Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 55




Hier is pagina 55 van 74 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

7

Rendang



de boemboe zacht

5 de!

s

c

5

® ca.suur

minuten. Rooster intussen

Ö HOOFDGERECHT

de kokos z

nder te kleuren in

A VOOR 4 PERSONEN

een droge, hete koekenpan

© GEMIDDELD

Houd apart. Voeg het vlees

£

toe aan de boemboe en bak

al omschepr

pend rondom

1VVHU3A1dI934 NCIW

u

INGREDIENTEN

aan. 3. Schep de kokosrasp

-8s

jalotjes of 2 uie:

en kokosmelk erdoor en voeg

A

É

|

gesnipperd

en scheutje water toe, Stoof

|

* 4 teentjes knoflook,

afgedekt 2,

2

uur, tot het

|

1

Pr

}

il

|

gehalveerd

vlees gaar en zacht is, 4, Stoof

fl

N

|

«100 g rode peper, in stukjes

het laatste half uur zonder

6 cm verse gember

deksel zodat het vocht

an

neden

ere

|

geschild en fijns

inkoken. Kook intussen de rijst

|

* 2 stengels citroengras

en serveer de rendang met de

(sereh), fijngesneden

rijst. Bestrooi met peterselie

4

«2 theel. kurkuma

«2 theel. koria

>rpoeder

Tip

3

ES

«Itheel, komiinpoeder

Lekker met een komkommer-

m

«Itheel. kaneelpoeder

salade. Halveer een komkom-

N

«

x

«Itheel, kardemompoeder

mer met schil in de lengt

en

«6 eetl. zonnebloemolie

schep de zaadjes

Jt

À

S

«50 g kokosrasp

ijd de helften in stukken

* 800 g runder(rib}lappen,

van 3 cm en snijd deze in de

in dikke stukken

lengte in reepjes. Meng met

* 500 ml kokosmelk

1 rode peper, in ringetjes en

+300 g rijst

1 bosui, in ring

r

es. Breng

as

« handje peterselie, gehakt

op smaak met citroe

ap en

x

zout

|

« vijzel of keukenmachine

Hr

voedingswaarde per persoon

100 kcal, vet 67 g (waarvan

BEREIDEN

verzadigd 36 g), koolhydraten

3

1.

rijf de sjalot, knoflook, rode

72 g, eiwit 51 g, vezels 5g,

A

s

peper, gembe

itroengra

Ss

zout 0,4 q

en alle specerije

fijn in

een ruime vijz

lof in de

|

à J

No

keukenmachine tot een

(fl

A

Gr

kruidenpasta (boemboe)

BI sean se aR.cose

2. Verhit de olie in ee:

2

om naar het

2 AS

recept te gaan

braadpan en bak hierin

|

|

|

——

|

|

EE

|

ES

|

Ï

Dn

!

Boodschappen

(59)