Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 32




Hier is pagina 32 van 74 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Em

an puree tot salade:

wat kan de knolselderij

el

lijk niet?

v

v

>

-

5

A

Av

ans

;

3

+

\ sé

Wi <

%

cd

14

14

ie

u

i

Er

{

Ei

a

LA:

\,

Dit is het

a

familierecept van

GE

Kim (46)

“De laatste jaren

Snelle kiptajine met knolselderij

ben ik steeds

© cA.25 MINUTEN Ö} HOOFDGERECHT ZA VOOR 4 PERSONEN {Ì GEMIDDELD

avontuurlijker

INGREDIËNTEN

* handje verse groene kruiden

gaan koken. Maar

afgedekt circa 10 minuten

«2 eetl. olijfolie

(peterselie, munt en/of

stoven. Bereid intussen

dit snelle, hartige

«1 ui, in halve ringen

koriander), fijngehakt

de couscous. 3. Serveer de

en toch ook frisse

« Ys knolselderij,

«4 eetl. Griekse of Turkse

gestoofde groenten en kip met

geschild en in reepjes

yoghurt

de couscous, Bestrooi met de

recept blijft hoe

«2 winterwortels,

kruiden en schep een lepel

dan ook altijd een

geschrapt en in reepjes

yoghurt erbij.

«2 theel, ras el hanout

topper. Ik maak

BEREIDEN

«400 g kipdijfilet,

1. Verhit de olie ineen

voedingswaarde per persoon

het altijd in de

in gelijke stukken

braadpan of tajine en fruit

640 kcal, vet 18 g (waarvan ver-

mooie tajine die

* 4 tomaten, in stukken

hierin de ui en groenten

zadigd 5 9), koolhydraten 779,

« 200 ml kippenbouillon

minimaal 4 minuten op een

ik van mijn vader

eiwit 36 g, vezels 13 g, zout 1,2 9

(van tablet)

lage stand. Voeg de ras el

165 g groente p.p.

kreeg.”

…] blikje kikkererwten,

hanout en kip toe en roerbak

afgespoeld en uitgelekt

nog enkele minuten

Scan de QR-code

+300 g couscous

2. Voeg de tomaten, bouillon

om naar het

St

| recept te gaan

en kikkererwten toe en laat

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG