Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 25
Hier is pagina 25 van 85 pagina's van de Coop folder, geldig van 29.03.2021 tot 30.04.2021.

Hier is pagina 25 van 85 pagina's van de Coop folder, geldig van 29.03.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 25
TZ gr en ME A Te Oosterse lentesalade = ” = met zalm, van Iris Heuer (34) uit Eindhoven. a, Tm 25 minuten | 4 personen Vegatip Gerookte tofu (Vivera (*) is een 200 gr kastanjechampignons (plakjes) NV 300 gr paksoi (2 stuks) goede vervanger voor de zal m x Inte 200 gr spinazie Ne AE Heu, 200 gr peultjes Gn EER en ENTE nf 4 zalmfilets zonder huid se à io 30 ml olie 2 EE 200 gr doperwten (diepvries) ze a, 30 gr sesamzaad Dressing 5 el sesamolie IE 2 el gembersiroop ; F, 3 el limoensap Pa 1tl zout Marinade 6 el sojasaus 2el oestersaus N € 2 el limoensap I 4 a 2 el gembersiroop 7 D El 2 teentjes knoflook (fijngehakt) PL: £ ke ee 1 Splits de paksoi: snijd zowel groen als wit in reepjes en snijd de spina- se ae zie fijn. 2 Meng alle ingrediënten ur voor de dressing door elkaar. Doe 7 Le hetzelfde voor de marinade. SL Zu Er 3 Verwarm de oven voor op 180 graden. 4 Kook de peultjes 2 minu- à e ten. 5 Leg de zalmfilets op een bak- s. ee M À blik en bestrijk ze met de helft van ed de marinade. Gaar ze in de oven El er \ in 8 tot 10 minuten. 6 Verwarm intussen de olie in een pan. Bak 7 de champignons en het wit van de A NR ET paksoi 3 minuten. Voeg de rest van ke de marinade toe en laat nog 2 mi- nuten bakken. 7 Roer op het laatst de peultjes en doperwten door het mengsel en verwarm kort. 8 Meng Iris Heuer van de spinazie en het groen van de GreenTwist Cooking paksoi met de dressing en verdeel over 4 borden. 9 Verdeel de warme | | “Met de smaken van het groenten over de salade. Leg de ze wi seizoen kun je lekker spelen. zalm erop en garneer met In deze salade krijgen Neder- sesamzaad. landse lentegroenten een Aziatische twist. Fris, licht en Per eenpersoonsportie 575 kcal | lekker anders!” 38 gr vet | 21 gr koolhydraten | 36 gr (@) Disclaimer: het assortiment kan per winkel verschillen. eiwit [7 gr vezels | 3,7 gr zout x 25
Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 25