Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 49




Hier is pagina 49 van 74 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

rs

Zalmfilet met

Geroosterd

mascarpone en

appeltje met

_ zongedroogde

pistachespijs en

_ tomaat

roomijs

© CA. 25 MINUTEN

BEREIDEN

© CA. 30 MINUTEN

BEREIDEN

Ò HOOFDGERECHT

1. Verwarm de oven voor op

©) NAGERECHT

1. Verwarm de oven

& VOOR 4 PERSONEN

200°C. Dep de zalm droog met

& VOOR 4 PERSONEN

voor op 180°C. Maal 100

keukenpapier. Leg de filets in

gram pistachenoten met

CQ EENVOUDIG

een ovenschaal en maal zout

Q GEMIDDELD

de poedersuiker in de

ONYVYW A0 NVA NNAN

keukenmachine tot een

KB vıs

en peper erover. Bestrooi met

@) SLANK

de zongedroogde tomaten. Leg

fijn poeder en voeg dan de

de kerstomaatjes in de andere

INGREDIËNTEN

honing, sinaasappelrasp

ovenschaal en besprenkel

«100 g gepelde

en eidooier toe. Mix tot een

INGREDIËNTEN

met olijfolie. 2, Roer de wijn en

pistachenoten

romige spijs.

+4 zalmfilets

mascarpone in een kom los

+ leetl, extra

2. Steek met een appelboor

«4 zongedroogde

en giet over de zalm. Verdeel

«50 g poedersuiker

het klokhuis uit de appels en

tomaatjes, fijngesneden

de boter in stukjes over de

“leet, honing

halveer de appels horizontaal.

* 2 bakjes cherry-/

filets. Bak de vis in het midden

+ rasp van Ye sinaasappel

Leg de halve appels met de

kerstomaatjes,

van de oven in 15-20 minuten

«leidooier

bolle kant naar beneden in de

liefst aan de tak

gaar. 3. Roer de saus uit de

+ 4 kleine appels, gewassen

ovenschaal en verdeel de spijs

«2 eetl. olijfolie

ovenschaal even door en schep

+ 4 bollen roomijs,

over de holletjes.

+ Ya glas droge witte wijn

op voorverwarmde borden.

naar keuze

3. Dek af met aluminiumfolie

«3 eeu. mascarpone

Leg de zalm erop. Serveer met

en bak de appels circa

of roomkaas

de geroosterde tomaatjes en

» keukenmachine

15 minuten in het midden van

+1eetl. boter

bestrooi met basilicum.

+ appelboor

de oven. Verwijder het folie

« basilicum,

« kleine ovenschaal, ingevet

en bak nog 5 minuten verder.

om te garneren

voedingswaarde per persoon

+ aluminiumfolie

Serveer de appels warm op

435 kcal, vet 28. 9

bordjes met een bol roomijs.

« keukenpapier

(waarvan verzadigd 9 g),

Hak de overige pistachenoten

»2 kleine ovenschalen,

koolhydraten 13 g, eiwit 29 g,

grof en strooi erover.

ingevet

vezels 4 g, zout 11 g

75 g groente p.p.

voedingswaarde per persoon

385 kcal, ver 19 g

Ei

om naar het

Scan de QR-code

hz

om naar het

Scan de QR-code

(waarvan verzadigd 5 g),

recept te gaan

recept te gaan

koolhydraten 44 q, eiwit 8 g,

af

vezels 5 g, zout O1 g

Dit is het familierecept

van Manalita (50)

“Toen mijn

kinderen dit voor

het eerst bij oma

MEER WETEN

proefden, aten ze

hun vingers erbij

volg ons op:

op. Sindsdien eten

000

we deze zalm vaak

in de feestweek

of ga naar

waarin we toevallig

boodschappen.nl/

alle drie jarig zijn.”

menu

021202

®