Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 49

Hier is pagina 49 van 85 pagina's van de Coop folder, geldig van 29.03.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
xt
à
6
@’s
er
De
tt
ui
79
2
Lo
F
vie
Y
(nd
ee
je
N
%
$
um
Vega bitterballen met kruidendip
40 minuten bereidingstijd, 15 minuten frituren |
omscheppef en laat de Parmezaanse kaasıdfin smelten.
Ee
4 personen (16 balletjes)
2 Pureer % van de doperwten en meng;döperwten en
=puree met 2/3 van de gesneden.krülden door de risotto.
100 gr (restje) gekookte
80 gr mozzarella
Breng op smaak. 3 Snijd-de Mozzarella in blokjes (1 crm).
risotto of gekookte rijst
50 gr bloem
4 Neem een eetlepel risotto en druk plat in je handpalm.
Y2 el Italiaanse kruiden
5 eieren (losgeklopt)
Leg er een mozzarellablokje in en vorm de risotto erom-
(gedroogd)
100 gr paneermeel
heen tot een balletje. 5 Rol door de bloem, haal door het
50 gr Parmezaanse kaas
150 gr Turkse yoghurt
ei en daarna het paneermeel. Ga door tot alles op is. 6
(rasp)
Lel citroenrasp
Roer een dipsaus van de yoghurt en de rest van de krui-
325 gr diepvries doperwten
2 peper
den, citroenrasp,
per en zout. 7 Frituur de balletjes per
(ontdooid)
Ya tl zout
5 ca. 5 minuten in hete olie van 170 graden. Laat uitlekken
olie om in te bakken
15 gr bieslook (gesneden)
op keukenpapier en serveer met de dip.
15 gr basilicum (gesneden)
Per eenpersoonsportie 625 kcal | 34 gr vet | 50 gr koolhy-
1 Verwarm de-risotto en droge kruiden 5 minuten al
draten | 26 gr eiwit | 6 gr vezels | 1,1 gr zout
49