Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 15




Hier is pagina 15 van 85 pagina's van de Coop folder, geldig van 29.03.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

nl

ie



Vegatip Vervang de kip door

pn

4

V

tofu (*). Hiervoor snijd je de

{

tofu in blokjes, haal je deze door het

Is

x

bloemmengsel en bak je ze in zonne-

*

bloemolie. Na het bakken verdeel je

ms

de chilisaus hierover.

vw

)

à

En

en

hj

Ts Nma

2

|

à

F

5

Le,

13

F

4

Mn

Een

Wi

fu

gr”

3

er

Dn

=

ee

Le

7

%

D

a

7

FEU

A

r

N

|

à.

7

LA

=

f

En

Vietnamese kip in een knapperige groenen

20 minuten | 4 personen

kwarten. 4 Snijd de kipdijen in reepjes. Meng bloem met peper,

zout en limoenrasp in een kom en paneer hierin de kipblokjes.

1 limoen

6 el bloem

5 Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op hoog vuur

Ya flesje chilisaus

12 tl peper

en bak de kipblokjes in 5 à 6 minuten krokant. 6 Bereid de rijst-

42 bos lente-ui

65 gr dry roasted pinda's

noedels volgens de a

nwijzingen op de verpakking en meng

42 bos verse munt

400 gr bio waspeen

met de helft van de dtessing. 7 Hak de pinda's en scheur de



1 komkommer

Ye tl zeezout

blaadjes munt grof. 8 Verdeel de noedels over vier kommen.

6 el zonnebloemolie

200 gr radijs

Leg daar omheen de fauwe groente en de crispy kip.

2 zakjes rijstnoedels (Conimex)

9 Besprenkel het geheel met de rest van de dressing en gar-

4 stuks kippedifilet

neer met de pinda's en blaadjes munt.

1 Rasp de schil van de limoen en pers het sap van een halve

limoen uit. 2 Meng de chilisaus met limoensap. 3 Snijd de lente-

Per eenpersoonsportie 615 kcal | 25 gr vet | 69 gr koolhydraten

(@) Disclaimer: het assortiment kan per winkel verschillen.

ui, peen en komkommer in lange repen. Snijd de radijsjes in

127 gr eiwit | 5 gr vezels | 1,6 gr zout

15