Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 25




Hier is pagina 25 van 74 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Sr

wi

1

4;

NI

Á

1

MEET |

|

ÿ

izza met

m

be

=

bid

bal

1

"4

fs

hs

N

AN

2 4

ke ©

ad

ee

TS

PE

vet

er

L4 Le dd

(5

|

D

nn 4e

pe

ÿ

Ultima pizza verde

de bodern met de paprika,

mene

N

"Lu

® cA.10 MINUTEN

à

st

olijven en kikkererwten.

SAATA HIANOZ UINHIAT

+ 15 MINUTEN OVENTIJD

Beleg met de mozzarella.

BEN

Æ

D

\

J

Ö HOOFDGERECHT

Bak de pizza circa 15 minu-

ten in de oven, tot de

Nog meer

|

À

& voor1PizzA

1%

Q GEMIDDELD

bodem gaar is en de kaas

groentepizza's online

gesmolten. 3, Verhit intussen

4

ZONDER VLEES OF VIS

de rest van de olie op een

Na

1

Le

+

#

hoge stand in een grillpan.

AE

et

AT LÉ

Gril hierin de courgettelinten

nd

ed

vl

INGREDIËNTEN

in delen circa 3 minuten

N,

«40 g rucola

4. Neem de pizza uit de

ij 772

3

oven en bestrooi met de

2 À

«2 bosjes basilicum

JA

«40 9 Parmezaanse kaas

kappertjes, courgettelinten,

Rr

ek

- 50 g amandelen

citroenrasp, rest van de

ue

ASE

NN”

N

Fr

«3 eetl. (appel}azijn

rucola, overige basilicum en

I

>

« 100 ml olijfolie

rest van de Parmezaanse

LA

N je

«| pizzabodem, kant-en-klaar

kaas, Snijd de pizza in

Nod

is A

e

«2 groene paprika's, in blokjes

punten en serveer direct.

re

2

«100 g groene olijven

O5

PR

« 100 g kikkererwten, uitgelekt

Tip

=> VB

|

en ha

«bol mozzarella, in plakjes

Voeg eventueel nog geroer-

mn

« } courgette, in linten

bakte broccoliroosjes en

ande

ss

» 2 eetl. kappertjes

geschaafde venkel toe voor

+ rasp van ] citroen

nog meer groenten op je

È :

14

pizza

nd

LAS

« grilipan

En >’

voedingswaarde per pizza

er

*

675 kcal, vet 48 q

met

BEREIDEN

(waarvan verzadigd 10 g),

à

nd

1. Pureer de helft van de rucola,

koolhydraten 34 g, eiwit 22 g,

me

de helft van de basilicum,

vezels 8 g, zout 1,3 9

N

Kk:

25 gram Parmezaanse kaas,

415 g groente p.p.

Be ae

=

de amandelen, azijn en 75 mil

olie tot een pesto. Bestrijk de

>

ü

Sn

Re

eN

MR

pizzabodem hiermee tot 2 cm

[®}| scan de QR-code

van de rand. 2. Verwarm de

om naar het

BR,

recept te gaan

oven voor op 220°C. Bestrooi

Pizza met sprui

prei eng

a me

LEG JE PIZZA NIET

|

W

NI

|

|

a

TE VOL MET GROENTEN,

Li

6

7

®

DAN WORDT DE

LE

Ft

17,

Le

n.n)

BODEM TE NAT

n

|

N

02

y.

ii