Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 24
Hier is pagina 24 van 85 pagina's van de Coop folder, geldig van 29.03.2021 tot 30.04.2021.

Hier is pagina 24 van 85 pagina's van de Coop folder, geldig van 29.03.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 24
AS jf se, de à \ Vegatip Vervang de kip door À „a is . V vegetarische kipstuckjes. x AA ae ar jet, à 2 dj on / % 9 à + Si Ç nt je I ks ÿ x Nel A +- è ñ Ka ‚4 = bi pe eN Fr er m el En LS ne | + = rges MA zonder . Ze ten meer k lines. N wi ie schaal met 3 el van de saus en 1 el extra Ovenschotel lentegroen 4e olijf olie — | met kip en citroen-knoflooksaus, van Lel honing : olijfolie. Meng alles totdat de saus goed 1,5 U zeezout, Kathelijn van Dongen (41) uit Grave. over de aardappelen verdeeld is. 7 Ver- 1,5 tl gemalen peper spreid over een ovenbakplaat. Rooster 20 minuten in de oven. 8 Laat onder- 15 minuten + 45 minuten oventijd 15 tl gedroogde oregano 4 personen tussen de stukjes kip marineren in de resterende saus. 9 Doe na 20 minuten 1 Verwarm de oven voor op 200 gra- 500 gr groene asperges den. 2 Snijd de harde onderkant van de de kip met saus, de asperges en venkel 500 gr vastkokende aardappelen asperges en halveer ze. Borstel de aard- bij de aardappelen. Meng losjes door 300 gr venkel (2 stuks) appelen schoon en snijd ze ongeschild elkaar en plaats de plaat terug in de oven. 10 Bak af in 20 à 25 minuten of tot 250 gr knolselderij in stukken. 3 Verwijder de onderkant Lel olijfolie en topjes van de venkel en snijd in 8 alles gaar is. 11 Verdeel over 4 borden en 750 gr kipfilet (in stukjes) parten; bewaar de groene sprietjes. 4 bestrooi met basilicum en venkelgroen. 10 gr verse basilicum Schil de knolselderij en snijd in stukken. Citroen-knoflooksaus 5 Meng alle ingrediënten voor de ci- Per eenpersoonsportie 495 kcal | 16 gr 1citroen (sap) troen-knoflooksaus door elkaar. 6 Doe vet | 33 gr koolhydraten | 49 gr eiwit | 9 4 tenen knoflook (fijngehakt) de aardappelen en knolselderij in een gr vezels | 1,2 gr zout 24 AAN DE KEUKENTAFEL MET COOP
Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 24