Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 57


Hier is pagina 57 van 74 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Deen Folder 01.02.2021

Hier is pagina 57 van 74 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 57

5 ! a Gevulde beenham met broccolicrème x N @ ca. 25 MINUTEN + doormidden en klap open. Snijd 40 MINUTEN OVENTIJD de opengeklapte helften vanuit hi het midden nog een keer weer NN N ? Ô HOOFDGERECHT N net niet helemaal door. Vouw Æ VOOR 4 PERSONEN de ham uit tot een lange lap re © cEMIDDELD en bestrooi met zout en peper. 2. Pureer de groene kruiden, knoflook en paneermeel met IF INGREDIENTEN een beetje olijfolie tot een # EN « 600 g beenham naturel grove pasta. Bestrijk de snijzijde LA +25 g peterselie van de beenham ermee, rol +25 g bieslook het vlees op en bind het vast — ré + 50 g basilicum met keukengaren. Bestrooi L « 2 teentjes knoflook, gepeld met zout en peper. 3, Verhit & «3 eetl, grof paneermeel N u 2 eetiepels olijfolie in de % (panko) of 2 sneetjes witbrood, braadpan en bak hierin de ham verkruimeld rondom lichtbruin. Zet de pan aA! «75 mi olijfolie 40-45 minuten in het midden van de oven, Steek eventueel een N «500 9 broccoli «200 mi groentebouillon vleesthermometer erin en wacht +125 mil crème fraiche tot de kerntemperatuur van het vlees 62-63°C is. 4. Verdeel « keukenpapier intussen de broccoli in roosjes + keukengaren en snijd de stelen in stukjes. … ovenvaste braadpan Kook de broccoli in de bouillon « evt. vleesthermometer in 5-6 minuten beetgaar. Giet af en vang het vocht op. Pureer de Winterse ratatouille broccoli met de crèrne fraiche, BEREIDEN zout en peper. Voeg indien nodig 1. Verwarm de oven voor op extra kookvocht toe. 5, Neem ® _CA15 MINUTEN + 35 MINUTEN OVENTIJD 180°C. Dep de beenham droog de ham uit de oven en laat circa Ö BIJGERECHT ÂÀ VOOR 4 PERSONEN met keukenpapier. Snijd de ham 10 minuten rusten. Verdeel © GEMIDDELD Ò zoNpeR VLEES OF vis horizontaal net niet helemaal de broccolicrème over warme borden. Snijd de ham in plakken en leg op de borden. BEREIDEN 3 1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd Tip 2 geschrapte pastinaken, 4: geschilde Vervang de groene kruiden door knolselderij, 400 gram geschrapte winterpeen pesto of tapenade. en 400 g geschilde pompoen in 1-1,5 cm dikke plakken. Leg ze tegen elkaar in een ingevette voedingswaarde per persoon ovenschaal, tot de schaal vol is. 2, Verwarm %“ 520 kcal, vet 37 g (waarvan ver- 400 gram tomatenblokjes met sap, 200 gram zadigd 12 g), koolhydraten Nl 5, fijngehakte gegrilde paprika's uit pot, l eetlepel eiwit 34 g, vezels 5 g, zout 3,6 q gehakte tijm, zout en peper tot een saus. Giet 95 g groente p.p. over de groenten en zet de groenten in de oven, Verlaag na 10 minuten de oventernperatuur naar 160°C en gaar de ratatouille in 35-40 minuten. ON hed Terrazzano Verdicchio Classico Es Verdicchio is de lokale held van de Italiaanse Marken-streek. De wijngaarden rondom het kasteel van Jesi staan bekend als de beste van de regio: alleen deze wijnen mogen gelabeld worden als A ‘Verdicchio di Castelli di Jesi Classico’. Met zijn frisse zuren en fruitige karakter is dit de ideale partner +: voor bij salades, vis, kip en varkensvlees. Naast kruidigheid proef je appel, citrus en witte bloemen. Boodschappen 21200 ©

Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 57