Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 49
Hier is pagina 49 van 74 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
rs
Zalmfilet met
Geroosterd
mascarpone en
appeltje met
_ zongedroogde
pistachespijs en
_ tomaat
roomijs
© CA. 25 MINUTEN
BEREIDEN
© CA. 30 MINUTEN
BEREIDEN
Ò HOOFDGERECHT
1. Verwarm de oven voor op
©) NAGERECHT
1. Verwarm de oven
& VOOR 4 PERSONEN
200°C. Dep de zalm droog met
& VOOR 4 PERSONEN
voor op 180°C. Maal 100
keukenpapier. Leg de filets in
gram pistachenoten met
CQ EENVOUDIG
een ovenschaal en maal zout
Q GEMIDDELD
de poedersuiker in de
ONYVYW A0 NVA NNAN
keukenmachine tot een
KB vıs
en peper erover. Bestrooi met
@) SLANK
de zongedroogde tomaten. Leg
fijn poeder en voeg dan de
de kerstomaatjes in de andere
INGREDIËNTEN
honing, sinaasappelrasp
ovenschaal en besprenkel
«100 g gepelde
en eidooier toe. Mix tot een
INGREDIËNTEN
met olijfolie. 2, Roer de wijn en
pistachenoten
romige spijs.
+4 zalmfilets
mascarpone in een kom los
+ leetl, extra
2. Steek met een appelboor
«4 zongedroogde
en giet over de zalm. Verdeel
«50 g poedersuiker
het klokhuis uit de appels en
tomaatjes, fijngesneden
de boter in stukjes over de
“leet, honing
halveer de appels horizontaal.
* 2 bakjes cherry-/
filets. Bak de vis in het midden
+ rasp van Ye sinaasappel
Leg de halve appels met de
kerstomaatjes,
van de oven in 15-20 minuten
«leidooier
bolle kant naar beneden in de
liefst aan de tak
gaar. 3. Roer de saus uit de
+ 4 kleine appels, gewassen
ovenschaal en verdeel de spijs
«2 eetl. olijfolie
ovenschaal even door en schep
+ 4 bollen roomijs,
over de holletjes.
+ Ya glas droge witte wijn
op voorverwarmde borden.
naar keuze
3. Dek af met aluminiumfolie
«3 eeu. mascarpone
Leg de zalm erop. Serveer met
en bak de appels circa
of roomkaas
de geroosterde tomaatjes en
» keukenmachine
15 minuten in het midden van
+1eetl. boter
bestrooi met basilicum.
+ appelboor
de oven. Verwijder het folie
« basilicum,
« kleine ovenschaal, ingevet
en bak nog 5 minuten verder.
om te garneren
voedingswaarde per persoon
+ aluminiumfolie
Serveer de appels warm op
435 kcal, vet 28. 9
bordjes met een bol roomijs.
« keukenpapier
(waarvan verzadigd 9 g),
Hak de overige pistachenoten
»2 kleine ovenschalen,
koolhydraten 13 g, eiwit 29 g,
grof en strooi erover.
ingevet
vezels 4 g, zout 11 g
75 g groente p.p.
voedingswaarde per persoon
385 kcal, ver 19 g
Ei
om naar het
Scan de QR-code
hz
om naar het
Scan de QR-code
(waarvan verzadigd 5 g),
recept te gaan
recept te gaan
koolhydraten 44 q, eiwit 8 g,
af
vezels 5 g, zout O1 g
Dit is het familierecept
van Manalita (50)
“Toen mijn
kinderen dit voor
het eerst bij oma
MEER WETEN
proefden, aten ze
hun vingers erbij
volg ons op:
op. Sindsdien eten
000
we deze zalm vaak
in de feestweek
of ga naar
waarin we toevallig
boodschappen.nl/
alle drie jarig zijn.”
menu
021202
®