Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 65


Hier is pagina 65 van 85 pagina's van de Coop folder, geldig van 29.03.2021 tot 30.04.2021.



Coop Folder 29.03.2021

Hier is pagina 65 van 85 pagina's van de Coop folder, geldig van 29.03.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 65

Verspil niks Bij Coop gooien we niet graag iets weg. Daarom een recept met de restjes uit dit magazine. Ce Gesmoorde groenten ie met kabeljauw 25 minuten | 4 personen 2 sjalotjes (fijngesneden) 1teen knoflook (fijngesneden) 500 gr knolselderij | halve bos bospeen halve limoen 100 gr boter 500 gr kabeljauw 200 gr doperwten (diepvries) Al 200 gr tuinbonen (diepvries) 100 ml olijfolie of frituurpan met olie et 40 gr Parmezaan (geraspt) Basilicum-aioli FR 10 gr basilicum (fijngesneden) Ir: Leiwit || Lel crème fraîche Vn 100 ml zonnebloemolie Ya U zout é La à peper A 1 Snijd de knolselderij in medium Le dikke frieten en de wortel in dunne plakjes. 2 Rasp de schil van de limoen en pers het sap uit. 3 Verhit boter in een pan met de limoenrasp op laag vuur. 4 Bak hierin wortel en sjalot ee, en voeg na 2 minuten de kabeljauw, het limoensap en 100 ml water toe. Smoor 12 minuten met de deksel erop. 5 Voeg de laatste minuut dop- erwten en tuinbonen toe. 6 Verhit de frituurpan (170 graden). 7 Doe eiwit, crème fraîche, knoflook en basilicum 47 in een maatbeker. Voeg langzaam de zonnebloemolie toe terwijl je staaf- mixt tot er een mooie egale aioli ont- staat. Breng op smaak. 8 Frituur de Heb jij dit recept of een knolselderijfrieten in de frituurpan in restjesrecept gemaakt? Wij 6 minuten knapperig. 9 Verdeel over zijn benieuwd. Deel ‘top vier borden. Strooi Parmezaan over Instagram met de hashtag de frieten en serveer de aioli erbij. en maak kan op een Coop cadeaukaart Per eenpersoonsportie 825 kcal | LA Vegatip Ook lekker met V 62 gr vet | 22 gr koolhydraten | 36 gr een gekookt eitje! eiwit | 14 gr vezels | 0,9 gr zout 65

Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 65