Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 24

Hier is pagina 24 van 85 pagina's van de Coop folder, geldig van 29.03.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
AS
jf
se,
de
à \
Vegatip Vervang de kip door
À
„a
is
. V
vegetarische kipstuckjes.
x
AA ae
ar
jet,
à 2
dj
on
/
%
9
à
+
Si
Ç
nt
je
I
ks
ÿ
x
Nel
A
+-
è
ñ
Ka
‚4
=
bi
pe
eN
Fr
er
m
el
En
LS
ne
|
+
=
rges
MA
zonder
. Ze
ten meer
k
lines.
N
wi
ie
schaal met 3 el van de saus en 1 el extra
Ovenschotel lentegroen 4e olijf
olie — |
met kip en citroen-knoflooksaus, van
Lel honing
:
olijfolie. Meng alles totdat de saus goed
1,5 U zeezout,
Kathelijn van Dongen (41) uit Grave.
over de aardappelen verdeeld is. 7 Ver-
1,5 tl gemalen peper
spreid over een ovenbakplaat. Rooster
20 minuten in de oven. 8 Laat onder-
15 minuten + 45 minuten oventijd
15 tl gedroogde oregano
4 personen
tussen de stukjes kip marineren in de
resterende saus. 9 Doe na 20 minuten
1 Verwarm de oven voor op 200 gra-
500 gr groene asperges
den. 2 Snijd de harde onderkant van de
de kip met saus, de asperges en venkel
500 gr vastkokende aardappelen
asperges en halveer ze. Borstel de aard-
bij de aardappelen. Meng losjes door
300 gr venkel (2 stuks)
appelen schoon en snijd ze ongeschild
elkaar en plaats de plaat terug in de
oven. 10 Bak af in 20 à 25 minuten of tot
250 gr knolselderij
in stukken. 3 Verwijder de onderkant
Lel olijfolie
en topjes van de venkel en snijd in 8
alles gaar is. 11 Verdeel over 4 borden en
750 gr kipfilet (in stukjes)
parten; bewaar de groene sprietjes. 4
bestrooi met basilicum en venkelgroen.
10 gr verse basilicum
Schil de knolselderij en snijd in stukken.
Citroen-knoflooksaus
5 Meng alle ingrediënten voor de ci-
Per eenpersoonsportie 495 kcal | 16 gr
1citroen (sap)
troen-knoflooksaus door elkaar. 6 Doe
vet | 33 gr koolhydraten | 49 gr eiwit | 9
4 tenen knoflook (fijngehakt)
de aardappelen en knolselderij in een
gr vezels | 1,2 gr zout
24 AAN DE KEUKENTAFEL MET COOP