Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 31




Hier is pagina 31 van 74 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Knolselderijstamppot

met spekjesjus

© cA.25 MINUTEN

Ö HOOFDGERECHT

& VOOR 3-4 PERSONEN

D GEMIDDELD

N30Z13S 13H LIN

INGREDIENTEN

: knolselderij, geschild

en in kleine blokjes

«600 g kruimige aardappels,

geschild en in blokjes

1 laurierblaadje

1theel. olie

200 g ontbijtspekblokjes

4 sjalotten, gesnipperd

bosje tijm, blaadjes gerist

«evt. 4 eetl. witte wijn

eetl, boter

« nootmuskaat

Pro

Be

a

Er

BEREIDEN

he

U

1. Meng de blokjes knolselderij en

%.

L >

DT

Te

£

aardappel in een pan en giet zoveel

Pin

water erop dat ze net onder staan. Voeg

DE

47

Dn,

een schepje zout en het laurierblaadje

%

toe en kook in 15-20 minuten gaar.

"4

ER

2. Verhit intussen de olie en bak hierin

pe,

>

5

P_n

de spekblokjes uit op een lage stand

®

Voeg de sjalot en tijm toe en fruit circa

> El

4 minuten mee, Voeg een paar

A

A,



eetlepels water of witte wijn toe en stoof

in een paar minuten tot een jus.

2

3. Giet de aardappels en knolselderij

af en laat goed uitlekken. Verwijder de

<=

laurier en voeg de boter toe. Stamp tot

a"

een grove stamppot en breng op smaak

#4

met peper en nootmuskaat. Serveer op

"+

het bord met een lepel spekjesjus.

Tip

kit

Minder zin in snijwerk? Neem dan

500 gram panklare knolselderij

De

voedingswaarde per persoon

360 kcal, vet 18 g (waarvan verzadigd

7 g), koolhydraten 30 g, eiwit 13 g,

vezels 8 g, zout 1,9 9

125 g groente p.p.

Ei

Scan de QR-code

2

om naar het

Ex

recept te gaan

PN

35)