Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 55

Hier is pagina 55 van 85 pagina's van de Coop folder, geldig van 29.03.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Vanuit dit basisrecept kun je gemakkelijk de
smaak aanpassen. De basis van een dressing
of vinaigrette bestaat uit zuur (azijn), zoet
(suiker), zout, pittig (mosterd) en olie. De
verhouding is 1 deel zuur op 3 delen olie.
%
“Dit is een van
ee”
die recepten die
je uit je hoofd
moet leren.”
Kies in plaats van witte azijn
eens voor een ander zuur zoals
citroensap, limoensap, augur-
kensap of een speciale azijn zoals
rode wijnazijn, witte wijnazijn,
balsamicoazijn of appelazijn.
+
—"
LS
+ sd
B ar
ec
W
l
Sin
—
À
LE
a
u.
OE nd
Kies in plaats van arachideolie ook
a
J
eens voor een andere oliesoort,
Cu
nd
bijvoorbeeld olijfolie, walnootolie,
BZ
sesamolie of zonnebloemolie.
art
D.
ET
EEE |
a
=.
f 4
Lim
A 2
Lu
Ook met het zoete onderdeel
kun je spelen. Door te kiezen
|
voor honing, appelstroop, jam,
keukenstroop, chilisaus of gem
bersiroop. Zout kun je vervangen
u u AN Ga) LA soorten dressings die
door ansjovis, sojasaus of fetakaas.
potjes in de koelkast bewaar. Zo hebik dus
En pittig (mosterd) kun je ook
heel makkelijk zelfgemaakte, vers
toevoegen door rode peper, sambal
Eg
pr
of mierikswortel te gebruiken.
tot min Maur
tn
au
on
[UT
ı
AE TRE A
=
Fe
55
“
a RR,
sr
m