Coop - Folder van 29.03.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 65

Hier is pagina 65 van 85 pagina's van de Coop folder, geldig van 29.03.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Verspil niks
Bij Coop gooien we niet
graag iets weg. Daarom
een recept met de restjes
uit dit magazine.
Ce
Gesmoorde groenten
ie
met kabeljauw
25 minuten | 4 personen
2 sjalotjes (fijngesneden)
1teen knoflook (fijngesneden)
500 gr knolselderij
|
halve bos bospeen
halve limoen
100 gr boter
500 gr kabeljauw
200 gr doperwten (diepvries)
Al
200 gr tuinbonen (diepvries)
100 ml olijfolie of frituurpan met olie
et
40 gr Parmezaan (geraspt)
Basilicum-aioli
FR
10 gr basilicum (fijngesneden)
Ir:
Leiwit
||
Lel crème fraîche
Vn
100 ml zonnebloemolie
Ya U zout
é
La à peper
A
1 Snijd de knolselderij in medium
Le
dikke frieten en de wortel in dunne
plakjes. 2 Rasp de schil van de limoen
en pers het sap uit. 3 Verhit boter in
een pan met de limoenrasp op laag
vuur. 4 Bak hierin wortel en sjalot
ee,
en voeg na 2 minuten de kabeljauw,
het limoensap en 100 ml water toe.
Smoor 12 minuten met de deksel
erop. 5 Voeg de laatste minuut dop-
erwten en tuinbonen toe. 6 Verhit de
frituurpan (170 graden). 7 Doe eiwit,
crème fraîche, knoflook en basilicum
47
in een maatbeker. Voeg langzaam de
zonnebloemolie toe terwijl je staaf-
mixt tot er een mooie egale aioli ont-
staat. Breng op smaak. 8 Frituur de
Heb jij dit recept of een
knolselderijfrieten in de frituurpan in
restjesrecept gemaakt? Wij
6 minuten knapperig. 9 Verdeel over
zijn benieuwd. Deel ‘top
vier borden. Strooi Parmezaan over
Instagram met de hashtag
de frieten en serveer de aioli erbij.
en maak
kan op een Coop cadeaukaart
Per eenpersoonsportie 825 kcal |
LA
Vegatip Ook lekker met
V
62 gr vet | 22 gr koolhydraten | 36 gr
een gekookt eitje!
eiwit | 14 gr vezels | 0,9 gr zout
65