Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 24




Hier is pagina 24 van 85 pagina's van de Coop folder, geldig van 29.03.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AS

jf

se,

de

à \

Vegatip Vervang de kip door

À

„a

is

. V

vegetarische kipstuckjes.

x

AA ae

ar

jet,

à 2

dj

on

/

%

9

à

+

Si

Ç

nt

je

I

ks

ÿ

x

Nel

A

+-

è

ñ

Ka

‚4

=

bi

pe

eN

Fr

er

m

el

En

LS

ne

|

+

=

rges

MA

zonder

. Ze

ten meer

k

lines.

N

wi

ie

schaal met 3 el van de saus en 1 el extra

Ovenschotel lentegroen 4e olijf

olie — |

met kip en citroen-knoflooksaus, van

Lel honing

:

olijfolie. Meng alles totdat de saus goed

1,5 U zeezout,

Kathelijn van Dongen (41) uit Grave.

over de aardappelen verdeeld is. 7 Ver-

1,5 tl gemalen peper

spreid over een ovenbakplaat. Rooster

20 minuten in de oven. 8 Laat onder-

15 minuten + 45 minuten oventijd

15 tl gedroogde oregano

4 personen

tussen de stukjes kip marineren in de

resterende saus. 9 Doe na 20 minuten

1 Verwarm de oven voor op 200 gra-

500 gr groene asperges

den. 2 Snijd de harde onderkant van de

de kip met saus, de asperges en venkel

500 gr vastkokende aardappelen

asperges en halveer ze. Borstel de aard-

bij de aardappelen. Meng losjes door

300 gr venkel (2 stuks)

appelen schoon en snijd ze ongeschild

elkaar en plaats de plaat terug in de

oven. 10 Bak af in 20 à 25 minuten of tot

250 gr knolselderij

in stukken. 3 Verwijder de onderkant

Lel olijfolie

en topjes van de venkel en snijd in 8

alles gaar is. 11 Verdeel over 4 borden en

750 gr kipfilet (in stukjes)

parten; bewaar de groene sprietjes. 4

bestrooi met basilicum en venkelgroen.

10 gr verse basilicum

Schil de knolselderij en snijd in stukken.

Citroen-knoflooksaus

5 Meng alle ingrediënten voor de ci-

Per eenpersoonsportie 495 kcal | 16 gr

1citroen (sap)

troen-knoflooksaus door elkaar. 6 Doe

vet | 33 gr koolhydraten | 49 gr eiwit | 9

4 tenen knoflook (fijngehakt)

de aardappelen en knolselderij in een

gr vezels | 1,2 gr zout

24 AAN DE KEUKENTAFEL MET COOP