Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 49


Hier is pagina 49 van 74 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Deen Folder 01.02.2021

Hier is pagina 49 van 74 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 49

rs Zalmfilet met Geroosterd mascarpone en appeltje met _ zongedroogde pistachespijs en _ tomaat roomijs © CA. 25 MINUTEN BEREIDEN © CA. 30 MINUTEN BEREIDEN Ò HOOFDGERECHT 1. Verwarm de oven voor op ©) NAGERECHT 1. Verwarm de oven & VOOR 4 PERSONEN 200°C. Dep de zalm droog met & VOOR 4 PERSONEN voor op 180°C. Maal 100 keukenpapier. Leg de filets in gram pistachenoten met CQ EENVOUDIG een ovenschaal en maal zout Q GEMIDDELD de poedersuiker in de ONYVYW A0 NVA NNAN keukenmachine tot een KB vıs en peper erover. Bestrooi met @) SLANK de zongedroogde tomaten. Leg fijn poeder en voeg dan de de kerstomaatjes in de andere INGREDIËNTEN honing, sinaasappelrasp ovenschaal en besprenkel «100 g gepelde en eidooier toe. Mix tot een INGREDIËNTEN met olijfolie. 2, Roer de wijn en pistachenoten romige spijs. +4 zalmfilets mascarpone in een kom los + leetl, extra 2. Steek met een appelboor «4 zongedroogde en giet over de zalm. Verdeel «50 g poedersuiker het klokhuis uit de appels en tomaatjes, fijngesneden de boter in stukjes over de “leet, honing halveer de appels horizontaal. * 2 bakjes cherry-/ filets. Bak de vis in het midden + rasp van Ye sinaasappel Leg de halve appels met de kerstomaatjes, van de oven in 15-20 minuten «leidooier bolle kant naar beneden in de liefst aan de tak gaar. 3. Roer de saus uit de + 4 kleine appels, gewassen ovenschaal en verdeel de spijs «2 eetl. olijfolie ovenschaal even door en schep + 4 bollen roomijs, over de holletjes. + Ya glas droge witte wijn op voorverwarmde borden. naar keuze 3. Dek af met aluminiumfolie «3 eeu. mascarpone Leg de zalm erop. Serveer met en bak de appels circa of roomkaas de geroosterde tomaatjes en » keukenmachine 15 minuten in het midden van +1eetl. boter bestrooi met basilicum. + appelboor de oven. Verwijder het folie « basilicum, « kleine ovenschaal, ingevet en bak nog 5 minuten verder. om te garneren voedingswaarde per persoon + aluminiumfolie Serveer de appels warm op 435 kcal, vet 28. 9 bordjes met een bol roomijs. « keukenpapier (waarvan verzadigd 9 g), Hak de overige pistachenoten »2 kleine ovenschalen, koolhydraten 13 g, eiwit 29 g, grof en strooi erover. ingevet vezels 4 g, zout 11 g 75 g groente p.p. voedingswaarde per persoon 385 kcal, ver 19 g Ei om naar het Scan de QR-code hz om naar het Scan de QR-code (waarvan verzadigd 5 g), recept te gaan recept te gaan koolhydraten 44 q, eiwit 8 g, af vezels 5 g, zout O1 g Dit is het familierecept van Manalita (50) “Toen mijn kinderen dit voor het eerst bij oma MEER WETEN proefden, aten ze hun vingers erbij volg ons op: op. Sindsdien eten 000 we deze zalm vaak in de feestweek of ga naar waarin we toevallig boodschappen.nl/ alle drie jarig zijn.” menu 021202 ®

Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 49