Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 74 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
kt
:
&E ?
Huts,
t uit de oven
met vega-gehakt
1
Mij
m
“Dit is Hollands
® cA.25 MINUTEN +
rd
4
met een twist”
10 MINUTEN OVENTIJD
3.
5
2
N
LA
Ö HOOFDGERECHT
4
“4
Æ VOOR 4 PERSONEN
se
Q EENVOUDIG
EN
ZONDER VLEES OF VIS
MN
Lennaart
{
4
42 jaar
\
ik,
getrouwd en vader van
>
2 kinderen (12 en 9)
INGREDIËNTEN
+1 kg kruimige aardappels,
u
Receptbeoordeling: kkk
geschild en in stukken
1INVdHOOMH N3ddvVH25G008
?
We zijn normaal gesproken geen
-1kg hutspotgroenten,
|
panklaar
fan van hutspot, maar zo wel!
Erg leuk en lekker, die combi
»
«1 eetl. zonnebloemolie
van oud-Hollands met een twist.
x
+ 1 teentje knoflook
>
N
j!
Ook bij de kinderen was het een
ye
* 300 g vegetarisch gehakt
succes.
„Jeet. ketjap
«l eetl. sambal
Tip van Lennaart:
£
“1
-25gboter
Vervang de belegen kaas door
“50 ml melk
„100 g belegen kaas, geraspt
Oude kaas voor iets meer pit.
x
El
«ovenschaal, ingevet
\
d
>
Ca
BEREIDEN
x
Er
1. Verwarm de oven voor op
5
220°C, Kook de aardappels,
wortelen ui in circa 20 minu-
N
F
en
ten gaaf in ruim water met
zout. 2. Verhit intussen de olie
3-93
AG. -
(on.
in een koekenpan en fruit
|
=
hierin de knoflook circa
„
2 minuten. Voeg het gehakt,
|
. u
2
de ketjap en sambal toe en bak
circa 5 Minuten mee.
y
;
Zu
Ni
3. Giet de aardappels, wortel
nd
en ukafen stamp tot een grove
%
"
hutspot. Voeg de boter en
N
melletoe en breng op smaak
4}
Ee
met zout en peper. 4 Schep
”
I
het gehakt in de ovenschaal.
A
Schep de hutspot erop en
ben
Bestrooi met de kaas. Gratineer
.
Eirca 10 minuten in de oven tot
4°
‚>
#
ES
de kaas goudbruin is.
F4
29
ir
A,
à ;
voedingswaarde per persoon
SSS kcal, vet 219
b
4
hee
"a
wu
(waarvan verzadigd 10 9),
Nd
koolhydraten 58 g, eiwit 26 g,
de QR-code
ST
vezels 14 g, zout 2,1 g
naar het
%,
.'*
4
4
te gaan
OR 2
-
|
225 g groente p.p.
|
Ib
À
por:
N
h
k
2
4
I
(fl
|
|