Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 26


Hier is pagina 26 van 85 pagina's van de Coop folder, geldig van 29.03.2021 tot 30.04.2021.



Coop Folder 29.03.2021

Hier is pagina 26 van 85 pagina's van de Coop folder, geldig van 29.03.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 26

Stoofschotel Vegatip Ook zonder spekjes is V met knapperige voorjaarsgroenten dit gerecht erg smakelijk. van Bastiaan de Jong Alkmaar. Ge) uit 30 minuten | 4 personen à 8 bospenen 8 lente-uitjes Fu 12 radijzen 4 venkelknollen 250 gr groene asperges 12 amandelen N 7 AN Lel olijfolie + Hi wg 250 gr spekreepjes gerookt Pi 1tl zout € a f 50 gr doperwten /. 50 gr tuinbonen da 1,5 el appelazijn à 1 zwarte peper 5 eN Ft U A Li LL en 1Schrap de bospenen, laat er ji rj = een beetje groen aan zitten. 2 Maak de radijzen en len- N | te-uitjes schoon en halveer À, A. h ze. 3Haal de onderkant van N de venkelknollen en asperges. Snijd de venkel inkwarten en N de asperges doormidden. 4 Hak | ce de amandelen. 5 Verhit de olie — ed in een braadpan. Bak de spekjes f mooi bruin en haal uit de pan. 6 Doe de gesneden groenten in dezelfde pan, voeg zout toe en bl stoof 10 tot 15 minuten met ge- À sloten deksel. Voeg een scheutje water toe als het te snel kleurt. ‘ 1 7 Breng een pan water aan de % kook. Zet een kom water met ijsblokjes klaar. 8 Blancheer de doperwten en tuinbonen 3 minuten in het kokende water, haal ze eruit met een schuimspaan en koel even in het ijswater. 9 Giet ze af en voeg bij de overige groenten. 10 Voeg azijn toe en roer aanbaksels van de bodem los. U Schep de spekreepjes en amande- ( len erdoor. Voeg peper naar smaak Ix 5 toe. 12 Serveer op een mooie schaal. 4 de h Per eenpersoonsportie 300 kcal | gel ijder bij 18 gr vet | 14 gr koolhydraten |15 gr | eiwit | 9 gr vezels | 2,9 gr zout aankoop direct het radijzengroen. Dan blijven ze vind je ruim 7 ec) langer vers. | Met dank aan dille-kamille.nl en tablejoy. 26 AAN DE KEUKENTAFEL MET COOP

Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 26