Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 55
Hier is pagina 55 van 85 pagina's van de Coop folder, geldig van 29.03.2021 tot 30.04.2021.

Hier is pagina 55 van 85 pagina's van de Coop folder, geldig van 29.03.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 55
Vanuit dit basisrecept kun je gemakkelijk de smaak aanpassen. De basis van een dressing of vinaigrette bestaat uit zuur (azijn), zoet (suiker), zout, pittig (mosterd) en olie. De verhouding is 1 deel zuur op 3 delen olie. % “Dit is een van ee” die recepten die je uit je hoofd moet leren.” Kies in plaats van witte azijn eens voor een ander zuur zoals citroensap, limoensap, augur- kensap of een speciale azijn zoals rode wijnazijn, witte wijnazijn, balsamicoazijn of appelazijn. + —" LS + sd B ar ec W l Sin — À LE a u. OE nd Kies in plaats van arachideolie ook a J eens voor een andere oliesoort, Cu nd bijvoorbeeld olijfolie, walnootolie, BZ sesamolie of zonnebloemolie. art D. ET EEE | a =. f 4 Lim A 2 Lu Ook met het zoete onderdeel kun je spelen. Door te kiezen | voor honing, appelstroop, jam, keukenstroop, chilisaus of gem bersiroop. Zout kun je vervangen u u AN Ga) LA soorten dressings die door ansjovis, sojasaus of fetakaas. potjes in de koelkast bewaar. Zo hebik dus En pittig (mosterd) kun je ook heel makkelijk zelfgemaakte, vers toevoegen door rode peper, sambal Eg pr of mierikswortel te gebruiken. tot min Maur tn au on [UT ı AE TRE A = Fe 55 “ a RR, sr m
Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 55