Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 58
Hier is pagina 58 van 74 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.

Hier is pagina 58 van 74 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 58
N 12 Rosbief met rozemarijn en sjalottenjus verlaag de oventemperatuur ® CA. 25 MINUTEN + naar 1 3. Zet de braadpan 20 MINUTEN OVENTIJD met de rosbief 20-25 minuten Ö HOOFDGERECHT in het midden van de oven of BA VOOR 4 PERSONEN tot de kerntemperatuur van het vlees 48-52°C is. De rosbief is Q GEMIDDELD Ka dan rosé, Neem de pan uit de oven, haal het vlees eruit en laat INGREDIENTEN afgedekt onder aluminiumfolie «600 g rosbief, aan één stuk circa 10 minuten rusten. 4. Bak ln. À N) «4 eetl. arachideo de spekreepjes, sjalotjes en | | | et. gehakte rozemarijn tomatenpuree in het bakvet in IN Ik , | ii -+ 2 teentjes knofloo! de braadpan. Blus af met de wijn | fijngehakt en laat deze tot de helft inkoken + A theel. chilipeper(viokken) Giet de bouillon erbij en kook | | «100 g gerookte spekreepjes tot ongeveer de helft in. Snij «6 sjalotjes, de rosbief in dunne plakken gepeld en in kwarten en serveer met de sjalottenjus. Jeeu. tomatenpuree Lekker met ratatouille (pag. 61). ® „100 mi rode wijn « 200 ml vleesbouillon Tip v of runderfond Vervang de rosbief door ribeye, | entrecote of runderrollade. 9 « ovenvaste braadpan Le + Rooster de ribeye of entrecote x] + evt. vieesth rmometer 2-3 minut per kant in e n hete a * aluminiumfolie grill- of koekenpan en bereid de N sjalottenjus apart. Volg voor de IA a bereiding van de runderrollade BEREIDEN bovenstaand recept D L Neem het vlees een half uur voor het bereiden uit voedingswaarde per persoon de koelkast. Verw: rm de 375 kcal, vet 20 g (waarvan u va ME = 1 voor op 200°C. Meng verzadigd > 9), koolhydraten 4 g, Nad t U 3e lepels arach! olie met € t 39 9, vezels 1 g, zout 1,9 g 2 de rozemarijn, knoflook, ol chilipeper, zout en peper. Wrijf EA 25 ’ eli 8 W het vlees in met dit mengsel 5 D" L u en druk goed aan. 2. Verhit 1 ie in de overige arachideo! 5 de braadpan. Bak hierin het viees in 2-3 minuten rondom 7 Lo goudbruin. Steek eventueel u NS een vleesthermometer in het dikste deel van het vlees e N Estola Reserva nr = Nee mn de tijd voor elkaar en voor het € ten. En schenk daarbij ee jn waar de nmaker cok de ÿ 4 voor 5 Û 1 â hee genomen. Deze Estola Reserva rijpt namelijk maanden op eikenhouten vaten en dat geeft = de smaak van vanille, sigaren en spe n. Deze ue ele ante Spanjaard komt uit a Mancha en wordt er gemaakt van te \pranillo en cabe ignon. zijn donkere fruit als bessen en bramen is dit een wijn om echt even bij te gaan zitten. Ja = < N / KOOKINSPIRATIE 8 \ VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 58