Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 25

Hier is pagina 25 van 85 pagina's van de Coop folder, geldig van 29.03.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
TZ
gr
en
ME
A
Te
Oosterse lentesalade
=
”
=
met zalm, van Iris Heuer (34) uit
Eindhoven.
a,
Tm
25 minuten | 4 personen
Vegatip Gerookte tofu (Vivera (*) is een
200 gr kastanjechampignons (plakjes)
NV
300 gr paksoi (2 stuks)
goede vervanger voor de zal
m
x
Inte
200 gr spinazie
Ne
AE
Heu,
200 gr peultjes
Gn EER en
ENTE
nf
4 zalmfilets zonder huid
se
à
io
30 ml olie
2
EE
200 gr doperwten (diepvries)
ze
a,
30 gr sesamzaad
Dressing
5 el sesamolie
IE
2 el gembersiroop
;
F,
3 el limoensap
Pa
1tl zout
Marinade
6 el sojasaus
2el oestersaus
N
€
2 el limoensap
I
4
a
2 el gembersiroop
7
D
El
2 teentjes knoflook (fijngehakt)
PL:
£
ke
ee
1 Splits de paksoi: snijd zowel groen
als wit in reepjes en snijd de spina-
se
ae
zie fijn. 2 Meng alle ingrediënten
ur
voor de dressing door elkaar. Doe
7
Le
hetzelfde voor de marinade.
SL
Zu
Er
3 Verwarm de oven voor op 180
graden. 4 Kook de peultjes 2 minu-
à
e
ten. 5 Leg de zalmfilets op een bak-
s.
ee
M
À
blik en bestrijk ze met de helft van
ed
de marinade. Gaar ze in de oven
El
er \
in 8 tot 10 minuten. 6 Verwarm
intussen de olie in een pan. Bak
7
de champignons en het wit van de
A
NR
ET
paksoi 3 minuten. Voeg de rest van
ke
de marinade toe en laat nog 2 mi-
nuten bakken. 7 Roer op het laatst
de peultjes en doperwten door het
mengsel en verwarm kort. 8 Meng
Iris Heuer van
de spinazie en het groen van de
GreenTwist Cooking
paksoi met de dressing en verdeel
over 4 borden. 9 Verdeel de warme
|
|
“Met de smaken van het
groenten over de salade. Leg de
ze
wi
seizoen kun je lekker spelen.
zalm erop en garneer met
In deze salade krijgen Neder-
sesamzaad.
landse lentegroenten een
Aziatische twist. Fris, licht en
Per eenpersoonsportie 575 kcal |
lekker anders!”
38 gr vet | 21 gr koolhydraten | 36 gr
(@) Disclaimer: het assortiment kan per winkel verschillen.
eiwit [7 gr vezels | 3,7 gr zout
x
25