Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 25




Hier is pagina 25 van 85 pagina's van de Coop folder, geldig van 29.03.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

TZ

gr

en

ME

A

Te

Oosterse lentesalade

=



=

met zalm, van Iris Heuer (34) uit

Eindhoven.

a,

Tm

25 minuten | 4 personen

Vegatip Gerookte tofu (Vivera (*) is een

200 gr kastanjechampignons (plakjes)

NV

300 gr paksoi (2 stuks)

goede vervanger voor de zal

m

x

Inte

200 gr spinazie

Ne

AE

Heu,

200 gr peultjes

Gn EER en

ENTE

nf

4 zalmfilets zonder huid

se

à

io

30 ml olie

2

EE

200 gr doperwten (diepvries)

ze

a,

30 gr sesamzaad

Dressing

5 el sesamolie

IE

2 el gembersiroop

;

F,

3 el limoensap

Pa

1tl zout

Marinade

6 el sojasaus

2el oestersaus

N



2 el limoensap

I

4

a

2 el gembersiroop

7

D

El

2 teentjes knoflook (fijngehakt)

PL:

£

ke

ee

1 Splits de paksoi: snijd zowel groen

als wit in reepjes en snijd de spina-

se

ae

zie fijn. 2 Meng alle ingrediënten

ur

voor de dressing door elkaar. Doe

7

Le

hetzelfde voor de marinade.

SL

Zu

Er

3 Verwarm de oven voor op 180

graden. 4 Kook de peultjes 2 minu-

à

e

ten. 5 Leg de zalmfilets op een bak-

s.

ee

M

À

blik en bestrijk ze met de helft van

ed

de marinade. Gaar ze in de oven

El

er \

in 8 tot 10 minuten. 6 Verwarm

intussen de olie in een pan. Bak

7

de champignons en het wit van de

A

NR

ET

paksoi 3 minuten. Voeg de rest van

ke

de marinade toe en laat nog 2 mi-

nuten bakken. 7 Roer op het laatst

de peultjes en doperwten door het

mengsel en verwarm kort. 8 Meng

Iris Heuer van

de spinazie en het groen van de

GreenTwist Cooking

paksoi met de dressing en verdeel

over 4 borden. 9 Verdeel de warme

|

|

“Met de smaken van het

groenten over de salade. Leg de

ze

wi

seizoen kun je lekker spelen.

zalm erop en garneer met

In deze salade krijgen Neder-

sesamzaad.

landse lentegroenten een

Aziatische twist. Fris, licht en

Per eenpersoonsportie 575 kcal |

lekker anders!”

38 gr vet | 21 gr koolhydraten | 36 gr

(@) Disclaimer: het assortiment kan per winkel verschillen.

eiwit [7 gr vezels | 3,7 gr zout

x

25