Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 25
Hier is pagina 25 van 74 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Sr
wi
1
4;
NI
Á
1
MEET |
|
ÿ
izza met
m
be
=
bid
bal
1
"4
fs
hs
N
AN
2 4
ke ©
ad
ee
TS
PE
vet
er
L4 Le dd
(5
|
D
nn 4e
pe
ÿ
Ultima pizza verde
de bodern met de paprika,
mene
N
"Lu
® cA.10 MINUTEN
à
st
olijven en kikkererwten.
SAATA HIANOZ UINHIAT
+ 15 MINUTEN OVENTIJD
Beleg met de mozzarella.
BEN
Æ
D
\
J
Ö HOOFDGERECHT
Bak de pizza circa 15 minu-
ten in de oven, tot de
Nog meer
|
À
& voor1PizzA
1%
Q GEMIDDELD
bodem gaar is en de kaas
groentepizza's online
gesmolten. 3, Verhit intussen
4
ZONDER VLEES OF VIS
de rest van de olie op een
Na
1
Le
+
#
hoge stand in een grillpan.
AE
et
AT LÉ
Gril hierin de courgettelinten
nd
ed
vl
INGREDIËNTEN
in delen circa 3 minuten
N,
«40 g rucola
4. Neem de pizza uit de
ij 772
3
oven en bestrooi met de
2 À
«2 bosjes basilicum
JA
«40 9 Parmezaanse kaas
kappertjes, courgettelinten,
Rr
ek
- 50 g amandelen
citroenrasp, rest van de
ue
ASE
NN”
N
Fr
«3 eetl. (appel}azijn
rucola, overige basilicum en
I
>
« 100 ml olijfolie
rest van de Parmezaanse
LA
N je
«| pizzabodem, kant-en-klaar
kaas, Snijd de pizza in
Nod
is A
e
«2 groene paprika's, in blokjes
punten en serveer direct.
re
2
«100 g groene olijven
O5
PR
« 100 g kikkererwten, uitgelekt
Tip
=> VB
|
en ha
«bol mozzarella, in plakjes
Voeg eventueel nog geroer-
mn
« } courgette, in linten
bakte broccoliroosjes en
ande
ss
» 2 eetl. kappertjes
geschaafde venkel toe voor
+ rasp van ] citroen
nog meer groenten op je
È :
14
pizza
nd
LAS
« grilipan
En >’
voedingswaarde per pizza
er
*
675 kcal, vet 48 q
met
BEREIDEN
(waarvan verzadigd 10 g),
à
nd
1. Pureer de helft van de rucola,
koolhydraten 34 g, eiwit 22 g,
me
de helft van de basilicum,
vezels 8 g, zout 1,3 9
N
Kk:
25 gram Parmezaanse kaas,
415 g groente p.p.
Be ae
=
de amandelen, azijn en 75 mil
olie tot een pesto. Bestrijk de
>
ü
Sn
Re
eN
MR
pizzabodem hiermee tot 2 cm
[®}| scan de QR-code
van de rand. 2. Verwarm de
om naar het
BR,
recept te gaan
oven voor op 220°C. Bestrooi
Pizza met sprui
prei eng
a me
LEG JE PIZZA NIET
|
W
NI
|
|
a
TE VOL MET GROENTEN,
Li
6
7
®
DAN WORDT DE
LE
Ft
17,
Le
n.n)
BODEM TE NAT
n
|
N
02
y.
ii