Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 52
Hier is pagina 52 van 74 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
5
m
»
I,
fl
MIJN RECEPTVERHAAL
[
De echte
|
NE 4
rendang
Voor Daniel Agradinata (41), geboren in Bandung,
€ 4
gaat er niets boven rendang naar origineel recept van
=
zijn moeder. Wij snappen wel waarom. Het kruidige
€!
u
stoofgerecht is boterzacht, vol smaaknuances, pit en
karakter. Of zoals Daniel zelf zegt: “Ik word er heel
gelukkig van.”
In Indonesië werkte hij als jurist en maakte hij in zijn vrije tijd
ve
regelmatig lekkere gerechten voor zijn familie. Maar het koken
groeide pas echt uit tot een passie toen hij twaalf jaar geleden
verhuisde naar Nederland. “Ik miste het Indonesische eten en
besloot om het koken weer op te pakken, Zo heb ik gewerkt in
diverse restaurants en inmiddels ben ik cateraar. Vanuit huis
TIPS VAN
in Armsterdam maak ik authentieke Indonesische gerechten,
DANIEL
-Maak een
die ik bezorg bij mijn klanten en daarbij dek ik als het kan ook
nog even leuk de tafel. So nice to do!”
dubbele portie
van dit recept en
Koken is voor Daniel een kwestie van ruiken, kijken en veel
Era zn
proeven. Een recept is in zijn ogen slechts een leidraad.
Vervang de
sereh eventueol
Want smaken, hoeveelheden en tijden die moet je, aldus
Daniel, écht aanvoelen. Wanneer hij de kruidenpasta fruit,
door geraspte
vult de keuken zich al snel met de heerlijkste geuren. "Bij
citroenschil.
rendang denk ik meteen aan het suikerfeest bij ons thuis”,
vertelt Daniel enthousiast. “Mijn moeder stond dan uren in
6
&\ KOOKINSPIRATIE
@
_/ VOOR ELKE DAG