Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 55




Hier is pagina 55 van 85 pagina's van de Coop folder, geldig van 29.03.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Vanuit dit basisrecept kun je gemakkelijk de

smaak aanpassen. De basis van een dressing

of vinaigrette bestaat uit zuur (azijn), zoet

(suiker), zout, pittig (mosterd) en olie. De

verhouding is 1 deel zuur op 3 delen olie.

%

“Dit is een van

ee”

die recepten die

je uit je hoofd

moet leren.”

Kies in plaats van witte azijn

eens voor een ander zuur zoals

citroensap, limoensap, augur-

kensap of een speciale azijn zoals

rode wijnazijn, witte wijnazijn,

balsamicoazijn of appelazijn.

+

—"

LS

+ sd

B ar

ec

W

l

Sin



À

LE

a

u.

OE nd

Kies in plaats van arachideolie ook

a

J

eens voor een andere oliesoort,

Cu

nd

bijvoorbeeld olijfolie, walnootolie,

BZ

sesamolie of zonnebloemolie.

art

D.

ET

EEE |

a

=.

f 4

Lim

A 2

Lu

Ook met het zoete onderdeel

kun je spelen. Door te kiezen

|

voor honing, appelstroop, jam,

keukenstroop, chilisaus of gem

bersiroop. Zout kun je vervangen

u u AN Ga) LA soorten dressings die

door ansjovis, sojasaus of fetakaas.

potjes in de koelkast bewaar. Zo hebik dus

En pittig (mosterd) kun je ook

heel makkelijk zelfgemaakte, vers

toevoegen door rode peper, sambal

Eg

pr

of mierikswortel te gebruiken.

tot min Maur

tn

au

on

[UT

ı

AE TRE A

=

Fe

55



a RR,

sr

m