Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 54

Hier is pagina 54 van 85 pagina's van de Coop folder, geldig van 29.03.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Samen met Ramon
>
Ne
Ed
#7
®
N
De kneepjes van de kok
Basisdressing
In elk nummer gaat chef-kok
met de mosterd, het zout, de azijn en de sui-
Ramon Brugman terug naar de
ker 3 Klop met een garde door elkaar, terwijl
je de olie in een dun straaltje toevoegt. 4 Als
basis. Hoe maak je bijvoorbeeld
het door elkaar zit, doe je het in een potje om
en smakelijke dressing? Leer
te bewaren. 5 Er is een verschil tussen een
het van de chef.
vinaigrette en een dressing. Een dressing is
gebonden, een vinaigrette niet en scheidt als
Basisrecept vinaigrette
je het even laat staan. Wil je van de vinaigrette
5 minuten
Tip van
een dressing maken? Voeg dan - voor je de
Ramon Brugman
olie toevoegt - een eidooier toe. 6 Voeg aan
1 sjalot
deze basis wat verse fijngesneden kruiden toe.
“Maak je dressing in
1 gladde mosterd
Bijvoorbeeld basilicum, peterselie, bieslook,
een schoon potje met
7 gr zout
tijm, munt of koriander.
deksel, dan kun je het
125 ml azijn
in de koelkast 3 weken
70 gr suiker
Tip! Voeg de dressing pas toe vlak voordat je gaat
bewaren. Wel schud-
325 ml arachideolie
eten. Door de zuren en het zout zal de sla of groen-
den voor gebruik!”
ten snel slap worden.
1 Snipper de sjalot zeer fijn. 2 Meng de sjalot
54 AAN DE KEUKENTAFEL MET COOP