya flesje chilisaus 12 tl peper en bak de kipblokjes in 5 à 6 minuten krokant. 6 Bereid de rijst- 42 bos lente-ui 65 gr dry roasted pinda's noedels volgens de a nwijzingen op de verpakking en meng 42 bos verse munt 400 gr bio waspeen met de helft van de dtessing. 7 Hak de pinda's en scheur de ‘ 1 komkommer Ye tl zeezout blaadjes munt grof. 8 Verdeel de noedels over vier kommen. 6 el zonnebloemolie 200 gr radijs Leg daar omheen de fauwe groente en de crispy kip. 2 zakjes rijstnoedels (Conimex) 9 Besprenkel het geheel met de rest van de dressing en gar- 4 stuks kippedifilet neer met de pinda's en blaadjes munt. 1 Rasp de schil van de limoen en pers het sap van een halve limoen uit. 2 Meng de chilisaus met limoensap. 3 Snijd de lente- Per eenpersoonsportie 615 kcal | 25 gr vet | 69 gr koolhydraten (@) Disclaimer: het assortiment kan per winkel verschillen. ui, peen en komkommer in lange repen. Snijd de radijsjes in 127 gr eiwit | 5 gr vezels | 1,6 gr zout 15
Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 15