Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 45




Hier is pagina 45 van 85 pagina's van de Coop folder, geldig van 29.03.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

7 |

.J zj

ZE

|

IN

— er]

PU

EAT



=

Wil jij graag gezonder en duurzamer eten, maar vind je

het veranderen lastig? Begin met kleine stapjes

vervang je hamburger eens door een bonenburger.

Sa.

pe A

Meer bonen eten - zoals tuinbonen,

LE

Es

kikkererwten en linzen

Ar

FD

is goed

7

a

voor je cholesterol. Bonen zijn

sE

A

a:

niet alleen goed voor jou, maar

óók voor het milieu. Ze zijn

maar liefst 20 keer zo duur-

ka

zaam. Daarom is dit onze

Eetwissel.

Me

A

An

Fe

à

»

HT

G

DUEL,

Hs

a8

As

bn.

Meer weten

over Eetwissels?

Kijk op coop.nl/eetwissel

voor meer informatie.

Tuinbonenburger

50 gr rucola

rasp, rucola, tuinbonenburger, een lepel

15 minuten, 30 minuten opstijven,

Lel Griekse yoghurt

yoghurt en de gedroogde tomaatjes.

20 minuten bakken | 4 personen

2 zongedroogde tomaatjes (reepjes)

Dek af met de kapjes.

1 sjalotje (gesnipperd)

1 Fruit het sjalotje met de knoflook in 1 el

Per eenpersoonsportie 475 kcal | 20 gr vet |

1knoflookteen (fijngehakt)

olijfolie. 2 Overgiet de tuinbonen met

43 gr koolhydraten | 23 gr eiwit | 13 gr vezels

3 el olijfolie

kokend water en dep droog. 3 Maal de

11,7 gr zout

350 gr tuinbonen (diepvries)

tuinbonen met de sjalot, havermout, ei,

40 gr havermout (fijne vlokken)

peterselie, oregano, zout en peper fijn

Lei

tot een samenhangend mengsel. 4 Kneed

3 el bladpeterselie (gesneden)

de geraspte kaas erdoor en verdeel het

PN

142 gedroogde oregano

in 4 burgers. Laat een half uur opstijven

4/5 tl gemalen peper

in de koelkast. 5 Bestrijk de burgers dun

75 gr geraspte kaas

met olie en bak ze aan beide zijden

4 lekkere broodjes

goudbruin in 6-8 minuten per kant. Keer

125 gr zachte geitenkaas

voorzichtig met een platte spatel. 6 Beleg

CA

1 citroen (rasp)

de broodjes met de geitenkaas, citroen-

45