Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 54
Hier is pagina 54 van 85 pagina's van de Coop folder, geldig van 29.03.2021 tot 30.04.2021.

Hier is pagina 54 van 85 pagina's van de Coop folder, geldig van 29.03.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 54
Samen met Ramon > Ne Ed #7 ® N De kneepjes van de kok Basisdressing In elk nummer gaat chef-kok met de mosterd, het zout, de azijn en de sui- Ramon Brugman terug naar de ker 3 Klop met een garde door elkaar, terwijl je de olie in een dun straaltje toevoegt. 4 Als basis. Hoe maak je bijvoorbeeld het door elkaar zit, doe je het in een potje om en smakelijke dressing? Leer te bewaren. 5 Er is een verschil tussen een het van de chef. vinaigrette en een dressing. Een dressing is gebonden, een vinaigrette niet en scheidt als Basisrecept vinaigrette je het even laat staan. Wil je van de vinaigrette 5 minuten Tip van een dressing maken? Voeg dan - voor je de Ramon Brugman olie toevoegt - een eidooier toe. 6 Voeg aan 1 sjalot deze basis wat verse fijngesneden kruiden toe. “Maak je dressing in 1 gladde mosterd Bijvoorbeeld basilicum, peterselie, bieslook, een schoon potje met 7 gr zout tijm, munt of koriander. deksel, dan kun je het 125 ml azijn in de koelkast 3 weken 70 gr suiker Tip! Voeg de dressing pas toe vlak voordat je gaat bewaren. Wel schud- 325 ml arachideolie eten. Door de zuren en het zout zal de sla of groen- den voor gebruik!” ten snel slap worden. 1 Snipper de sjalot zeer fijn. 2 Meng de sjalot 54 AAN DE KEUKENTAFEL MET COOP
Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 54