Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 25


Hier is pagina 25 van 74 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Deen Folder 01.02.2021

Hier is pagina 25 van 74 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 25

Sr wi 1 4; NI Á 1 MEET | | ÿ izza met m be = bid bal 1 "4 fs hs N AN 2 4 ke © ad ee TS PE vet er L4 Le dd (5 | D nn 4e pe ÿ Ultima pizza verde de bodern met de paprika, mene N "Lu ® cA.10 MINUTEN à st olijven en kikkererwten. SAATA HIANOZ UINHIAT + 15 MINUTEN OVENTIJD Beleg met de mozzarella. BEN Æ D \ J Ö HOOFDGERECHT Bak de pizza circa 15 minu- ten in de oven, tot de Nog meer | À & voor1PizzA 1% Q GEMIDDELD bodem gaar is en de kaas groentepizza's online gesmolten. 3, Verhit intussen 4 ZONDER VLEES OF VIS de rest van de olie op een Na 1 Le + # hoge stand in een grillpan. AE et AT LÉ Gril hierin de courgettelinten nd ed vl INGREDIËNTEN in delen circa 3 minuten N, «40 g rucola 4. Neem de pizza uit de ij 772 3 oven en bestrooi met de 2 À «2 bosjes basilicum JA «40 9 Parmezaanse kaas kappertjes, courgettelinten, Rr ek - 50 g amandelen citroenrasp, rest van de ue ASE NN” N Fr «3 eetl. (appel}azijn rucola, overige basilicum en I > « 100 ml olijfolie rest van de Parmezaanse LA N je «| pizzabodem, kant-en-klaar kaas, Snijd de pizza in Nod is A e «2 groene paprika's, in blokjes punten en serveer direct. re 2 «100 g groene olijven O5 PR « 100 g kikkererwten, uitgelekt Tip => VB | en ha «bol mozzarella, in plakjes Voeg eventueel nog geroer- mn « } courgette, in linten bakte broccoliroosjes en ande ss » 2 eetl. kappertjes geschaafde venkel toe voor + rasp van ] citroen nog meer groenten op je È : 14 pizza nd LAS « grilipan En >’ voedingswaarde per pizza er * 675 kcal, vet 48 q met BEREIDEN (waarvan verzadigd 10 g), à nd 1. Pureer de helft van de rucola, koolhydraten 34 g, eiwit 22 g, me de helft van de basilicum, vezels 8 g, zout 1,3 9 N Kk: 25 gram Parmezaanse kaas, 415 g groente p.p. Be ae = de amandelen, azijn en 75 mil olie tot een pesto. Bestrijk de > ü Sn Re eN MR pizzabodem hiermee tot 2 cm [®}| scan de QR-code van de rand. 2. Verwarm de om naar het BR, recept te gaan oven voor op 220°C. Bestrooi Pizza met sprui prei eng a me LEG JE PIZZA NIET | W NI | | a TE VOL MET GROENTEN, Li 6 7 ® DAN WORDT DE LE Ft 17, Le n.n) BODEM TE NAT n | N 02 y. ii

Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 25