Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 22


Hier is pagina 22 van 85 pagina's van de Coop folder, geldig van 29.03.2021 tot 30.04.2021.



Coop Folder 29.03.2021

Hier is pagina 22 van 85 pagina's van de Coop folder, geldig van 29.03.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 22

Spinazie-carbonara 3 met kastanjechampignons, van Mari Maris (46) die afwisselend woont in Besmont en Amsterdam. 15 minuten | 4 personen 40 gr pijnboompitten 150 ml crème fraîche 375 gr tagliatelle 1,4 kg spinazie (fijngesneden) Ya tl zout |! 4elolijfolie 300 gr kastanjechampignons va tl peper 1/1} (kleingesneden) 4 eidooiers 4 dikke tenen knoflook 160 gr Parmezaan (gera: 1}; (fijngehakt) 9 FE; 4 "Br Né fn er oid #1 ri a, Reij Va Le à | x F2 ra 4 Ll LÀ = À a (Yi) an FH 4 ee 1 Zet het water voor de tagliatelle op. 2 Rooster de en meng de saus door de spinazie. Draai na een pijnboompitten. 3 Verwarm een pan met dikke bo- minuutje het vuur uit en breng op smaak met peper dem met 2 el olie. Bak hierin op middelhoog vuur de en zout. 10 Klop de dooiers los met de Parmezaan champignons en tweederde van de knoflook. 4 Draai en voeg toe aan de saus. 11 Schep de pasta erbij en als ze mooi bruin zijn het vuur laag en voeg de crème meng snel door elkaar zodat de saus gelijkmatig stolt fraîche toe en laat zachtjes pruttelen. 5 Doe de pasta en verdeelt. 12 Verdeel de pasta over vier borden in het kokende water. 6 Giet de beetgare pasta af en en bestrooi met pijnboompitten en eventueel extra laat goed uitlekken. 7 Verwarm een ruime koekenpan Parmezaanse kaas. met 2 el olijfolie en de resterende knoflook. 8 Doe de spinazie erbij en laat in 1 à 2 minuten zacht worden. Per eenpersoonsportie 945 kcal | 48 gr vet [75 gr Maal er zout en peper over. 9 Draai het vuur lager koolhydraten | 48 gr eiwit | 12 gr vezels | 1,3 gr zout 22 AAN DEKEUKENTAFEL MET COOP

Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 22