Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 23




Hier is pagina 23 van 85 pagina's van de Coop folder, geldig van 29.03.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

per

Vegatip Vervang de kip door een

V

handje grofgehakte cashewnoten. #

g?

a

N\

P

CN

at

&

N

£

à

Ee

LI

>

PA



.@

a

=

.&

?

Velderwtjes zijn

zo zoet omdat

et

ze onrijp worden

geoogst.

Voorjaarsstamppotje

75 gr veldsla

Giet af en bewaar een paar lepels erwt-

met Hüttenkäse en gerookte kip, van

100 gr botersla

jes en peulen. 6 Stamp de rest iets door

Sanne Hekman (32) uit Zwolle.

va tl peper

tot een grove stamppot (het moet geen

Ya tl zout

gladde massa worden). 7 Meng de ach-

30 minuten | 4 personen

tergehouden groenten erdoor. Schep

de Hüttenkäse met de lente-ui, sla en

1 Schil de zoete aardappelen en snijd in

800 gr zoete aardappelen

gelijke stukken. 2 Kook ze in water in 20

kipfilet door de stamppot. 8 Breng op

200 gr peultjes

minuten gaar. 3 Snijd ondertussen de

smaak met peper en zout.

1 bosje lente-ui

peulen in reepjes, de lente-ui in ringen

180 gr gerookte scharrelkipfilet

en de kipfilet in dunne plakjes. 4 Kook

Per eenpersoonsportie 945 kcal | 48 gr

400 gr jonge velderwtjes (diepvries)

de velderwtjes en peulen de laatste 2 à

vet [75 gr koolhydraten | 48 gr eiwit | 12

200 gr Hüttenkäse

3 minuten mee met de aardappelen. 5

gr vezels | 1,3 gr zout