Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 22




Hier is pagina 22 van 85 pagina's van de Coop folder, geldig van 29.03.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spinazie-carbonara

3

met kastanjechampignons, van Mari Maris (46) die

afwisselend woont in Besmont en Amsterdam.

15 minuten | 4 personen

40 gr pijnboompitten

150 ml crème fraîche

375 gr tagliatelle

1,4 kg spinazie (fijngesneden)

Ya tl zout

|!

4elolijfolie

300 gr kastanjechampignons

va tl peper

1/1}

(kleingesneden)

4 eidooiers

4 dikke tenen knoflook

160 gr Parmezaan (gera:

1};

(fijngehakt)

9

FE;

4

"Br



fn

er

oid

#1

ri

a,

Reij

Va

Le

à

|

x

F2

ra

4

Ll LÀ

= À

a

(Yi)

an

FH

4

ee

1 Zet het water voor de tagliatelle op. 2 Rooster de

en meng de saus door de spinazie. Draai na een

pijnboompitten. 3 Verwarm een pan met dikke bo-

minuutje het vuur uit en breng op smaak met peper

dem met 2 el olie. Bak hierin op middelhoog vuur de

en zout. 10 Klop de dooiers los met de Parmezaan

champignons en tweederde van de knoflook. 4 Draai

en voeg toe aan de saus. 11 Schep de pasta erbij en

als ze mooi bruin zijn het vuur laag en voeg de crème

meng snel door elkaar zodat de saus gelijkmatig stolt

fraîche toe en laat zachtjes pruttelen. 5 Doe de pasta

en verdeelt. 12 Verdeel de pasta over vier borden

in het kokende water. 6 Giet de beetgare pasta af en

en bestrooi met pijnboompitten en eventueel extra

laat goed uitlekken. 7 Verwarm een ruime koekenpan

Parmezaanse kaas.

met 2 el olijfolie en de resterende knoflook. 8 Doe de

spinazie erbij en laat in 1 à 2 minuten zacht worden.

Per eenpersoonsportie 945 kcal | 48 gr vet [75 gr

Maal er zout en peper over. 9 Draai het vuur lager

koolhydraten | 48 gr eiwit | 12 gr vezels | 1,3 gr zout

22 AAN DEKEUKENTAFEL MET COOP