Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 33




Hier is pagina 33 van 74 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Pof

Knolselderij-

DIE KNOL

knoflookpuree

Net als een hele bloemkool

N302Z13S 13H LIN

kun je ook een knolselderij

Snijd % geschilde knolselderij in

in z'n geheel poffen in

kleine blokjes en breng deze aan

de oven. Eenvoudig, erg

9

de kook met 4 gepelde teentjes

smaakvol en populair

knoflook, een schepje zout,

geworden door chef Yotam

leetlepel olijfolie en net genoeg

Ottolenghi. Maak een

water tot de blokjes onder staan,

knolselderij goed schoon

Kook in circa 20 minuten gaar en

en prik hem rondom zo'n

giet af. Pureer met een stamper

of in een keukenmachine tot

20 keer in. Bestrijk met

olijfolie gemengd met wat

een smeuige puree. Lekker

korianderzaad, leg op een

met geroosterd vlees of vis en

bakplaat en zet zo'n 2-3

kruidenboter.

uur in een oven van 170°C

Besprenkel tussendoor

nog een paar keer met

Scan de QR-code

a

=

om naar het

olijfolie en klaar is je knol

recept te gaan

ì

2

27

— SNEL KLAAR

EE

Fruitige

knolselderijsalade

met blauwe kaas

zn



Verkruimel 100 gram blauwe

kaas en roer 100 gram zure room

5

erdoor. Breng op smaak met

Le

peper. Meng het sap van

he

ys citroen met 4 eetlepels water

ù

Snijd Ms knolselderij in dikke

plakken en rasp ze in reepjes

met een handrasp of een

ue

1

keukenmachine met raspfunctie.

5

Schep het citroenwater erdoor

nr

om verkleuring tegen te gaan en

>

maal wat zout en peper erover

#

Schep de knolselderij in een

Es

D

grote kom om met

1 bosje fijngehakte peterselie en

En

de kaascrème. Schep 1 peer in

x 4 »

blokjes, 100 gram gehalveerde

pitloze druiven en 50 gram grof

to

z

Ns

an

4

gehakte pecannoten erdoor en

3]

Er

serveer direct

#

21202

©