Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 45

Hier is pagina 45 van 85 pagina's van de Coop folder, geldig van 29.03.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
7 |
.J zj
ZE
|
IN
— er]
PU
EAT
—
=
Wil jij graag gezonder en duurzamer eten, maar vind je
het veranderen lastig? Begin met kleine stapjes
vervang je hamburger eens door een bonenburger.
Sa.
pe A
Meer bonen eten - zoals tuinbonen,
LE
Es
kikkererwten en linzen
Ar
FD
is goed
7
a
voor je cholesterol. Bonen zijn
sE
A
a:
niet alleen goed voor jou, maar
óók voor het milieu. Ze zijn
maar liefst 20 keer zo duur-
ka
zaam. Daarom is dit onze
Eetwissel.
Me
A
An
Fe
à
»
HT
G
DUEL,
Hs
a8
As
bn.
Meer weten
over Eetwissels?
Kijk op coop.nl/eetwissel
voor meer informatie.
Tuinbonenburger
50 gr rucola
rasp, rucola, tuinbonenburger, een lepel
15 minuten, 30 minuten opstijven,
Lel Griekse yoghurt
yoghurt en de gedroogde tomaatjes.
20 minuten bakken | 4 personen
2 zongedroogde tomaatjes (reepjes)
Dek af met de kapjes.
1 sjalotje (gesnipperd)
1 Fruit het sjalotje met de knoflook in 1 el
Per eenpersoonsportie 475 kcal | 20 gr vet |
1knoflookteen (fijngehakt)
olijfolie. 2 Overgiet de tuinbonen met
43 gr koolhydraten | 23 gr eiwit | 13 gr vezels
3 el olijfolie
kokend water en dep droog. 3 Maal de
11,7 gr zout
350 gr tuinbonen (diepvries)
tuinbonen met de sjalot, havermout, ei,
40 gr havermout (fijne vlokken)
peterselie, oregano, zout en peper fijn
Lei
tot een samenhangend mengsel. 4 Kneed
3 el bladpeterselie (gesneden)
de geraspte kaas erdoor en verdeel het
PN
142 gedroogde oregano
in 4 burgers. Laat een half uur opstijven
4/5 tl gemalen peper
in de koelkast. 5 Bestrijk de burgers dun
75 gr geraspte kaas
met olie en bak ze aan beide zijden
4 lekkere broodjes
goudbruin in 6-8 minuten per kant. Keer
125 gr zachte geitenkaas
voorzichtig met een platte spatel. 6 Beleg
CA
1 citroen (rasp)
de broodjes met de geitenkaas, citroen-
45