Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 31
Hier is pagina 31 van 74 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Knolselderijstamppot
met spekjesjus
© cA.25 MINUTEN
Ö HOOFDGERECHT
& VOOR 3-4 PERSONEN
D GEMIDDELD
N30Z13S 13H LIN
INGREDIENTEN
: knolselderij, geschild
en in kleine blokjes
«600 g kruimige aardappels,
geschild en in blokjes
1 laurierblaadje
1theel. olie
200 g ontbijtspekblokjes
4 sjalotten, gesnipperd
bosje tijm, blaadjes gerist
«evt. 4 eetl. witte wijn
eetl, boter
« nootmuskaat
Pro
Be
a
Er
BEREIDEN
he
U
1. Meng de blokjes knolselderij en
%.
L >
DT
Te
£
aardappel in een pan en giet zoveel
Pin
water erop dat ze net onder staan. Voeg
DE
47
Dn,
een schepje zout en het laurierblaadje
%
toe en kook in 15-20 minuten gaar.
"4
ER
2. Verhit intussen de olie en bak hierin
pe,
>
5
P_n
de spekblokjes uit op een lage stand
®
Voeg de sjalot en tijm toe en fruit circa
> El
4 minuten mee, Voeg een paar
A
A,
1»
eetlepels water of witte wijn toe en stoof
in een paar minuten tot een jus.
2
3. Giet de aardappels en knolselderij
af en laat goed uitlekken. Verwijder de
<=
laurier en voeg de boter toe. Stamp tot
a"
een grove stamppot en breng op smaak
#4
met peper en nootmuskaat. Serveer op
"+
het bord met een lepel spekjesjus.
Tip
kit
Minder zin in snijwerk? Neem dan
500 gram panklare knolselderij
De
voedingswaarde per persoon
360 kcal, vet 18 g (waarvan verzadigd
7 g), koolhydraten 30 g, eiwit 13 g,
vezels 8 g, zout 1,9 9
125 g groente p.p.
Ei
Scan de QR-code
2
om naar het
Ex
recept te gaan
PN
35)