Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 55
Hier is pagina 55 van 74 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
7
Rendang
—
de boemboe zacht
5 de!
s
c
5
® ca.suur
minuten. Rooster intussen
Ö HOOFDGERECHT
de kokos z
nder te kleuren in
A VOOR 4 PERSONEN
een droge, hete koekenpan
© GEMIDDELD
Houd apart. Voeg het vlees
£
toe aan de boemboe en bak
al omschepr
pend rondom
1VVHU3A1dI934 NCIW
u
INGREDIENTEN
aan. 3. Schep de kokosrasp
-8s
jalotjes of 2 uie:
en kokosmelk erdoor en voeg
A
É
|
gesnipperd
en scheutje water toe, Stoof
|
* 4 teentjes knoflook,
afgedekt 2,
2
uur, tot het
|
1
Pr
}
il
|
gehalveerd
vlees gaar en zacht is, 4, Stoof
fl
N
|
«100 g rode peper, in stukjes
het laatste half uur zonder
6 cm verse gember
deksel zodat het vocht
an
neden
ere
|
geschild en fijns
inkoken. Kook intussen de rijst
|
* 2 stengels citroengras
en serveer de rendang met de
(sereh), fijngesneden
rijst. Bestrooi met peterselie
4
«2 theel. kurkuma
«2 theel. koria
>rpoeder
Tip
3
ES
«Itheel, komiinpoeder
Lekker met een komkommer-
m
«Itheel. kaneelpoeder
salade. Halveer een komkom-
N
«
x
«Itheel, kardemompoeder
mer met schil in de lengt
en
«6 eetl. zonnebloemolie
schep de zaadjes
Jt
À
S
«50 g kokosrasp
ijd de helften in stukken
* 800 g runder(rib}lappen,
van 3 cm en snijd deze in de
in dikke stukken
lengte in reepjes. Meng met
* 500 ml kokosmelk
1 rode peper, in ringetjes en
+300 g rijst
1 bosui, in ring
r
es. Breng
as
« handje peterselie, gehakt
op smaak met citroe
ap en
x
zout
|
« vijzel of keukenmachine
Hr
voedingswaarde per persoon
100 kcal, vet 67 g (waarvan
BEREIDEN
verzadigd 36 g), koolhydraten
3
1.
rijf de sjalot, knoflook, rode
72 g, eiwit 51 g, vezels 5g,
A
s
peper, gembe
itroengra
Ss
zout 0,4 q
en alle specerije
fijn in
een ruime vijz
lof in de
|
à J
No
keukenmachine tot een
(fl
A
Gr
kruidenpasta (boemboe)
BI sean se aR.cose
2. Verhit de olie in ee:
2
om naar het
2 AS
recept te gaan
braadpan en bak hierin
|
|
|
——
|
|
EE
|
ES
|
Ï
Dn
!
Boodschappen
(59)