Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 54




Hier is pagina 54 van 85 pagina's van de Coop folder, geldig van 29.03.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Samen met Ramon

>

Ne

Ed

#7

®

N

De kneepjes van de kok

Basisdressing

In elk nummer gaat chef-kok

met de mosterd, het zout, de azijn en de sui-

Ramon Brugman terug naar de

ker 3 Klop met een garde door elkaar, terwijl

je de olie in een dun straaltje toevoegt. 4 Als

basis. Hoe maak je bijvoorbeeld

het door elkaar zit, doe je het in een potje om

en smakelijke dressing? Leer

te bewaren. 5 Er is een verschil tussen een

het van de chef.

vinaigrette en een dressing. Een dressing is

gebonden, een vinaigrette niet en scheidt als

Basisrecept vinaigrette

je het even laat staan. Wil je van de vinaigrette

5 minuten

Tip van

een dressing maken? Voeg dan - voor je de

Ramon Brugman

olie toevoegt - een eidooier toe. 6 Voeg aan

1 sjalot

deze basis wat verse fijngesneden kruiden toe.

“Maak je dressing in

1 gladde mosterd

Bijvoorbeeld basilicum, peterselie, bieslook,

een schoon potje met

7 gr zout

tijm, munt of koriander.

deksel, dan kun je het

125 ml azijn

in de koelkast 3 weken

70 gr suiker

Tip! Voeg de dressing pas toe vlak voordat je gaat

bewaren. Wel schud-

325 ml arachideolie

eten. Door de zuren en het zout zal de sla of groen-

den voor gebruik!”

ten snel slap worden.

1 Snipper de sjalot zeer fijn. 2 Meng de sjalot

54 AAN DE KEUKENTAFEL MET COOP