Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 17




Hier is pagina 17 van 74 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

kt

:

&E ?

Huts,

t uit de oven

met vega-gehakt

1

Mij

m

“Dit is Hollands

® cA.25 MINUTEN +

rd

4

met een twist”

10 MINUTEN OVENTIJD

3.

5

2

N

LA

Ö HOOFDGERECHT

4

“4

Æ VOOR 4 PERSONEN

se

Q EENVOUDIG

EN

ZONDER VLEES OF VIS

MN

Lennaart

{

4

42 jaar

\

ik,

getrouwd en vader van

>

2 kinderen (12 en 9)

INGREDIËNTEN

+1 kg kruimige aardappels,

u

Receptbeoordeling: kkk

geschild en in stukken

1INVdHOOMH N3ddvVH25G008

?

We zijn normaal gesproken geen

-1kg hutspotgroenten,

|

panklaar

fan van hutspot, maar zo wel!

Erg leuk en lekker, die combi

»

«1 eetl. zonnebloemolie

van oud-Hollands met een twist.

x

+ 1 teentje knoflook

>

N

j!

Ook bij de kinderen was het een

ye

* 300 g vegetarisch gehakt

succes.

„Jeet. ketjap

«l eetl. sambal

Tip van Lennaart:

£

“1

-25gboter

Vervang de belegen kaas door

“50 ml melk

„100 g belegen kaas, geraspt

Oude kaas voor iets meer pit.

x

El

«ovenschaal, ingevet

\

d

>

Ca

BEREIDEN

x

Er

1. Verwarm de oven voor op

5

220°C, Kook de aardappels,

wortelen ui in circa 20 minu-

N

F

en

ten gaaf in ruim water met

zout. 2. Verhit intussen de olie

3-93

AG. -

(on.

in een koekenpan en fruit

|

=

hierin de knoflook circa



2 minuten. Voeg het gehakt,

|

. u

2

de ketjap en sambal toe en bak

circa 5 Minuten mee.

y

;

Zu

Ni

3. Giet de aardappels, wortel

nd

en ukafen stamp tot een grove

%

"

hutspot. Voeg de boter en

N

melletoe en breng op smaak

4}

Ee

met zout en peper. 4 Schep



I

het gehakt in de ovenschaal.

A

Schep de hutspot erop en

ben

Bestrooi met de kaas. Gratineer

.

Eirca 10 minuten in de oven tot



‚>

#

ES

de kaas goudbruin is.

F4

29

ir

A,

à ;

voedingswaarde per persoon

SSS kcal, vet 219

b

4

hee

"a

wu

(waarvan verzadigd 10 9),

Nd

koolhydraten 58 g, eiwit 26 g,

de QR-code

ST

vezels 14 g, zout 2,1 g

naar het

%,

.'*

4

4

te gaan

OR 2

-

|

225 g groente p.p.

|

Ib

À

por:

N

h

k

2

4

I

(fl

|

|