Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 32
Hier is pagina 32 van 74 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Em
an puree tot salade:
wat kan de knolselderij
el
lijk niet?
v
v
>
-
5
A
Av
ans
;
3
+
\ sé
Wi <
%
cd
14
14
ie
u
i
Er
{
Ei
a
LA:
\,
Dit is het
a
familierecept van
GE
Kim (46)
“De laatste jaren
Snelle kiptajine met knolselderij
ben ik steeds
© cA.25 MINUTEN Ö} HOOFDGERECHT ZA VOOR 4 PERSONEN {Ì GEMIDDELD
avontuurlijker
INGREDIËNTEN
* handje verse groene kruiden
gaan koken. Maar
afgedekt circa 10 minuten
«2 eetl. olijfolie
(peterselie, munt en/of
stoven. Bereid intussen
dit snelle, hartige
«1 ui, in halve ringen
koriander), fijngehakt
de couscous. 3. Serveer de
en toch ook frisse
« Ys knolselderij,
«4 eetl. Griekse of Turkse
gestoofde groenten en kip met
geschild en in reepjes
yoghurt
de couscous, Bestrooi met de
recept blijft hoe
«2 winterwortels,
kruiden en schep een lepel
dan ook altijd een
geschrapt en in reepjes
yoghurt erbij.
«2 theel, ras el hanout
topper. Ik maak
BEREIDEN
«400 g kipdijfilet,
1. Verhit de olie ineen
voedingswaarde per persoon
het altijd in de
in gelijke stukken
braadpan of tajine en fruit
640 kcal, vet 18 g (waarvan ver-
mooie tajine die
* 4 tomaten, in stukken
hierin de ui en groenten
zadigd 5 9), koolhydraten 779,
« 200 ml kippenbouillon
minimaal 4 minuten op een
ik van mijn vader
eiwit 36 g, vezels 13 g, zout 1,2 9
(van tablet)
lage stand. Voeg de ras el
165 g groente p.p.
kreeg.”
…] blikje kikkererwten,
hanout en kip toe en roerbak
afgespoeld en uitgelekt
nog enkele minuten
Scan de QR-code
+300 g couscous
2. Voeg de tomaten, bouillon
om naar het
St
| recept te gaan
en kikkererwten toe en laat
KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG