Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 49




Hier is pagina 49 van 85 pagina's van de Coop folder, geldig van 29.03.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

xt

à

6

@’s

er

De

tt

ui

79

2

Lo

F

vie

Y

(nd

ee

je

N

%

$

um

Vega bitterballen met kruidendip

40 minuten bereidingstijd, 15 minuten frituren |

omscheppef en laat de Parmezaanse kaasıdfin smelten.

Ee

4 personen (16 balletjes)

2 Pureer % van de doperwten en meng;döperwten en

=puree met 2/3 van de gesneden.krülden door de risotto.

100 gr (restje) gekookte

80 gr mozzarella

Breng op smaak. 3 Snijd-de Mozzarella in blokjes (1 crm).

risotto of gekookte rijst

50 gr bloem

4 Neem een eetlepel risotto en druk plat in je handpalm.

Y2 el Italiaanse kruiden

5 eieren (losgeklopt)

Leg er een mozzarellablokje in en vorm de risotto erom-

(gedroogd)

100 gr paneermeel

heen tot een balletje. 5 Rol door de bloem, haal door het

50 gr Parmezaanse kaas

150 gr Turkse yoghurt

ei en daarna het paneermeel. Ga door tot alles op is. 6

(rasp)

Lel citroenrasp

Roer een dipsaus van de yoghurt en de rest van de krui-

325 gr diepvries doperwten

2 peper

den, citroenrasp,

per en zout. 7 Frituur de balletjes per

(ontdooid)

Ya tl zout

5 ca. 5 minuten in hete olie van 170 graden. Laat uitlekken

olie om in te bakken

15 gr bieslook (gesneden)

op keukenpapier en serveer met de dip.

15 gr basilicum (gesneden)

Per eenpersoonsportie 625 kcal | 34 gr vet | 50 gr koolhy-

1 Verwarm de-risotto en droge kruiden 5 minuten al

draten | 26 gr eiwit | 6 gr vezels | 1,1 gr zout

49