Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 55


Hier is pagina 55 van 74 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Deen Folder 01.02.2021

Hier is pagina 55 van 74 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 55

7 Rendang — de boemboe zacht 5 de! s c 5 ® ca.suur minuten. Rooster intussen Ö HOOFDGERECHT de kokos z nder te kleuren in A VOOR 4 PERSONEN een droge, hete koekenpan © GEMIDDELD Houd apart. Voeg het vlees £ toe aan de boemboe en bak al omschepr pend rondom 1VVHU3A1dI934 NCIW u INGREDIENTEN aan. 3. Schep de kokosrasp -8s jalotjes of 2 uie: en kokosmelk erdoor en voeg A É | gesnipperd en scheutje water toe, Stoof | * 4 teentjes knoflook, afgedekt 2, 2 uur, tot het | 1 Pr } il | gehalveerd vlees gaar en zacht is, 4, Stoof fl N | «100 g rode peper, in stukjes het laatste half uur zonder 6 cm verse gember deksel zodat het vocht an neden ere | geschild en fijns inkoken. Kook intussen de rijst | * 2 stengels citroengras en serveer de rendang met de (sereh), fijngesneden rijst. Bestrooi met peterselie 4 «2 theel. kurkuma «2 theel. koria >rpoeder Tip 3 ES «Itheel, komiinpoeder Lekker met een komkommer- m «Itheel. kaneelpoeder salade. Halveer een komkom- N « x «Itheel, kardemompoeder mer met schil in de lengt en «6 eetl. zonnebloemolie schep de zaadjes Jt À S «50 g kokosrasp ijd de helften in stukken * 800 g runder(rib}lappen, van 3 cm en snijd deze in de in dikke stukken lengte in reepjes. Meng met * 500 ml kokosmelk 1 rode peper, in ringetjes en +300 g rijst 1 bosui, in ring r es. Breng as « handje peterselie, gehakt op smaak met citroe ap en x zout | « vijzel of keukenmachine Hr voedingswaarde per persoon 100 kcal, vet 67 g (waarvan BEREIDEN verzadigd 36 g), koolhydraten 3 1. rijf de sjalot, knoflook, rode 72 g, eiwit 51 g, vezels 5g, A s peper, gembe itroengra Ss zout 0,4 q en alle specerije fijn in een ruime vijz lof in de | à J No keukenmachine tot een (fl A Gr kruidenpasta (boemboe) BI sean se aR.cose 2. Verhit de olie in ee: 2 om naar het 2 AS recept te gaan braadpan en bak hierin | | | —— | | EE | ES | Ï Dn ! Boodschappen (59)

Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 55