Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 16




Hier is pagina 16 van 74 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Gr

ur

I

=

Fe

A

nt

AUS US

dy

|

u a

%

A

Annie

67 jaar

N

getrouwd, moeder van

2 kinderen en oma van

En

4 kleinkinderen

IE

Receptbeoordeling: kkk

Ovenpasta met spinazie en gerookte zalm

Wat een heerlijk recept! Vergeet

BEREIDEN

het laagje broodkruim bovenop

® CA. 20 MINUTEN +

1. Verwarm de ovengrill voor,

zeker niet, dat maakt het extra

10 MINUTEN OVENTIJD

Kook de farfalle beetgaar. Verhit

lekker. Helaas was de verse

Ò HOOFDGERECHT

intussen 1 eetlepel olijfolie in een

spinazie op in de supermarkt,

koekenpan en fruit hierin de

ik heb deze vervangen door

Æ VOOR 2 PERSONEN

knoflook circa 2 minuten. 2, Voeg

200 gram diepvriesspinazie

CQ GEMIDDELD

handje voor handje de spinazie

GG vis

toe en laat deze slinken in de

Tip van Annie:

Serveer deze pasta met een frisse

pan. Meng de crème fraiche en

INGREDIËNTEN

het citroensap door de spinazie

tomatensalade.

+150 g farfalle

en breng op smaak met zout

+ 2 eetl. olijfolie

en peper. 3. Giet de pasta af.

* 2 teentjes knoflook, geperst

Meng de pasta met de spinazie-

» 400 q spinazie, panklaar

roomsaus, zalm en tomaatjes in

+125 mi crème fraîche

de ovenschaal. Meng in een kom

* sap van Ys citroen

het broodkruim met de overige

"

«200 g gerookte zalm,

olijfolie en Parmezaanse kaas en

in reepjes

strooi over de pasta. Gratineer

»6 zongedroogde tornaatjes,

onder de ovengrill in circa

in reepjes

10 minuten goudbruin.

«2 eetl. broodkruim of

Mn

paneermeel

voedingswaarde per persoon

«75 q Parmezaanse kaas,

IMS kcal, vet 54 g (waarvan ver.

geraspt

zadigd 23 g), koolhydraten 909.



eiwit 61 g, vezels 12 g, zout 68 q

É

- ovenschaal, ingevet

100 g groente p.p.

AS

"

7

are

1

En,

\

4

>

ns

zr

LAS

ee.

et

6

5

zat

en

D

oet

Re

La

fokante

-

a

5

aaslaagje is

a

$

=

heerlijk”

«

be

4]

>

EN

(4

ie

wi

kel

mt

1

|

de QR-code

|

om naar het

recept te gaan

Eis

IKINSPIRATI

I

RELKE

=

1)

ne