Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 33


Hier is pagina 33 van 74 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Deen Folder 01.02.2021

Hier is pagina 33 van 74 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 33

Pof Knolselderij- DIE KNOL knoflookpuree Net als een hele bloemkool N302Z13S 13H LIN kun je ook een knolselderij Snijd % geschilde knolselderij in in z'n geheel poffen in kleine blokjes en breng deze aan de oven. Eenvoudig, erg 9 de kook met 4 gepelde teentjes smaakvol en populair knoflook, een schepje zout, geworden door chef Yotam leetlepel olijfolie en net genoeg Ottolenghi. Maak een water tot de blokjes onder staan, knolselderij goed schoon Kook in circa 20 minuten gaar en en prik hem rondom zo'n giet af. Pureer met een stamper of in een keukenmachine tot 20 keer in. Bestrijk met olijfolie gemengd met wat een smeuige puree. Lekker korianderzaad, leg op een met geroosterd vlees of vis en bakplaat en zet zo'n 2-3 kruidenboter. uur in een oven van 170°C Besprenkel tussendoor nog een paar keer met Scan de QR-code a = om naar het olijfolie en klaar is je knol recept te gaan ì 2 27 — SNEL KLAAR EE Fruitige knolselderijsalade met blauwe kaas zn “ Verkruimel 100 gram blauwe kaas en roer 100 gram zure room 5 erdoor. Breng op smaak met Le peper. Meng het sap van he ys citroen met 4 eetlepels water ù Snijd Ms knolselderij in dikke plakken en rasp ze in reepjes met een handrasp of een ue 1 keukenmachine met raspfunctie. 5 Schep het citroenwater erdoor nr om verkleuring tegen te gaan en > maal wat zout en peper erover # Schep de knolselderij in een Es D grote kom om met 1 bosje fijngehakte peterselie en En de kaascrème. Schep 1 peer in x 4 » blokjes, 100 gram gehalveerde pitloze druiven en 50 gram grof to z Ns an 4 gehakte pecannoten erdoor en 3] Er serveer direct # 21202 ©

Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 33