Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 57




Hier is pagina 57 van 74 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

5

!

a

Gevulde beenham met broccolicrème

x

N

@ ca. 25 MINUTEN +

doormidden en klap open. Snijd

40 MINUTEN OVENTIJD

de opengeklapte helften vanuit

hi

het midden nog een keer weer

NN N

?

Ô HOOFDGERECHT

N

net niet helemaal door. Vouw

Æ VOOR 4 PERSONEN

de ham uit tot een lange lap

re

© cEMIDDELD

en bestrooi met zout en peper.

2. Pureer de groene kruiden,

knoflook en paneermeel met

IF

INGREDIENTEN

een beetje olijfolie tot een

#

EN

« 600 g beenham naturel

grove pasta. Bestrijk de snijzijde

LA

+25 g peterselie

van de beenham ermee, rol

+25 g bieslook

het vlees op en bind het vast





+ 50 g basilicum

met keukengaren. Bestrooi

L

« 2 teentjes knoflook, gepeld

met zout en peper. 3, Verhit

&

«3 eetl, grof paneermeel

N u

2 eetiepels olijfolie in de

%

(panko) of 2 sneetjes witbrood,

braadpan en bak hierin de ham

verkruimeld

rondom lichtbruin. Zet de pan

aA!

«75 mi olijfolie

40-45 minuten in het midden

van de oven, Steek eventueel een

N

«500 9 broccoli

«200 mi groentebouillon

vleesthermometer erin en wacht

+125 mil crème fraiche

tot de kerntemperatuur van

het vlees 62-63°C is. 4. Verdeel

« keukenpapier

intussen de broccoli in roosjes

+ keukengaren

en snijd de stelen in stukjes.

… ovenvaste braadpan

Kook de broccoli in de bouillon

« evt. vleesthermometer

in 5-6 minuten beetgaar. Giet af

en vang het vocht op. Pureer de

Winterse ratatouille

broccoli met de crèrne fraiche,

BEREIDEN

zout en peper. Voeg indien nodig

1. Verwarm de oven voor op

extra kookvocht toe. 5, Neem

® _CA15 MINUTEN + 35 MINUTEN OVENTIJD

180°C. Dep de beenham droog

de ham uit de oven en laat circa

Ö BIJGERECHT ÂÀ VOOR 4 PERSONEN

met keukenpapier. Snijd de ham

10 minuten rusten. Verdeel

© GEMIDDELD Ò zoNpeR VLEES OF vis

horizontaal net niet helemaal

de broccolicrème over warme

borden. Snijd de ham in plakken

en leg op de borden.

BEREIDEN

3

1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd

Tip

2 geschrapte pastinaken, 4: geschilde

Vervang de groene kruiden door

knolselderij, 400 gram geschrapte winterpeen

pesto of tapenade.

en 400 g geschilde pompoen in 1-1,5 cm dikke

plakken. Leg ze tegen elkaar in een ingevette

voedingswaarde per persoon

ovenschaal, tot de schaal vol is. 2, Verwarm

%“

520 kcal, vet 37 g (waarvan ver-

400 gram tomatenblokjes met sap, 200 gram

zadigd 12 g), koolhydraten Nl 5,

fijngehakte gegrilde paprika's uit pot, l eetlepel

eiwit 34 g, vezels 5 g, zout 3,6 q

gehakte tijm, zout en peper tot een saus. Giet

95 g groente p.p.

over de groenten en zet de groenten in de oven,

Verlaag na 10 minuten de oventernperatuur naar

160°C en gaar de ratatouille in 35-40 minuten.

ON

hed

Terrazzano Verdicchio Classico

Es

Verdicchio is de lokale held van de Italiaanse Marken-streek. De wijngaarden rondom het kasteel

van Jesi staan bekend als de beste van de regio: alleen deze wijnen mogen gelabeld worden als

A

‘Verdicchio di Castelli di Jesi Classico’. Met zijn frisse zuren en fruitige karakter is dit de ideale partner

+:

voor bij salades, vis, kip en varkensvlees. Naast kruidigheid proef je appel, citrus en witte bloemen.

Boodschappen

21200

©