Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 63
Hier is pagina 63 van 74 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
TYPISCH CARNAVAL
arnaval gaat
g
(
8
ar
SR
‘+
a
Brabantse
HM
N
worstenbroodjes
Le
met pittig
a
.
kipgehakt
e
2
trik €
6
ft de
© CA. 45 MINUTEN + 30 MINUTEN RIJZEN
+ 20 MINUTEN OVENTIJD
zen
ie
visar
©
het f
5
snack & voor 8 stuks ©? GEMIDDELD
En
=
je
1:
N
INGREDIENTEN
intussen de vulling
Meng
metee:
+ 220 9 bloem
het gehakt met de knoflook,
d
« Ms theel. suiker
sambal, ketjap, paneermeel
rage
«1 zakje gedroogde gist
en leien breng op smaak
x
«100 mi melk
met zout en peper. Vorm
« 40 g boter, in blokjes
8 kleine worstjes van circa
» 500 g kipgehakt
8 cm lang. 4. Verwarm de
+ 1teentje kno
ook, geperst
oven voor op 220°C. Bestuif
«1 theel. sambal,
ue
het werkvlak met bloem en
naar smaak
rol de deegballet
uit tot
mk
pen
E17
T
«1eetl. ketjap manis
rechthoekige lap,
an circa
4
«leet. paneermeel
10x12 cm. Leg de
worstjes erop
5%
ha,
»2eieren
en
Pi
a
en sla de smalle deegranden
fé
2 à
2
te
g over de uiteinden
an
<
ns
« vershoudfolie
rst. Rol het deeg om de
RE
a
worstjes en druk de naden
ER
#
?
Ben
dicht. Maak eventueel een
beh
nd
BEREIDEN
paar inkepingen in het deeg
4
rain
a
1. Meng de bloem, suiker,
S, Klop het overige ei los. Leg
=
7
en;
ist en melk in een kom
de worstenbroodjes n
2
)
Kneed met de hand in 2
kaar op een bakplaat
is
x
minuten tot een deeg. Voeg
k de bc
enkant met
&
de boter en een snuf zout
n het
Lei
Es
ei. Bak de broodjes
N
£
toe. Kneed het deeg nog 5
midden van de oven in 15-20
+
KES
Pr
EN
Ce
minuten door. Voe
als het
minuten gaar en goudbruin
extra
IR
deeg te droog is,
melk of bot
>. Is het
voedingswaarde per stuk
N
Li
jn
plakkerig, kne
d dan iets
390 kcal, vet 14 g (waarvan
PA
lar
er. 2. Verde
net de
eg
verzadigd 6 g}, koolhydraten
En
9
in8g
DO
sor
ties en rol tussen de
37 g, ©
BE.
wit 28 g, vezels 2 g,
handpalmen tot balletjes.
zout 1,4 g
Lg
Leg ze op een met bloem
bestoven bakplaat en dek
vs
af met vershoudfolie. Laat
B
E)| scan de QR-code
5
om naar het
25 minuten rijzen op een
recept te gaan
B
a
warme plaats. 3. Maak
ECHT BRABANTS
odje
B
abar
rt
7
Kad
pl
N
7
je
Pre:
de
Le
de
ke
| 4
(B) scan de Qn-code
aria
EB
4
| om naar het
recept te gaan
Ge
ke
7
r
nd
(68) KOOKINSPIRATIE
«7 VOOR ELKE DAG
& -
Pi