Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 57
Hier is pagina 57 van 74 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
5
!
a
Gevulde beenham met broccolicrème
x
N
@ ca. 25 MINUTEN +
doormidden en klap open. Snijd
40 MINUTEN OVENTIJD
de opengeklapte helften vanuit
hi
het midden nog een keer weer
NN N
?
Ô HOOFDGERECHT
N
net niet helemaal door. Vouw
Æ VOOR 4 PERSONEN
de ham uit tot een lange lap
re
© cEMIDDELD
en bestrooi met zout en peper.
2. Pureer de groene kruiden,
knoflook en paneermeel met
IF
INGREDIENTEN
een beetje olijfolie tot een
#
EN
« 600 g beenham naturel
grove pasta. Bestrijk de snijzijde
LA
+25 g peterselie
van de beenham ermee, rol
+25 g bieslook
het vlees op en bind het vast
—
ré
+ 50 g basilicum
met keukengaren. Bestrooi
L
« 2 teentjes knoflook, gepeld
met zout en peper. 3, Verhit
&
«3 eetl, grof paneermeel
N u
2 eetiepels olijfolie in de
%
(panko) of 2 sneetjes witbrood,
braadpan en bak hierin de ham
verkruimeld
rondom lichtbruin. Zet de pan
aA!
«75 mi olijfolie
40-45 minuten in het midden
van de oven, Steek eventueel een
N
«500 9 broccoli
«200 mi groentebouillon
vleesthermometer erin en wacht
+125 mil crème fraiche
tot de kerntemperatuur van
het vlees 62-63°C is. 4. Verdeel
« keukenpapier
intussen de broccoli in roosjes
+ keukengaren
en snijd de stelen in stukjes.
… ovenvaste braadpan
Kook de broccoli in de bouillon
« evt. vleesthermometer
in 5-6 minuten beetgaar. Giet af
en vang het vocht op. Pureer de
Winterse ratatouille
broccoli met de crèrne fraiche,
BEREIDEN
zout en peper. Voeg indien nodig
1. Verwarm de oven voor op
extra kookvocht toe. 5, Neem
® _CA15 MINUTEN + 35 MINUTEN OVENTIJD
180°C. Dep de beenham droog
de ham uit de oven en laat circa
Ö BIJGERECHT ÂÀ VOOR 4 PERSONEN
met keukenpapier. Snijd de ham
10 minuten rusten. Verdeel
© GEMIDDELD Ò zoNpeR VLEES OF vis
horizontaal net niet helemaal
de broccolicrème over warme
borden. Snijd de ham in plakken
en leg op de borden.
BEREIDEN
3
1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd
Tip
2 geschrapte pastinaken, 4: geschilde
Vervang de groene kruiden door
knolselderij, 400 gram geschrapte winterpeen
pesto of tapenade.
en 400 g geschilde pompoen in 1-1,5 cm dikke
plakken. Leg ze tegen elkaar in een ingevette
voedingswaarde per persoon
ovenschaal, tot de schaal vol is. 2, Verwarm
%“
520 kcal, vet 37 g (waarvan ver-
400 gram tomatenblokjes met sap, 200 gram
zadigd 12 g), koolhydraten Nl 5,
fijngehakte gegrilde paprika's uit pot, l eetlepel
eiwit 34 g, vezels 5 g, zout 3,6 q
gehakte tijm, zout en peper tot een saus. Giet
95 g groente p.p.
over de groenten en zet de groenten in de oven,
Verlaag na 10 minuten de oventernperatuur naar
160°C en gaar de ratatouille in 35-40 minuten.
ON
hed
Terrazzano Verdicchio Classico
Es
Verdicchio is de lokale held van de Italiaanse Marken-streek. De wijngaarden rondom het kasteel
van Jesi staan bekend als de beste van de regio: alleen deze wijnen mogen gelabeld worden als
A
‘Verdicchio di Castelli di Jesi Classico’. Met zijn frisse zuren en fruitige karakter is dit de ideale partner
+:
voor bij salades, vis, kip en varkensvlees. Naast kruidigheid proef je appel, citrus en witte bloemen.
Boodschappen
21200
©