Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 26




Hier is pagina 26 van 85 pagina's van de Coop folder, geldig van 29.03.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Stoofschotel

Vegatip Ook zonder spekjes is

V

met knapperige voorjaarsgroenten

dit gerecht erg smakelijk.

van Bastiaan de Jong

Alkmaar.

Ge) uit

30 minuten | 4 personen

à

8 bospenen

8 lente-uitjes

Fu

12 radijzen

4 venkelknollen

250 gr groene asperges

12 amandelen

N

7

AN

Lel olijfolie

+

Hi

wg

250 gr spekreepjes gerookt

Pi

1tl zout



a

f

50 gr doperwten

/.

50 gr tuinbonen

da

1,5 el appelazijn

à

1 zwarte peper

5

eN

Ft

U

A

Li

LL

en

1Schrap de bospenen, laat er

ji

rj

=

een beetje groen aan zitten.

2 Maak de radijzen en len-

N

|

te-uitjes schoon en halveer

À,

A.

h

ze. 3Haal de onderkant van

N

de venkelknollen en asperges.

Snijd de venkel inkwarten en

N

de asperges doormidden. 4 Hak

|

ce

de amandelen. 5 Verhit de olie —

ed

in een braadpan. Bak de spekjes

f

mooi bruin en haal uit de pan. 6

Doe de gesneden groenten in

dezelfde pan, voeg zout toe en

bl

stoof 10 tot 15 minuten met ge-

À

sloten deksel. Voeg een scheutje

water toe als het te snel kleurt.



1

7 Breng een pan water aan de

%

kook. Zet een kom water met

ijsblokjes klaar. 8 Blancheer de

doperwten en tuinbonen 3 minuten

in het kokende water, haal ze eruit

met een schuimspaan en koel even in

het ijswater. 9 Giet ze af en voeg bij de

overige groenten. 10 Voeg azijn toe

en roer aanbaksels van de bodem los.

U Schep de spekreepjes en amande-

(

len erdoor. Voeg peper naar smaak

Ix

5

toe. 12 Serveer op een mooie schaal.

4

de

h

Per eenpersoonsportie 300 kcal |

gel

ijder bij

18 gr vet | 14 gr koolhydraten |15 gr

|

eiwit | 9 gr vezels | 2,9 gr zout

aankoop direct

het radijzengroen.

Dan blijven ze

vind je ruim 7

ec)

langer vers. |

Met dank aan dille-kamille.nl en tablejoy.

26 AAN DE KEUKENTAFEL MET COOP