Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 52




Hier is pagina 52 van 74 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

5

m

»

I,

fl

MIJN RECEPTVERHAAL

[

De echte

|

NE 4

rendang

Voor Daniel Agradinata (41), geboren in Bandung,

€ 4

gaat er niets boven rendang naar origineel recept van

=

zijn moeder. Wij snappen wel waarom. Het kruidige

€!

u

stoofgerecht is boterzacht, vol smaaknuances, pit en

karakter. Of zoals Daniel zelf zegt: “Ik word er heel

gelukkig van.”

In Indonesië werkte hij als jurist en maakte hij in zijn vrije tijd

ve

regelmatig lekkere gerechten voor zijn familie. Maar het koken

groeide pas echt uit tot een passie toen hij twaalf jaar geleden

verhuisde naar Nederland. “Ik miste het Indonesische eten en

besloot om het koken weer op te pakken, Zo heb ik gewerkt in

diverse restaurants en inmiddels ben ik cateraar. Vanuit huis

TIPS VAN

in Armsterdam maak ik authentieke Indonesische gerechten,

DANIEL

-Maak een

die ik bezorg bij mijn klanten en daarbij dek ik als het kan ook

nog even leuk de tafel. So nice to do!”

dubbele portie

van dit recept en

Koken is voor Daniel een kwestie van ruiken, kijken en veel

Era zn

proeven. Een recept is in zijn ogen slechts een leidraad.

Vervang de

sereh eventueol

Want smaken, hoeveelheden en tijden die moet je, aldus

Daniel, écht aanvoelen. Wanneer hij de kruidenpasta fruit,

door geraspte

vult de keuken zich al snel met de heerlijkste geuren. "Bij

citroenschil.

rendang denk ik meteen aan het suikerfeest bij ons thuis”,

vertelt Daniel enthousiast. “Mijn moeder stond dan uren in

6

&\ KOOKINSPIRATIE

@

_/ VOOR ELKE DAG