Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 23

Hier is pagina 23 van 85 pagina's van de Coop folder, geldig van 29.03.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
per
Vegatip Vervang de kip door een
V
handje grofgehakte cashewnoten. #
g?
a
N\
P
CN
at
&
N
£
à
Ee
LI
>
PA
“
.@
a
=
.&
?
Velderwtjes zijn
zo zoet omdat
et
ze onrijp worden
geoogst.
Voorjaarsstamppotje
75 gr veldsla
Giet af en bewaar een paar lepels erwt-
met Hüttenkäse en gerookte kip, van
100 gr botersla
jes en peulen. 6 Stamp de rest iets door
Sanne Hekman (32) uit Zwolle.
va tl peper
tot een grove stamppot (het moet geen
Ya tl zout
gladde massa worden). 7 Meng de ach-
30 minuten | 4 personen
tergehouden groenten erdoor. Schep
de Hüttenkäse met de lente-ui, sla en
1 Schil de zoete aardappelen en snijd in
800 gr zoete aardappelen
gelijke stukken. 2 Kook ze in water in 20
kipfilet door de stamppot. 8 Breng op
200 gr peultjes
minuten gaar. 3 Snijd ondertussen de
smaak met peper en zout.
1 bosje lente-ui
peulen in reepjes, de lente-ui in ringen
180 gr gerookte scharrelkipfilet
en de kipfilet in dunne plakjes. 4 Kook
Per eenpersoonsportie 945 kcal | 48 gr
400 gr jonge velderwtjes (diepvries)
de velderwtjes en peulen de laatste 2 à
vet [75 gr koolhydraten | 48 gr eiwit | 12
200 gr Hüttenkäse
3 minuten mee met de aardappelen. 5
gr vezels | 1,3 gr zout