Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 45
Hier is pagina 45 van 85 pagina's van de Coop folder, geldig van 29.03.2021 tot 30.04.2021.

Hier is pagina 45 van 85 pagina's van de Coop folder, geldig van 29.03.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 45
7 | .J zj ZE | IN — er] PU EAT — = Wil jij graag gezonder en duurzamer eten, maar vind je het veranderen lastig? Begin met kleine stapjes vervang je hamburger eens door een bonenburger. Sa. pe A Meer bonen eten - zoals tuinbonen, LE Es kikkererwten en linzen Ar FD is goed 7 a voor je cholesterol. Bonen zijn sE A a: niet alleen goed voor jou, maar óók voor het milieu. Ze zijn maar liefst 20 keer zo duur- ka zaam. Daarom is dit onze Eetwissel. Me A An Fe à » HT G DUEL, Hs a8 As bn. Meer weten over Eetwissels? Kijk op coop.nl/eetwissel voor meer informatie. Tuinbonenburger 50 gr rucola rasp, rucola, tuinbonenburger, een lepel 15 minuten, 30 minuten opstijven, Lel Griekse yoghurt yoghurt en de gedroogde tomaatjes. 20 minuten bakken | 4 personen 2 zongedroogde tomaatjes (reepjes) Dek af met de kapjes. 1 sjalotje (gesnipperd) 1 Fruit het sjalotje met de knoflook in 1 el Per eenpersoonsportie 475 kcal | 20 gr vet | 1knoflookteen (fijngehakt) olijfolie. 2 Overgiet de tuinbonen met 43 gr koolhydraten | 23 gr eiwit | 13 gr vezels 3 el olijfolie kokend water en dep droog. 3 Maal de 11,7 gr zout 350 gr tuinbonen (diepvries) tuinbonen met de sjalot, havermout, ei, 40 gr havermout (fijne vlokken) peterselie, oregano, zout en peper fijn Lei tot een samenhangend mengsel. 4 Kneed 3 el bladpeterselie (gesneden) de geraspte kaas erdoor en verdeel het PN 142 gedroogde oregano in 4 burgers. Laat een half uur opstijven 4/5 tl gemalen peper in de koelkast. 5 Bestrijk de burgers dun 75 gr geraspte kaas met olie en bak ze aan beide zijden 4 lekkere broodjes goudbruin in 6-8 minuten per kant. Keer 125 gr zachte geitenkaas voorzichtig met een platte spatel. 6 Beleg CA 1 citroen (rasp) de broodjes met de geitenkaas, citroen- 45
Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 45