Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 63




Hier is pagina 63 van 74 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

TYPISCH CARNAVAL

arnaval gaat

g

(

8

ar

SR

‘+

a

Brabantse

HM

N

worstenbroodjes

Le

met pittig

a

.

kipgehakt

e

2

trik €

6

ft de

© CA. 45 MINUTEN + 30 MINUTEN RIJZEN

+ 20 MINUTEN OVENTIJD

zen

ie

visar

©

het f

5

snack & voor 8 stuks ©? GEMIDDELD

En

=

je

1:

N

INGREDIENTEN

intussen de vulling

Meng

metee:

+ 220 9 bloem

het gehakt met de knoflook,

d

« Ms theel. suiker

sambal, ketjap, paneermeel

rage

«1 zakje gedroogde gist

en leien breng op smaak

x

«100 mi melk

met zout en peper. Vorm

« 40 g boter, in blokjes

8 kleine worstjes van circa

» 500 g kipgehakt

8 cm lang. 4. Verwarm de

+ 1teentje kno

ook, geperst

oven voor op 220°C. Bestuif

«1 theel. sambal,

ue

het werkvlak met bloem en

naar smaak

rol de deegballet

uit tot

mk

pen

E17

T

«1eetl. ketjap manis

rechthoekige lap,

an circa

4

«leet. paneermeel

10x12 cm. Leg de

worstjes erop

5%

ha,

»2eieren

en

Pi

a

en sla de smalle deegranden



2 à

2

te

g over de uiteinden

an

<

ns

« vershoudfolie

rst. Rol het deeg om de

RE

a

worstjes en druk de naden

ER

#

?

Ben

dicht. Maak eventueel een

beh

nd

BEREIDEN

paar inkepingen in het deeg

4

rain

a

1. Meng de bloem, suiker,

S, Klop het overige ei los. Leg

=

7

en;

ist en melk in een kom

de worstenbroodjes n

2

)

Kneed met de hand in 2

kaar op een bakplaat

is

x

minuten tot een deeg. Voeg

k de bc

enkant met

&

de boter en een snuf zout

n het

Lei

Es

ei. Bak de broodjes

N

£

toe. Kneed het deeg nog 5

midden van de oven in 15-20

+

KES

Pr

EN

Ce

minuten door. Voe

als het

minuten gaar en goudbruin

extra

IR

deeg te droog is,

melk of bot

>. Is het

voedingswaarde per stuk

N

Li

jn

plakkerig, kne

d dan iets

390 kcal, vet 14 g (waarvan

PA

lar

er. 2. Verde

net de

eg

verzadigd 6 g}, koolhydraten

En

9

in8g

DO

sor

ties en rol tussen de

37 g, ©

BE.

wit 28 g, vezels 2 g,

handpalmen tot balletjes.

zout 1,4 g

Lg

Leg ze op een met bloem

bestoven bakplaat en dek

vs

af met vershoudfolie. Laat

B

E)| scan de QR-code

5

om naar het

25 minuten rijzen op een

recept te gaan

B

a

warme plaats. 3. Maak

ECHT BRABANTS

odje

B

abar

rt

7

Kad

pl

N

7

je

Pre:

de

Le

de

ke

| 4

(B) scan de Qn-code

aria

EB

4

| om naar het

recept te gaan

Ge

ke

7

r

nd

(68) KOOKINSPIRATIE

«7 VOOR ELKE DAG

& -

Pi